Görüş Bildir
Haberler
Dünyayı Zombiler İstila Etse Hayatta Kalma Şansın Yüzde Kaç Olurdu?

etiket Dünyayı Zombiler İstila Etse Hayatta Kalma Şansın Yüzde Kaç Olurdu?

Borgen
10.08.2017 - 12:15

Olmaz ama bir gün zombiler dünyamızda gezinmeye başlarsa ne yaparım diye düşündün mü hiç? Pek çok filme ve diziye konu olan zombilik müessesesi o kadar işledi ki içimize, zombi istilası bazıları için gerçek bir korkuya dönüşmüş halde. Olur da bu meymenetsizler dünyamızı işgal ederse hayatta kalabilir misin acaba? Soruları cevapla da şansın yüzde kaçmış görelim!

1. Hadi bakalım, görelim seni! Hiç çiğ et yedin mi?

1. Hadi bakalım, görelim seni! Hiç çiğ et yedin mi?

2. Peki hiç geceyi sokakta geçirdin mi?

3. Bitikilere ya da ağaçlara bakarak türünü aşağı yukarı da olsa tahmin edebilir misin?

4. Bir zombi üzerine doğru geliyor, elinde de bir bıçak var. Onu neresinden bıçaklarsın?

5. Kan tutar mı seni peki?

6. Çok sevdiğin birinin (annen, baban, sevgilin, kardeşin vs) zombiye dönüştüğünü fark ettin. Ne yaparsın?

7. Koşmak konusunda nasılsındır?

8. İlk yardım bilgin var mı ya da bazı temel ilaçların ne işe yaradığını biliyor musun?

9. Son soruya geldik! Arabanın benzini bitti, yakınında başka bir araba daha var ama onun da anahtarı yok. O arabadan kendininkine nasıl benzin aktarabileceğini biliyor musun?

Şansın %90!

Şansın %90!

Zombi istilası olsa sen hayatta kalma şansı en yüksek olan grupta olusun! Yüzde 100 değil çünkü zombidir bu ne yapacağı belli olmaz. Senin haricinde gelişen durumlarda olabilir ama sen üstüne düşeni fazlasıyla yaparsın, bundan eminiz. Bir zombi istilasında sana yakın durmakta fayda olduğu aşikar. Zombiler seni değil sen onları çiğ çiğ yersin. Sen gerçek bir survivor'sın!

Şansın %75!

Şansın %75!

Bir zombi istilası olsa hayatta kalma şansı en yüksek grupta olamasan da hemen onların arkasında olursun. Senin şansın da oldukça yüksek. Öğrenmen gereken bir kaç ufak detay var, onları da halledersen sen zombilerden değil onlardan senden korksun. İnsan nesli zombilerden kurtulup yeniden bu gezegenin hakimi olacaksa bunu sana ve senin gibilere borçlu olacaktır.

Şansın %50!

Şansın %50!

Bir zombi istilası olacaksa hayatta kalma şansın için iyi ya da kötü anlamda net bir şey söylemek güç. Yaşama şansın biraz tesadüflere bağlı gibi. Tamam en kötü grupta değilsin ama kurtulma ihtimalin çok yüksek de değil maalesef. Biraz daha kendini geliştirir, biraz daha öğrenmen gerekenlere odaklanırsan sen de hayatta kalma ihtimali yüksek olan gruba transfer olabilirsin. Ufak detaylar senin kurtulup kurtulamayacağını belirleyecek gibi görünüyor.

Şansın %25!

Şansın %25!

Bir zombi istilası olursa hayatta kalma şansın oldukça düşük. Hatta üzülerek söylememiz gerekir ki en alttaki gruptasın. Böyle bir durumda zombilere ilk yem olacaklardan biri de sen olursun. Öğrenmen gereken çok fazla şey var. Bu halinle bir zombi istilası olmaması için dua etmen lazım. Yoksa çiğ çiğ yenerek kısa sürede bir zombiye dönüşme ihtimalin maalesef çok yüksek. Zombiler gelirse bu neredeyse kesin bir şekilde senin sonun olur :(

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2063
899
492
244
206
155
152
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eren Çevirgen

eger 2 mılyon ınsan 1 mılyon zombı kapısırsa turkler lan sen kıme sekıl yapıyon dıye amk koyarlar

KOVALA NEJDET

Dünyayı takım elbiseli zombiler istila etmiş zaten aldığın nefese bile para istiyor orospu çocukları -.- gerçek zombiden korkacak ne var kolum bacağım feda ... Devamını Gör

Barış Kalyoncu

%90 11 yaşındayım nasıl birşey...