Görüş Bildir
Haberler
Duygularımızın Temsilcisi Su Burçlarını Tanıyalım: Balık, Akrep ve Yengeç Burçlarını Detaylı İnceliyoruz!

Duygularımızın Temsilcisi Su Burçlarını Tanıyalım: Balık, Akrep ve Yengeç Burçlarını Detaylı İnceliyoruz!

Lunami
23.10.2022 - 16:33

Su burcu olanlar toplansın, detaya iniyoruz!♏♓♋

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle su burçlarından bahsedecek olursak;

Su grubu olan burçlar Yengeç, Akrep ve Balıktır. Bu elemente sahip burçlar duygularını pek fazla açmazlar. Bu nedenle de anlamak ve tanıyabilmek için onların derinlerine inmelisiniz.

Genellikle sezgisel ve duygusal olan su burçları rasyonel kararlar almaktan uzak gibi görünseler de içlerinde farklılıklar barındırır.

Örneğin Akrep burcu su burçları arasında en kararlı burçken Balık burcu özellikle de duygusal konularda daha kararsızdır fakat Yengeç burcuna baktığımız zaman inisiyatif almaya daha hazır bir burç olarak karşımıza çıkar.

1. Balık Burcu;

1. Balık Burcu;

Balık burçları genellikle hassas ve duyarlı insanlardır. Değişken bir burç olan Balık burçları şefkatli ve yardımsever olurlar. Başka insanların ihtiyaçlarını hisseder ve onlara yardım ederler. Bu özellikler yüzünden daha çabuk güvenen ve kendilerini feda eden bir yapıya da sahip olmaları kaçınılmazdır.😢

Zodyak burçlarının en hoşgörülüsü olan Balık burçlarının geleneksel yöneticisi Jüpiter, modern yöneticisi gezegeni ise Neptün‘dür.

Daha sezgisel ve sanata yatkın olmalarının sebebi yöneticisi olan Neptün gezegeniyle bağlantılıdır. Sezgisel kavrayışları nedeniyle diğer canlılarla daha kolay duygusal bir bağ kurabilirler. Eleştirel olamayan Balık burçları her zaman bağışlayıcı ve empati yapabilen yönleriyle ortaya çıkarlar.

Kendileri gibi duygusal olan Yengeç ve Akrep burçlarıyla daha iyi anlaşırlar.

Bunun yanı sıra kontrolü eline almayı seven ve ayakları yere sağlam basan Oğlak burcuyla da iyi anlaşma eğilimi taşır. Oğlak burcunun ona rehberlik etmesi ve onun da Oğlak burcuna uçarılık katması farklı bir uyum sağlayabilir.

Ayrıca anlaşması zor olabilecek burçlar arasında da Terazi, Yay ve İkizlerden bahsedebiliriz. Özgürlüğüne ve keyfine daha düşkün bu burçlar özellikle de bazı durumlarda düşünmeden hareket etme potansiyelleri yüzünden Balık burcunun kırılıp, üzülmesine sebep olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Akrep Burcu;

2. Akrep Burcu;

Sabit burçlardan biri olan Akrep burçları genellikle tutkulu ve iddialı yönleriyle öne çıkarlar. Gerçekçi tutumları onları hayallerden çok hedefe odaklı olmalarını sağlar ve bu tutumları ile de gerçeği araştırma, analiz etme ve bunu ortaya çıkarma özelliklerini taşırlar. 🧐

Yönetici gezegeni Plüton olan Akrep burcu güçlü, yenileyici ve kalıcı hale getirici özellikleriyle ortaya çıkar.

Burçlar arasından en gizemli olan Akrep burcu genellikle bu özellikleri sebebiyle yanlış anlaşılan bir burç olarak karşımıza çıkar. Kapalı kutu olarak da adlandırabileceğimiz Akrep burcu genelde sırlarını saklar ve paylaşmaz. Diğer su burçları gibi duygusal ve duygulara önem veren kişiler olsalar da onlar duyguları deneyimlemeyi ve yaşamayı tercih etmekle beraber duygularını belli etmeme yönelimine de sahiplerdir.

Kendisi gibi su grubundan olan Balık ve Yengeçle daha sağlam bağlar kurarlar.

Bunun yanında eğer hükmetme duygularını dengeleyebilirlerse Oğlak burcu ile de anlaşır ve sağlam bir bağ kurabilirler. 

Ayrıca anlaşması zor olabilecek burçlar arasında da Akrep gibi son derece baskın ve güçlü olan Aslan burcunu örnek verebiliriz. İkizlerin bağımsız ve iletişimsiz yapamayan yönleri Akrep burcunun özel alana düşkünlüğü sebebiyle rahatsız edeceği gibi, Terazi burcunun da uçarılığı Akrep burcunun kıskanması ile sonuçlanır ve anlaşma, uzlaşma açısından güçlükler yaşanır.

3. Yengeç Burcu;

3. Yengeç Burcu;

Öncü burçlar arasında olan Yengeç burçları duyguları ve kalpleri tarafından yönetildiklerinden dolayı mantık ve zeka bu sebeple daha geri planda kalır. Kalabalığa karışmaktan pek hoşlanmayan Yengeç burçları kök salmayı sevdiklerinden değişimden de rahatsızlık duyabilirler. 🥴

Yönetici gezegeni Ay olan Yengeç burçları duygusal ve hassas yapılarıyla sizi kıskaçları arasına almaktan hoşlanır.

Yengeç burçları genelde ailelerine düşkün ve sevdikleri kişiler konusunda hassastırlar. Sevdikleri için oldukça fedakar ve şefkatli olan Yengeçler sevdiği kişiyi rahat ve güvende hissettirmek için elinden gelenin fazlasını yapmaya hazırdırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boğa ve Başak burçlarıyla iyi anlaşırken kendi gibi bir su burcu olan Akrep burcuyla da güvenli ve sağlam bağlar kurarlar.

Boğayla olan etkileşiminde birinin güçlü yanı diğerinin zayıf kalan yanını beslemeye yatkın olma sebebiyle dengeli bir ilişki söz konusu olacaktır. Başak gibi sevdikleriyle ilgilenen bir burç ise ilişkilerini daha sevgi dolu yapmayı sağlayacaktır.

Ayrıca anlaşması zor olabilecek burçlar arasında da Kova gibi değişikliği seven bir burç Yengeç burcunun değişime ayak uyduramaması ve kök salmaya olan eğilimi yüzünden rahatsız edici olabilir. Öte yandan İkizlerin içe dönüklüğü Yengeç burcunun içe dönüklüğüyle çatışabilir ve bu da Yengeç burcunu olumsuz hislere sürükler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
18
11
7
5
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın