Görüş Bildir
Haberler
Dünyaya Gözlerini Yeni Açan Kedilerin İnsan Annesi: Hannah Shaw

Dünyaya Gözlerini Yeni Açan Kedilerin İnsan Annesi: Hannah Shaw

Magarica
24.03.2016 - 15:36

Hepimiz yolda yürürken yardıma muhtaç bir hayvanla hayatımızın bir yerinde karşılaşmışızdır. Peki, kaçımız ona yardım etti? Biraz daha ileri taşırsak, kaçımız hayvanlara yardım etmeyi hayatının en önemli parçalarından biri haline getirdi? Hannah, 20 yaşından beri yeni doğan kedilerin koruyucu meleği olmayı kendine görev edinmiş durumda!

Kaynak: http://www.mnn.com/family/pets/blogs/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Her şey, Hannah'nın 20 yaşındayken (2008 yılında) ağaçta miyavlama sesini duyması ile başlamış.

Her şey, Hannah'nın 20 yaşındayken (2008 yılında) ağaçta miyavlama sesini duyması ile başlamış.

Yardıma muhtaç ve terk edilmiş kedinin varlığını fark eden Hannah, hemen ağaca tırmanmış ve ufaklığı ağaçtan almakla kalmayıp kıyafetine sararak evine götürmüş.

Geçen 8 yılda Hannah sadece bu minik yavruyu değil, yardıma muhtaç daha pek çok minnoş kediye annelik yaptı.

Hannah'nın yardımseverliği, gün geçtikçe dillere destan olmaya başlamış ve etraftan da yardım çağrıları almaya başlamış.

Kendini yeni doğmuş kedi kurtarıcısı olarak adlandıran Hannah, bir süre sonra bunu hayatta var olma amacı olarak görmeye başlamış.

Randevu defterinde bile kediler arasından sıyrılmaya çalışan Hannah, tüm zorluklara rağmen onlarla yaşamaktan oldukça mutlu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyadaki pek çok barınağın özellikle yavru kedilere bakacak yetkinliğe sahip olmadığını belirten Hannah, ona şaşıran insanlara kendisinin daha çok şaşırdığını söylüyor.

Belki bulunduğunuz mesafelerden dolayı Hannah'nın hayatını kurtardığı kedilerden birine sahip çıkma şansınız olmayabilir. Ancak Hannah, yardıma muhtaç yavruların dünyanın her yerinde olduğunu hatırlatarak dünyanın en tatlı çağrısını yapıyor: "Hayat Kurtar!"

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
25
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
what ever

bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bi yerde tıkanıp kalıyoruz sokaktan buldugumuz hayvanı ev hayvanı gibi fiyatlandıran gözü doymayan veterinerler sayesin... Devamını Gör