Görüş Bildir
Haberler
Dünyaya Bir Sebze Olarak Gelsen Hangi Sebze Olurdun?

etiket Dünyaya Bir Sebze Olarak Gelsen Hangi Sebze Olurdun?

Dünyanın en vitaminli, en lezzetli testine hoş geldin! Dünyaya sebze olarak geldiğini varsayalım. Bakalım hangi sebze olurdun? 

Testi çöz ve sonucunu gör! 🍅  🥒 🥕 🥔

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Sebzelerle aran nasıl bakalım?

1. Haydi başlayalım! Sebzelerle aran nasıl bakalım?

2. Bazı sebzeleri sevmediğimiz, yemediğimiz aşikar. Pekii senin kara listendeki sebze hangisi? 😂

3. Pozitif özellikleri göz önüne alarak nasıl biri olmak seni daha çok mutlu eder/ediyor?

4. Ne kadar arkadaş canlısısın? (Kendini 1 en az 6 en çok olacak şekilde puanla!)

5. Şimdi de yemekten bıkmayacağın bir sebze söyle!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şunlardan hangisi sıklıkla başına gelir?

7. Hangi durum ve zamanlarda daha başarılı olursun?

8. Son olarak, dünyaya bir meyve olarak gelsen hangi meyve olmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Domates!

Domates!

Dünyaya sebze olarak gelsen domates olurdun! Sen bu dünyanın en pozitif, en neşeli  insanlarından birisin. Nasıl domates yerken mutsuz olan bir insan yoksa, seninle vakit geçirirken de mutsuz olan insan yok! Ayrıca senin tutkuyla dolu bir ruhun var. Çevrendeki insanlara tutkuyla bağlanıyorsun. Etrafındakiler de çok iyi bilir ki, senin tutkundan, kararlığından, isteğinden hiçbir şey kaçamaz. Bu yüzden de seninle her yola çıkarlar. Onlara hem kol kanat gerip hem de onların amaçlarına ulaşmasına yardımcı olursun. Melek gibisin diyebiliriz yani kısaca. :)

Biber!

Biber!

Dünyaya sebze olarak gelsen biber olurdun! Sen çevrende her zaman saygın, olgun ve bilgin bir insan olarak görüldün. Etrafındakilere sözünü dinletebilen, onlara yol gösterebilen biri oldun hep. Bu yüzden de sana inanılmaz derecede saygı ve sevgi duyuyor etrafındaki herkes. Her zaman ilginin odağındasındır, sen konuştuğun zaman insanlar susup seni dinler. Yaratıcısın ve kendine güvenin tam. Herkes seninle bu yüzden arkadaş olmak için can atar. Sen ise seçicisindir ama seçtiğini de sonunda kadar bırakmazsın.

Havuç!

Havuç!

Dünyaya sebze olarak gelsen havuç olurdun! Senin bu hayata geliş amacın eğlenmek. Enerjiksin, hızlısın ve çalışkansın. Asla tembel değilsin. Mutlusun sen mutlu. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun, yani senden bir parça tüm insanlara iyi gelir.. Sen, tam bir sırdaş, tam bir dostsun. İnsanın seninle konuştuğu, dertleştiği, vakit geçirdiği zaman üzerine bir rahatlama geliyor. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun. Senden herkese lazım, şifa niyetine :)

Salatalık!

Salatalık!

Dünyaya sebze olarak gelsen salatalık olurdun!  Arkadaş ortamının en popüler insanı sensin. Bu yüzden sevmeyenlerin var evet ama bu senin suçun değil. Öyle bir etkin var ki bu hayatına ve çevrene yansıyor. Hareketlisin; hatta insanlar bu hareketliliğini izlerken bile yoruluyor, o derece. Çevrende de buna göre insanlar var ve bu şekilde çok mutlusunuz. Çünkü sen dünyada görüp görebileceğimiz en uyumlu insanlardan birisin. Her ortama, her yeniliğe ayak uydurursun.

Fasulye!

Fasulye!

Dünyaya sebze olarak gelsen fasulye olurdun! Arkadaşların ve ailen arasında süper kahraman olarak bilinirsin. Yardımseversin. Ettiğin yardımlar karşılıksız olanındandır. Hatta etrafınla o kadar ilgilisin ki, bazen kendini unuttuğun bile oluyor. Ama senin için fark etmez, çünkü sen busun. Ayrıca bilge ve olgun bir kişiliğe sahip olduğunu da söylemek gerek. Sendeki tecrübe dünyanın dertleri kadar çok! Çevrendekilerin stresini azaltmak senin için çocuk oyuncağı. Bu yüzden insanlar her zaman seni yanlarında isterler.

Patates!

Patates!

Dünyaya sebze olarak gelsen patates olurdun! Hayatı yaşamayı çok iyi biliyorsun. Arkadaş canlısısın, girişkensin, dışa dönüksün, sıcakkanlısın. Şöyle bir özelliğin daha var ki, bu cidden kıskanılır: Her şeyi iyiye yoruyorsun, içinde zerre kötülük yok. Sana mesafeli bakan insanlar var. Ama bu tamamen seni kıskandıkları için. Bakıp bakıp dursunlar.  Arkadaş canlısısın, sıcakkanlısın. Olduğun gibisin işte, aslında herkesin de olması gerektiği gibi. Bu yüzden hayatındaki insanlar seni her zaman sayıp, seviyorlar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
546
312
273
121
78
54
51
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
theravenwoman

benden çok iyi hıyar olur zaten

Fatma Yalazı

Dom dom domates tatli tatli domates

Çikolatalı pasta

Dom dom dom doma domates doma domates tatlı domatesLEEEEEEEEER

Murat Buyuklu

biber çıktım:)