Görüş Bildir
Haberler
Duygu Özaslan'ın Kasık Dekoltesi Sosyal Medyayı Salladı! İşte O Paylaşım...

Duygu Özaslan'ın Kasık Dekoltesi Sosyal Medyayı Salladı! İşte O Paylaşım...

Müge Kakşi
12.09.2021 - 13:24

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla ve kişisel hayatıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarla bilinen Özaslan en son giydiği derin dekolteli elbisesiyle göz kamaştırdı. İşte Duygu Özaslan'ın giydiği o elbise...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Modacı Dilara Fındıkoğlu'nun konseptli doğum günü partisine birbirinden ünlü isimler katıldı. Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'da partiye katılan isimler arasındaydı. Özaslan giydiği derin dekolteli kırmızı elbisesiyle partiye damgasını vurdu. İşte detaylar...

DUYGU ÖZASLAN'DAN DEKOLTELİ PAYLAŞIM

Dünyaca ünlü tasarımcı Dilara Fındıkoğlu kırmızı temalı (red party) bir doğum günü partisine sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'da katıldı. Özaslan'ın partide giydiği, kasığına kadar uzanan derin yırtmaç dekolteli elbise sosyal medyada olay oldu.

Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki gibi isimlerin de katıldığı partide Duygu Özaslan elbisesiyle tüm gözleri üzerinde topladı. 

Kasığına kadar uzanan derin yırtmaçlı elbisesiyle poz veren Duygu Özaslan, bu anları sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Özaslan'ın paylaştığı fotoğrafa dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum geldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
19
13
9
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koray K.

Ne meme, göt merakıymış be.. Şansımı sikim ki bu kadar boş bi çağda dünyaya gelmişim..

Uyuşuk adam

Siteyi iki tık fazla almak için ergen sitesine çevirdiniz...