Görüş Bildir
Haberler
Duş Sonrası Saçlarınızı Kuruturken Şekillendirecek Hava Üflemeli ve Buharlı Saç Şekillendirici Tavsiyeleri

Duş Sonrası Saçlarınızı Kuruturken Şekillendirecek Hava Üflemeli ve Buharlı Saç Şekillendirici Tavsiyeleri

Sena Yiğit
16.01.2023 - 09:26

Günlük hayatta sahip olunan imajın güçlenmesinde saçların rolü büyüktür. Saç şekillendirici ürünler, saçların canlı ve hacimli görünmesini sağlayan elektronik cihazlardır. Teknolojinin gelişmesiyle bu ürünlere birçok farklı model eklendi, bunlardan en dikkat çekeni de şüphesiz hava üflemeli özelliğe sahip şekillendiriciler. Arayışlarınıza son noktayı biz koyalım istedik ve sizin için 10 adet ürünü bir araya getirdik. 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 12.01.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. BABYLISS AS960E Beliss Air Brush

1. BABYLISS AS960E Beliss Air Brush

Babyliss' in bu ürünü saçlarınıza istediğiniz şekli verebilmeniz için 3 farklı başlıkla sizlere geliyor. Taşıma çantası ile her seyahatinizde size eşlik ederek uygun fiyatı ile bütçenize dost olacak. Isı ayarı ile saçlarınıza zarar vermeden şekil vermek istiyorsanız bu ürün tam size göre.

Buraya tıktık

2. ARZUM AR5063 Volume Pro Hava Üflemeli Şekillendirici Maşa

2. ARZUM AR5063 Volume Pro Hava Üflemeli Şekillendirici Maşa

Bu trende uyum sağlayan bir diğer marka ise Arzum.

Arzum' un bu ürününün rakiplerinden farkı ise cihazın iyon teknolojisine sahip olması, böylece saçlarınıza ışıltısını kaybetmeden şekil verebilmeniz mümkün. Pratik bir uygulama istiyorsanız, uygun fiyata sahip bu modeli gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Buradan ulaşın

3. REMINGTON AS8810 Keratin Protect

3. REMINGTON AS8810 Keratin Protect

Saçınızı kuruturken fön çekmek hem zamandan hem enerjinizden tasarruf etmenin en akıllıca yollarından birisi. Remington da bizler gibi düşünmüş ve bu ürünü tasarlamış. 2 farklı boyutta olan özel başlıkları ve badem yağı ile bezenmiş seramik yapısı sayesinde saçlarınız yıpranmayacak. Ayrıca kullanım rahatlığı için başlığı istediğiniz tarafa çevirebiliyorsunuz bu da kocaman bir artı. Bu ürünün artıları saymakla bitmiyor bizce kaçırmayın.

Buraya tıktık

4. BABYLISS AS126E Perfect Finish Hot Air Styler

4. BABYLISS AS126E Perfect Finish Hot Air Styler

Saç şekillendirici diyince akla ilk gelen iddialı markalardan biri de Babyliss. Bu modelin birbirinden farklı özelliği olan birçok başlığı sayesinde ister saçınızı kurutun, ister düzleştirin, ister hacim vererek dalgalandırın. Hafifliği ile sizi yormayacak seramik başlığı ile saçlarınıza zarar vermeyecek bu ürün bu fiyata kaçmaz.

Burada

5. REMINGTON AS7051 Volume & Curl Airstyler

5. REMINGTON AS7051 Volume & Curl Airstyler

Bütçe dostu bir ürünle karşınızdayız. Remingto'nun bu ürünü sayesinde istediğiniz fön etkisini saçlarınıza rahatça verebilirsiniz. Farklı başlıkları sayesinde dalgalarınızın hacmini kendiniz ayarlayabilir, güç ayarı ile ısı kontrolünü elinizde tutabilirsiniz. Bu fiyat performans ürününü bizce değerlendirin, pişman olmayacaksınız.

Buradan ulaşabilirsiniz

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. REMINGTON AS8901 Hydraluxe Airstyler

6. REMINGTON AS8901 Hydraluxe Airstyler

İster saçınızı kurutun ister şekillendirin, her derde deva olan bu ürüne bayılmamak elde değil. Saçlarınızın zarar görmeden şekillenmesini istiyorsanız, bu önerimiz sizin için geliyor. Kendine has tasarıma sahip başlığı sayesinde benzersiz bir deneyim sunacak bu ürün, kullanıcıların onayını almayı başarmış. Kaliteli materyalleriyle uzun yıllar kullanım sağlayabileceğinizden eminiz. 

Burada

7. BABYLISS ST595E Steam Lustre Styler

7. BABYLISS ST595E Steam Lustre Styler

Her şeyin modası geçer ama dümdüz saçların asla. Saçını düzleştirenler bilir, belli bir süre sonra saçlar o eski canlılığını ve yapısını kaybetmeye başlar. İşte buharlı düzleştiriciler tam olarak bu problemi çözmek için üretildi. Babyliss, tabii ki başarılı bir ürünle burada da sizlerle. Bu düzleştirici buharlı olduğundan saçınızı ıslatmadan nem kazandırarak sağlıkla ışıldamasını sağlayacak. Kullanım kolaylığı ve hafifliği de bunların bonusu.

Buraya tıktık

8. REMINGTON S2412

8. REMINGTON S2412

Düzleştiricilerden devam ediyoruz. Cep boy düzleştiriciler her zaman hayat kurtarıcı olmuştur. Ofiste, arabada, çantamızda her yerde rahatça taşıyabiliyoruz. Remington bu rahatlığı seramik başlıkları ile birleştirerek bizlere bu güzel ürünü sunmayı başarmış. Saçınızın her telini tek geçişte dümdüz yapmayı hedefleyen bu ürün, oldukça ilgimizi çekti çünkü bu fiyat diğer rakiplerinin yanında oldukça ekonomik.

Buradan ulaşabilirsiniz

9. BABYLISS ST492E

9. BABYLISS ST492E

Babyliss, buharlı düzleştirici modeli ile rakiplerine fark atmaya devam ediyor. Bu model, daha uygun fiyatlı olmasıyla rakiplerinin önüne geçiyor. Geniş, seramik plakaları sayesinde yüksek sıcaklıklara rahatça çıkan bu ürün, işinizi hızla halletmenizi ve kusursuz dümdüz saçları rahatça elde etmenizi sağlayacak. 

Buraya tıklayarak ulaşın

10. DYSON Corrale

10. DYSON Corrale

Şık ve ilgi çeken saklama kutusu ile saç düzleştiricinizi koruyup, muhafaza etmenizi sağlar. Manganez bakır alaşımı plakları, saç tellerinizi nazikçe bir araya getirir. 

Üstelik kablosuz kullanım seçeneğiyle 30 dakikaya kadar özgür şekillendirme yapabilirsiniz.

Buraya tıktık

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın