Görüş Bildir
Haberler
Düzenli Cilt Maskesi Kullanırsanız Cildinizde Ne Olur?

etiket Düzenli Cilt Maskesi Kullanırsanız Cildinizde Ne Olur?

Ece Ayan
02.02.2023 - 12:41

Sağlıklı, ışıl ışıl gözüken bir cilt kim istemez? Çözüm basit! Düzenli olarak cilt maskesi kullanırsanız cildinize istediğiniz ışıl ışıl, pürüzsüz görüntüyü verebilirsiniz. Yüz maskesi çeşitleri, en iyi yüz maskeleri ve çok daha fazlası içerikte... 

(Bu içerik 19.01.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.)

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.' 

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cilt maskesi nedir?

1. Cilt maskesi nedir?

Cildin ihtiyaç duyduğu bakımın yoğun bir şekilde verilmesini sağlayan cilt bakım ürünlerine 'cilt maskesi' denir. Birden fazla cilt maskesi türü olduğu gibi, cildinizi tanıyarak neye ihtiyacı olduğunu tespit edip hangi cilt maskesi türünü uygulayacağınıza kolayca karar verebilirsiniz.

2. Cilt maskesi türleri

2. Cilt maskesi türleri

Cilt maskesi türleri; nemlendirici cilt maskeleri, arındırıcı – detox cilt maskeleri, hassasiyet giderici yatıştırıcı cilt maskeleri, anti-age cilt maskeleri, cilt rengini açıcı cilt maskeleri, lleke karşıtı bakım cilt maskeleri, akneye eğilimli karma - yağlı ciltler için cilt bakım maskeleri olarak ayrılır. Bunun yanı sıra uygulama yöntemi olarak, soyulabilen, durulama gerektirmeyen, durulama gerektiren, kil, kağıt, jel, krem ve çamur cilt maskeleri olarak da ayrılır.

3. Hangi cilde hangi cilt maskesi?

3. Hangi cilde hangi cilt maskesi?

Cilt maskesi kullanımında en önemli şey cildinizin ihtiyacına göre uygulanmasıdır. Cildinizin neme ihtiyacı varsa krem maske, ölü hücrelerden arınma ihtiyacı varsa soyulan maske, akne sorunu için kil ve ya çamur maskesi, kuru ve hassas cilde sahipseniz jel maskesini tercih edebilirsiniz.

4. Cilt bakım rutininize ekleyin

4. Cilt bakım rutininize ekleyin

Her gün yalnızca 15-20 dakikanızı ayırın. Cilt maskesi kullanımını cilt bakım rutininize eklediğinize pişman olmayacak, bize teşekkür edeceksiniz!

5. Sizin için araştırıp bulduk

5. Sizin için araştırıp bulduk

Sizin için piyasadaki en çok kullanılan, doğru sonuç vermiş ürünleri araştırıp bulduk. Unutmayın, cildinizin pürüzsüz ve canlı gözükmesi zor değil. Piyasadaki en çok kullanılan ürünleri buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın