Görüş Bildir
Haberler
Dünyaya Bir Daha Gelsen Burcun Ne Olurdu?

etiket Dünyaya Bir Daha Gelsen Burcun Ne Olurdu?

25.07.2019 - 19:00

Dünyaya bir daha gelsen, yine aynı burca mı sahip olurdun?

Her şeyi söylüyoruz! 

Testi çöz, burcunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Hayatının bu zamana kadar nasıl geçtiğini bir emoji ile anlatır mısın?

3. Hangisini yapmaktan daha çok keyif alırsın?

4. Dünyaya bir hayvan olarak gelseydin bunlardan hangisi olmayı tercih ederdin?

5. En gizli saklı kalmış arzun nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana göre en kötü özelliğin hangisi?

7. Hazır kötü özellik demişken... Karşındaki insanla tartıştığın zaman kendini çok kaybedip, sesini yükseltir misin?

8. Son olarak, bize karşı dürüst ol! Şu an yaşadığın hayattan gerçekten mutlu musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç burcu!

Koç burcu!

Dünyaya bir daha gelsen koç burcu olurdun! Sakın ne alakası var deme! Ateş burcundan gelen koç burcunun en baskın özelliklerinden olan enerjisi resmen seni anlatıyor. Bu enerjini her yerde yansıtan, insanları büyülen bir karaktere sahipsin. Ortamın en ön planda olan, liderlik duygusu güçlü kişiliğinle çokça da göze çarpıyorsun. Aslında şu anda da bu duyguları içinde yoğun olarak yaşıyorsun. Liderlik duygunun baskın olması aslında rekabeti de beraberinde getiriyor. Özellikle iş ortamında liderlik duygusuyla çok başarılı olan bir insanmışsın da. Biliyorum, bu söylediklerim sana çok ütopik geliyor. Fakat dediğim gibi sen her konuda koç burcunun özelliklerini yansıtan bir insansın. Aşk konusunda da her zaman en çekici ve ilgi gören taraf olmuşsun. Kim bilir kaç canlar yaktın be... Anlayacağın sen dünyaya bir daha gelsen her bakımdan koç burcu özelliklerini yansıtıyordun.

Aslan!

Aslan!

Sen dünyaya bir daha gelsen kesinlikle aslan burcu olurdun! Ateş grubundan gelen aslan burcunun en karakteristik özelliklerinden olan liderliği sonuna kadar yaşatanlardansın. Yönetme yeteneğin sayesinde o kadar güzel işler başarmışsın ki duyanların ağzı açık kalıyor. Tüm bunların yanında inanılmaz gururlu bir insansın. İnsanlarla aranda olan mevzularda gururundan kimseye ödün vermesin. Senin için ya vardır ya da yoktur. Ortası hiçbir zaman olmamış. Özgüveninin yüksekliğiyle de etrafındaki insanların ilgisini çeken ve her zaman güvenilir insan olmuşsun. Eee hep iyi özelliklerinden bahsettik diye olumsuz yönlerinin olmadığını düşünme sakın. Aslan burcunun olumsuz özelliği diyebileceğimiz fazla egoya sahip olduğun için bazı insanlar tarafından tabii ki de yanlış anlaşılan bir insan olmuşsun bunca zaman. Ama ne yalan söyleyelim, bu egoyla herkes dikkat çeker. Ama senin çok da umrunda değil açıkcası.

Boğa!

Boğa!

Dünyaya bir daha gelsen boğa burcu olurdun! Toprak grubundan olan boğa burcu insanın en baskın özelliği sakin olmalarıdır. Sen de hayatın boyunca sakin yapın sayesinde çok sevilen bir insan olmuşsun. Her zaman mantıklı olanı düşünerek dengeleyici rolü üstlenmişsin. İnsanlar arasında her zaman güvenliği sahiplenmiş ve orta yolu bulmuşsun. Bundan sebep etrafındaki insanlar seni fazlasıyla sevmiş ve seviyorlar. Her zaman olumlu, hayata pozitif bakışın sayesinde mutlu olmaya çalışarak pozitifliğini herkese yansıtan birisin. Öyle büyük şeylerde hiçbir zaman gözünolmuyor. Anlayacağın sen her zaman hayatın güzellikleriyle uğraşan, kendini garantiye alan ve yemeklere düşkün bir ponçik olduğuna göre, kesinlikle boğa olmalısın!

İkizler!

İkizler!

Sen dünyaya bir daha gelsen kesinlikle ikizler burcu olurdun! İkizler burcu insanı; kıvrak zekası, özgürlüğüne düşkünlüğü ve merakıyla bilinir. Fakat onların herhangi bir şeye konsantre olduğu daha görülmemiştir. Çabuk sıkılır, çabuk yorulur... Keyfi kaçtığında ise hiç çekilmez. Keyifli olduğunda ise, çevresindekilerinin gülmekten yanakları ağrır. Çok iyi insanlardır... Yok yok vazgeçtim çok kötü insanlardır... Yok yahu bildiğin saf iyi insanlardır! İşte sana ikizler: Bi' dakikası, bi' dakikasını tutmaz :) Sen de tam anlamıyla böyle olduğuna göre, başka bir şey söylemeye gerek var mı?

Yengeç!

Yengeç!

Sen dünyaya bir daha gelsen kesinlikle yengeç burcu olurdun! Yengeç insanı; sakinliği, hassaslığı ve aile bağlarının kuvvetli olmasıyla bilinir. Onlardan çok iyi aile babası/annesi olur. En asil duyguların insanlarıdır ayrıca da. Öyle romantik ve melankolik bir yapısı vardır ki, bunu görebilen anında yengeçe aşık olur. Ancak içine birazcık kapanık olmasından mıdır, nedir bilinmez; bunu görmesi gereken göremez. (Laf gelmişken, hala açılmadın mı ona sen bakayım :)) Acı çekmeyi sevmeleri ise en kötü özellikleri! Bu özellikler bi' yerden tanıdık geldi mi?

Başak!

Başak!

Sen dünyaya bir daha gelsen başak burcu olurdun! Başak insanının en keskin özelliği mükemmeliyetçi olmalarıdır. Bunun sebebi, kendilerinin de kusursuz olmasıdır, yani başkasından da aynısını istemesinde şaşılacak taraf yok! Ayrıntılara da oldukça takılır, şeytanın ayrıntıda gizli olduğuna inanır bir nevi. Kafalarında bin tane tilki vardır yani; kuyruklarının da birbirine değdiği: GÖRÜLMEDİ. En kötü özelliği ise laf sokmasıdır. Öyle yerde, öyle laflar eder ki; o, evlat acısı olur, çıkmaz: Çıktığı görülmedi!

Terazi!

Terazi!

Dünyaya bir daha gelsen terazi burcu olurdun! Terazi burcu hiç kuşkusuz, en artistik burçtur. Onlar için estetik deyince dünya dönmeyi bırakır, durur. Yani güzellikle alakalı bir takıntıları vardır. Güzel giyinir, güzel yemek yer, güzeli sever. Bu yüzden midir bilinmez, az biraz da çapkın olurlar :) Ancak bu çapkınlığın doğru kişiyi bulana kadar olduğunu söyleyelim de, yanlış bilgi olmasın! Ayrıca çekicidir, sevimlidir, ağzı çok fena laf yapar; bu yüzden ortamların en aranan kişisidir. Ancak o 'ortam'larda illaki birisi vardır ki, teraziyi ölümüne kıskanır ve çekemez. Amaan çekemeyen anten taksın efendim, değil mi ama :)

Akrep!

Akrep!

Dünyaya bir daha gelsen akrep burcu olurdun! Akrep burcu insanının en tipik özelliği, bildiğinden şaşmamasıdır. Bu nedenle basitçe 'zor' insanlardır. Küsmesi, kırılması, hayıflanması da hiç bitmez. Ancak bunun nedeni insanlara verdiği değerdir. Cevizdir akrep ceviz. Sert kabuk, içi güzel yemiş yani; kırmasını bilene yani. Sırdaştır ayrıca. 'İki kişinin bildiği sır değildir' sözünde, akrepleri, hiç ikinci kişi olarak saymaya gerek yoktur! İntikamcıdır son olarak, yapılan yanlışı hiç unutmaz: Hata yapanın vay haline kısaca :)

Yay!

Yay!

Dünyaya bir daha gelsen yay burcu olurdun! Yay burcu insanı, basitçe fantastiktir. Oldukça gizemli olurlar bu yüzden ve acayip bir çekiciliği de içinde barındırırlar. Yasaklarla, bilinmeyenlerle, sırlarla da fazlasıyla ilgilidir. Bu nedenle yay burcu felsefi bir burçtur ve çoğu felsefeci de bu burçtan çıkmıştır. Girişken olmaları ise cabası. En büyük korkuları ise, sıradan ve sıkıcı olmaktır. Kahrolsun rutinler :) Anlayacağın sen hayatında gizemli yapınla etrafındaki insanların her zaman ilgisini çeken bir insan olmuşsun. Hayatın boyunca sen kimsenin peşinden koşmamışsın, her zaman onlar senin peşinden koşmuş. Çünkü sen farklılıkların peşinde koşan, umursamaz bir insansın. Ama bu yanınla herkesi kendine daha da çekmeyi başarmışsın. Eee biraz şeytan tüyü var gibi...

Oğlak!

Oğlak!

Sen dünyaya bir daha gelsen kesinlikle oğlak burcu olurdun! Oğlak insanlarını tanımlayan en nokta atışı kavramlar şunlardır: Çalışkan, azimli ve işkolik. Mesela İsrafil sura üflemiştir ve resmi olarak kıyamet kopacaktır, eğer oğlağın elinde iş varsa, bu durumda bile işini bitirir. Ama iş zamanı iş, eğlence zamanı eğlencedir. İş saati biter bitmez, dışarıya çıkar; kıyamet olur kopar :) Arkadaş canlısı olduğunu söylemeye bile gerek yok. En kötü özellikleri şüphecilikleri, hatta paranoyak bile olabiliyorlar bazen. Olsun olsun, hatasız kul yoktur. Bu özellikler bi' yerlerden tanıdık geldi mi sana :)

Kova!

Kova!

Dünyaya bir daha gelsen kesinlikle kova olurdun! Kova insanı deyince, insanın aklına gelen ilk şey şüphesiz, onların yardımsever ve hümanist olduğudur. Ayrıca kovalar tam bir bilim insanıdır. Bilmek, yeni şeyler öğrenmek, öğretmek, keşfetmek, icat etmek... Bunlar hep kovaların anahtar kelimeleridir. Bilgeliğin burcudur kısaca. Zaten ne kadar bilim insanı var, genelde kovadan çıkmıştır. Yine de ukala olduklarını söyleyebiliriz. Eeee bu kadar bilgili ve kendine güvenen bir insan şov yağmayacak da biz mi yapacağız. Bu özellikler sana tanıdık geliyorsa eğer, sebebi ortada! Biraz ukala oluşunla etrafındakilerin senden haz etmemesini sağlamış olabilirsin ama sen zaten seni tanıyan ve anlayanlarla mutlusun... Bu yüzden kesinlikle kova olurdun!

Balık!

Balık!

Dünyaya bir daha gelsen balık burcu olurdun! Balık insanı her zaman parlak zekalı ve oldukça yaratıcı olarak bilinir. Tek problemleri kafalarının karışık olmaları ve düzenli çalışma sistemini oturtutamamalarıdır. Yine de özeleştiri kabiliyetleri oldukça iyi olduğundan yükselmeye ve gelişmeye açıktır. Bu özeleştiriyi bazen abarttıkları, hatta kendini dövdükleri zamanlar bile olur ki, bizce gereksizdir. Çünkü dünyada, özgüven patlaması yaşayan o kadar vasat insan var ki, balıkların bu potansiyelle kendine haksızlık yaptığı düşünülebilir. Ayrıca duygusallıkta bir dünya markasıdır; sıradışılıkta da sıradışının bile dışındadır. Bu özellikler bi' yerden tanıdık geldi değil mi? :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
351
105
92
88
32
27
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
General Wisniewski

Başak!- yine başak yine başak.. siz benimle başak mı geçiyorsunuz.

Jennie Kim

teraziyim yine terazi çıktım aq