Görüş Bildir
Haberler
Dünyaya Meyve Olarak Gelsen Hangi Meyve Olurdun?

etiket Dünyaya Meyve Olarak Gelsen Hangi Meyve Olurdun?

Dünyanın en vitaminli, en lezzetli testine hoşgeldin! 🍎🍊🍇🍓🍒🍑 Dünyaya meyve olarak geldiğini varsayalım. Bakalım hangi meyve olurdun? Testi çöz ve sonucunu gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım.Günün en çok hangi zamanında meyve yemeyi seversin?

2. Seni defalarca yanıltsa da kararlarında genellikle hangisini dinlersin?

3. Hangi insan tipi seni çileden çıkarır desek?

4. Meyve değil de tatlı yemek istedin diyelim. Seçimin ne olurdu?

5. Bir kostüm partisine gidecek olsan hangi süper kahramanın kostümünü giyerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin için ideal bir sevgili/eş mutlaka hangi özellikte olmalı?

7. Yemekten bıkmayacağın bir meyve söyle desek!

8. Son olarak, dünyaya bir çiçek olarak gelsen hangi çiçek olmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çilek!

Çilek!

Dünyaya meyve olarak gelsen çilek olurdun! Sen bu dünyanın en pozitif, en neşeli  insanısın. Nasıl çilek yerken mutsuz olan bir insan yoksa, seninle vakit geçirirken de mutsuz olan insan yok! Ayrıca senin tutkuyla dolu bir ruhun var. Çevrendeki insanlara tutkuyla bağlanıyorsun. Etrafındakiler de çok iyi bilir ki, senin tutkundan, kararlığından, isteğinden hiçbir şey kaçamaz. Bu

yüzden de seninle her yola çıkarlar. Onlara hem kol kanat gerip hem de onların amaçlarına ulaşmasına yardımcı olursun.

Elma!

Elma!

Dünyaya meyve olarak gelsen elma olurdun! Sen çevrende her zaman saygın, olgun ve bilgin bir insan olarak görüldün. Etrafındakilere sözünü dinletebilen, onlara yol gösterebilen biri oldun hep. Bu yüzden de sana inanılmaz derecede saygı ve sevgi duyuyor etrafındaki herkes. Her zaman ilginin odağındasındır, sen konuştuğun zaman insanlar susup seni dinler. Yaratıcısın ve kendine güvenin tam. Herkes seninle bu yüzden arkadaş olmak için can atar. Sen ise seçicisindir ama seçtiğini de sonunda kadar bırakmazsın.

Portakal!

Portakal!

Dünyaya meyve olarak gelsen portakal olurdun! Senin bu hayata geliş amacın eğlenmek. Enerjiksin, hızlısın ve çalışlansın. Asla tembel değilsin. Mutlusun sen mutlu. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun, yani senden bir parça tüm insanlara iyi gelir.. Sen, tam bir sırdaş, tam bir dostsun. İnsanın seninle konuştuğu, dertleştiği, vakit geçirdiği zaman üzerine bir rahatlama geliyor. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun. Senden herkese lazım, şifa niyetine :)

Kiraz!

Kiraz!

Dünyaya meyve olarak gelsen kiraz olurdun!  Arkadaş ortamının en tatlı en popüler insanı sensin. Bu yüzden sevmeyenlerin var evet ama bu senin suçun değil. Öyle bir etkin var ki bu hayatına ve çevrene yansıyor. Hareketlisin; hatta insanlar bu hareketliliğini izlerken bile yoruluyor, o derece. Çevrende de buna göre insanlar var ve bu şekilde çok mutlusunuz. Çünkü sen dünyada görüp görebileceğimiz en uyumlu insanlardan birisin. Her ortama, her yeniliğe ayak uydurursun.

Üzüm!

Üzüm!

Dünyaya meyve olarak gelsen üzüm olurdun! Arkadaşların ve ailen arasında süper kahraman olarak bilinirsin onlara tıpkı bir üzüm bağı gibi sıkıca sarılırsın. Yardımseversin. Ettiğin yardımlar karşılıksız olanındandır. Hatta etrafınla o kadar ilgilisin ki, bazen kendini unuttuğun bile oluyor. Ama senin için fark etmez, çünkü sen busun. Ayrıca bilge ve olgun bir kişiliğe sahip olduğunu da söylemek gerek. Sendeki tecrübe dünyanın dertleri kadar çok! Çevrendekilerin stresini azaltmak senin için çocuk oyuncağı. Bu yüzden insanlar her zaman seni yanlarında isterler.

Şeftali!

Şeftali!

Dünyaya meyve olarak gelsen şeftali olurdun! Hayatı yaşamayı çok iyi biliyorsun. Arkadaş canlısısın, girişkensin, dışa dönüksün, sıcakkanlısın. Şöyle bir özelliğin daha var ki, bu cidden kıskanılır: Her şeyi iyiye yoruyorsun, içinde zerre kötülük yok. Bazı insanlar şeftaliye nasıl mesafeli bakıyorsa sana da öyle bakanlar var. Ama bu tamamen seni kıskandıkları için. Bakıp bakıp dursunlar. Şeftali gibi yumuşak ve tatlısın. Arkadaş canlısısın, sıcakkanlısın. Olduğun gibisin işte, aslında herkesin de olması gerektiği gibi. Bu yüzden hayatındaki insanlar seni her zaman sayıp, seviyorlar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
692
396
244
134
59
47
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın