Görüş Bildir
Haberler
Düzenli Güneş Kremi Kullandığınızda Cildinizde Olabilecekler

etiket Düzenli Güneş Kremi Kullandığınızda Cildinizde Olabilecekler

Tuğba Erdem
15.05.2022 - 17:13 Son Güncelleme: 10.03.2023 - 18:21

Yaz kapıya dayanmışken güneş kremi stoklarınızı kontrol edin derim. Kısa vadede güneşin bir zararını görmesek bile, ozon tabakası da bu kadar incelmişken güneşin zararlı ışınları uzun vadede cildimize büyük hasar verir. Bu durum sadece güneşli havalar için değil, bulutlu ve kapalı havalarda da geçerli bu arada. Bundan dolayı, yılın her döneminde düzenli olarak güneş kremi kullanmak gerekiyor. 

Bu içerikte düzenli olarak güneş kremi kullandığınızda olacakları, kremlerin içeriklerini ve cildinize uygun güneş kremini nasıl seçeceğinizi araştırıp derledim. Keyifli okumalar! 

'Bu içerikteki ürünler, Onedio editörleri tarafından seçilmiştir. Beğeneceğinizi umuyoruz!'

'Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. FOODAHOLIC 70 ML MULTI SUN CREAM

1. FOODAHOLIC 70 ML MULTI SUN CREAM

'Foodaholic Multi-Sun SPF50 PA+++ güneş kremi, cildinizi zararlı UV ışınlarından korurken nemlendirir ve cildinize doğal bir parlaklık kazandırır. Yüksek koruma faktörü sayesinde, güneşin zararlı etkilerine karşı cildinizi korur ve leke oluşumunu engeller. 

PA+++ notasyonu sayesinde UVA ışınlarına karşı ek koruma sağlar. Bu hafif formüllü güneş kremi, ciltte yapışkan bir his bırakmadan kolayca emilir. Ayrıca, içerdiği nemlendiriciler sayesinde cildinizi nemlendirir ve özel formülü ile kadifemsi bir his verir. Hücrelere enerji transferini destekleyen Adenozin içeriği ile sıkılaştırmayı arttırır. Cildinizin sağlıklı görünümünü koruyarak, güneş ışınlarının neden olduğu hasarlara karşı koruma sağlar.

Ayrıca ürünü satın alan bir kişinin yorumu şöyle: 'Kesinlikle tekrar alınır hızlı emildi beyazlık bırakmadı göz yakmadı ayrıca yağlı değil sürdükçe topaklanma da yapmadı fiyatı da piyasaya göre makul övüyolardı ama bu kadar beklemiyordum (karma - yaglı ciltliyim )'

Foodaholic Multi-Sun SPF50 PA+++ güneş kremi kullanımı da oldukça basittir. Kullanmadan önce, cildinizi temizleyin ve tonik uygulayın. Daha sonra yeterli miktarda ürünü yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Basit kullanımı ve hafif formülü sayesinde, güneş kremi kullanımınızı keyifli hale getirir ve cildinizin sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar.

Buradan satın alabilirsiniz.

Bu güneş kremi gibi Kore koleksiyonlarını keşfetmek için BEAUTYNETKOREA Mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

'Ürünü ikinci alışım çook iyi. Hem yüzümü beyazlatıyor hem de çok. ' çabuk emilip,yapışkan his bırakmıyor.Ayrıca günde iki kere iki parmak kuralına göre uygulama rağmen 1 ay yetti.Tek kelimeyle harika alın aldırın.

2. Vichy Capital Soleil Velvety Cream

2. Vichy Capital Soleil Velvety Cream

50 faktör korumalı krem, hassas bir cildiniz varsa çok uygun. Normal ve kuru ciltler de kullanabilir. Cildinizde yumuşak ve ipeksi bir his bırakıyormuş ve 24 saat nemlendirici formüle sahipmiş. Yüksek korumalı olduğu için de erken cilt yaşlanmasını önleyecek ve koyu leke, kırışıklık görünümünü de azaltacaktır. 

Su bazlı bir formüle sahipmiş, yani terlemeden etkilenmeyecektir ve yapış yapış bir his de bırakmayacaktır. 

Düzenli kullanımda yumuş yumuş ve daha genç bir yüze sahip olacaksınız.

189,90 TL'ye buradaki linkten satın alabilirsiniz. 

Yaşlılık karşıtı güneş kremlerini özenle seçtim, koleksiyondan inceleyebilirsiniz.

3. La Roche Posay Anthelios

3. La Roche Posay Anthelios

Yağlı cilde sahip olanların krem seçmesi biraz daha zor olabiliyor, çünkü ciltleri kullandıkları kremleri kusuyormuş. Yağlı ciltler için geliştirilen La Roche Posay Anthelios, mikro partiküller içen formülüyle parlaklığı kontrol altına alıyormuş. 

Jel yapısı, yoğun güneş ışığına maruz kalan, alerjiye eğilimli, hassas ve güneşe karşı toleranssız karma ve yağlı ciltler için uygunmuş. 

Güneş kremlerinde yaşadığımız beyaz leke kabusunu bu üründe yaşamıyormuşsunuz. Jel-krem formuyla mat bir bitiş sağlıyormuş. 

Düzenli kullanımda hassas bebeksi cildinizi bu kremle koruyabilirsiniz. 

2 saatte bir yenilemeniz öneriliyor. 

204,90 TL'ye satın almak için buradaki linke tıklayın.

4. Avene Fluide 50+ Çok Yüksek Faktörlü Güneşten Koruma

4. Avene Fluide 50+ Çok Yüksek Faktörlü Güneşten Koruma

Sürdükten sonra mat ve kuru bir his bırakan %100 fotostabil krem, 50+ faktörlü yüksek koruma sağlıyormuş. İçeriğinde matlaştırıcı pudralar ve Avene termal su sayesinde hafif ve cildi parlatmayan bir dokuya sahip. 

Normal ve hassas ciltler için uygunmuş. 

Güneşe çıkmadan önce yüz ve boyun bölgesine 6 pompa kullanılması öneriliyor.

:Tere dayanıklı değilmiş; terledikten ve yüzdükten sonra tazeleyin. 

Hamilelerin kullanımına da uygunmuş.

170 TL'ye satın almak için buradaki linke tıklayın. 

Bir kullanıcı şöyle demiş: 

'Yıllardır doktorumun tavsiyesiyle aldığım güneş kremi. Çok severek kullanıyorum cildi yağlandırmadan koruyor tavsiye ederim.'

5. Dermoskin Be Bright Pigmentyl

5. Dermoskin Be Bright Pigmentyl

İçeriğine bayıldığım bir ürün seçtim bir de. Pigmentasyonun neden olduğu leke oluşumunu önlemek ve var olan lekelerin rengini açmada güçlü bir etkisi varmış. 

Güçlü antioksidan etkisiyle ciltte biyolojik korumayı sağlayıp anti-aging etkisi yaratıyormuş.

Cildi nemlendirirken, tıbbi operasyonlar ve lazer uygulamaları gibi işlemler sonrasında oluşan hasarlara sahip ciltleri de güneşin zararlı etkilerine karşı koruyormuş. Yani artık yazın da lazere gidebiliriz, yehu :) 

Yatıştırıcı, kızarıklık ve kaşıntı giderici olarak da kullanılıyormuş. 

Uzun süreli düzenli kullanımda cildinizin parladığını ve kırışıklılarınızın azaldığını göreceksiniz. 

2'li şekilde 170,50 TL'ye satın almak için buradaki linke tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hill Beauty Turkey Kapatıcı Etkili Güneş Kremi

6. Hill Beauty Turkey Kapatıcı Etkili Güneş Kremi

50 faktörlü yüksek koruma özelliğine sahip krem, renkli yapısı ve içeriğindeki pigmentler sayesinde cilt tonunu eşitleyip doğal bir kapatıcılık etkisi yaratıyormuş. 

Hem de gün boyu cildinizin nem dengesini koruyormuş. 

Düzenli kullanımda yüzünüze bir parlaklık getirecektir. 

Muadillerine göre fiyatını acayip uygun buldum, 74 TL'ye satın almak için buradaki linke tıklayın.  

Kapatıcı etkili güneş kremlerine göz atmak isterseniz bir koleksiyonda toparladım. 

Bir kullanıcı şöyle demiş: 

'Kızlar alın aldırın bu kadar diyorum. Dünyanın en güzel güneş kremi olabilir. Elime aldığım ilk günden beri nereye gitsem yüzüne ne yaptırdın sende bir farklılık var diyorlar. Tek mucizem bu güneş kremi cildime o kadar güzel bir parlaklık veriyor ki ve tam cildimin rengini aldı. 10 yıldız olsa 10 yıldızlık ürün. Teşekkürler Hill Beauty ❤️'

7. Dermoskin Face Protection

7. Dermoskin Face Protection

Tüm cilt tiplerine uygun UVA-UVB ışınlarına karşı etkili, SPF 50 değerinde geniş spektrumlu kimyasal ve fiziksel filtreler içeriyormuş. Şeffaf görüntüsü ve su bazlı filtrelerin çoğunlukta olması nedeniyle yağlı ve sivilceli ciltlerin kullanımına da uygunmuş. İçeriğindeki bazı maddeler, su kaybına karşı cildin koruma tabakasını güçlendiriyormuş. 

12 ay kullanıma uygun nemlendirici özelliği olan güçlü bir UVA-UVB SPF 50 koruyucusudur. 

Ayrıca kimyasal peeling, lazer sonrası güneş koruyucu ve nemlendirici olarak kullanıma uygundur. Ürün hızla emiliyormuş. Cilde sürüldüğünde beyaz kalıntı bırakmaz, hafif ve transparan yapısıyla cildinize ipeksi bir his verir. 

Gözenekleri kapatmaz. Suya dayanıklıdır. Üründe su bazlı Titanium Dioxide filtresi kullanılmış. Bu nedenle ciltte beyazlanma, sivilce ve yağlanma yapmazmış. 

İçeriğini okuduğumda aloe vera olduğunu da gördüm, yani yatıştırıcı bir his de verecektir. 

104,75 TL'ye satın almak için buradaki linke tıklayın. 

Mutlaka okumanız gerektiğini düşündüğüm bir kullanıcı yorumu ise şöyle: 

'Ailecek kullandığımız bir güneş kremi. Hepimiz de gayet memnunuz. Cilt tarafından çabuk emiliyor ve yağlı bir etki bırakmıyor. Koruyuculuğunu da çok beğendim. Kapalı biri olarak güneş yanması sonrası yüzünde ve bone altında hiç renk farkı olmadı bu güneş kremi sayesinde. Benim gibi tesettürlü olanlar ne demek istediğimi anlayacaktır. Çok başarılı bir güneş kremi.'

8. Freya Sun Care +50 Güneş Kremi

8. Freya Sun Care +50 Güneş Kremi

Göz çevresi kullanımına uygun olan yüksek korumalı krem; suya, kuma ve tere dayanıklıymış. Beyaz iz ve yağlı, yapış yapış bir his bırakmıyormuş. 

E vitamini içeriği, UV kaynaklı hiperpigmentasyonu önlemeye yardımcı oluyormuş.

Düzenli kullanımda lekelerinizin azaldığını göreceksiniz. 

94,91 TL'ye satın almak için buradaki linke tıklayın.

9. Solante Pigmenta Tinted Spf 50+ Losyon

9. Solante Pigmenta Tinted Spf 50+ Losyon

Bu özel güneş koruyucu ürün, benzersiz özel formülü ile mevcut leke görünümleriyle ve yenilerinin oluşmasına karşı bakım sağlar.

Renkli yapısı sayesinde cilt yüzeyindeki eşitsizlik görünümlerini kamufle eder, stabil filtreleri ile cildinizi güneş ışınlarının zararlarından en güçlü şekilde korur

Mevcut leke görünümlerinin giderilmesine ve ciltteki renk düzensizliklerinin düzeltilmesine yardımcı olan benzersiz bir formüle sahiptir.

Kuru ciltler için harika olduğunu okudum yorumlarda, fakat yağlı cilde sahip olanlar beğenmemiş. Bir kullanıcı ise yüzümü güzelleştirdi demiş. 

238 TL'ye satın almak için buradaki linke tıklayın.

10. Heliocare Color Spf 50 Gelcream

10. Heliocare Color Spf 50 Gelcream

Tüm ciltlerin kullanımına uygun olarak geliştirilen yüksek koruma faktörlü güneş koruyucu bakım ürünüdür. Hafif yapısı ile cilt tarafından kolaylıkla emilir ve cilde hızlı bir şekilde nüfuz eder. Ciltte yağlanma ve parlama oluşumuna sebep olmaz. Antioksidan özelliğe sahiptir. Hafif renklendirici etkisi ile lekelerin görünümünün önlenmesine yardımcı olur. Işıltılı bir bronzluk kazanılmasını destekler. Non-komedojeniktir.

Her sabah tüm yüze uygulanması öneriliyor. 

219 TL'ye satın almak için buradaki linke tıklayın. 

Kullanıcı yorumlarına göz atmazsak olmaz: 

'Yıllardır başka ürün kullanmıyorum, hem güneş kremi hem fondoten yerine geçiyor yapısı ince ama çok problemli bir cildiniz yoksa kapatıcılığı da gayet yeterli'

'Hayatımda kulladığım en güzel güneş kremi. Kapatıcılığı çok iyi, koruması yüksek düzeyde, tene ağırlık hissi vermiyor hafif bir yapısı var. Ve sürdükten sonra yüzüme parlak bir görünüm veriyor. Düşünmeden alabilirsiniz'

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Luis Bien Leke Karşıtı SPF 50+ Tüm Ciltler İçin Yüksek Korumalı Nemlendirici Güneş Kremi

11. Luis Bien Leke Karşıtı SPF 50+ Tüm Ciltler İçin Yüksek Korumalı Nemlendirici Güneş Kremi

Luis Bien Güneş Kremi güneşin cilde zararlı ışınları olarak bilinen UVA ve UVB ışınlarına karşı üstün koruma sağlar. Güneş yanıkları, kızarıklıkların yanı sıra cilt lekelerinin oluşumunu ve cilt hasarını önlemeye yardımcı olur. Cildi nemlendirerek güneşin etkisiyle oluşan cilt kuruluklarını önlemeyi destekler. Özel dokusu ile cilde kolayca nüfuz ederek yağlı ve yapışkan bir doku bırakmaz. Cilt üzerinde beyaz bir katman yaratmaz ve hızla emilir. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak tasarlanmış olan güneş kremi günlük yüz ve vücut kullanımına uygundur.50+ SPF koruma sağlayan güneş kremini güneşe çıkmadan yarım saat önce uygulayıp cildiniz tarafından emilmesini bekleyin.

 Deniz ve havuzla temasın ardından mutlaka tazeleyin. 

Su ile temas edilmeyen durumlarda da 2 saatlik aralıklarla uygulamayı tekrarlamanız öneriliyor. Yetişkinler için üretilen formülü bebek ve çocuklarda kullanıma uygun değilmiş.

99 TL'ye satın almak için buradaki linke tıklayın.

12. Trinova Leke Karşıtı Spf +50 Güneş Kremi

12. Trinova Leke Karşıtı Spf +50 Güneş Kremi

UV ışınlarına karşı etkin koruma sağlarken cildinizi nemlendiren krem, düzenli kullanımda leke oluşumu engeller ve mevcut lekelerin de azalmasına yardımcı olur. 

Ürünü makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz. 

Suya, tere ve kuma karşı dayanıklı bir formüle sahipmiş. 

Fiyatı acayip uygun, tam fiyat performans ürünü. 45 TL'ye satın almak için buradaki linke tıklayın. 

Bir kullanıcı şöyle demiş: 

'Geçen seneden beri severek kullandığım güneş kremimden sizde kesinlikle almalısınız. Bu yaz için tekrar sipariş oluşturdum. Ağırlık yapmıyor beyaz iz bırakmıyor terletmiyor mis gibi kokuyor leke oluşumunu önlüyor 😍👍🏼'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın