Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Değerli Bankalarından JP Morgan'da İki Türk Yönetici Terfi Etti

Dünyanın En Değerli Bankalarından JP Morgan'da İki Türk Yönetici Terfi Etti

Dünyanın en değerli bankaları arasında yer alan ABD merkezli yatırım bankası JP Morgan'ın, yönetici terfilerine iki Türk isim de girmeyi başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gökhan Özkan

Gökhan Özkan ve Banu Ulutunçel, JP Morgan'ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgesinden yönetici olarak terfi alan 52 isim arasına girdi.

2 kritik departmanın yöneticisi oldular

2 kritik departmanın yöneticisi oldular

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Harvard Business School mezunu olan Gökhan Özkan, 2006'dan beri JP Morgan'ın Gelişmekte Olan Piyasalar Finansal Kurumlar bölümünde görev alıyordu.

Özkan, Türkiye’de son on yılda Garanti Bankası, Finansbank ve Yapı Kredi Bankası satış projelerinde ve en son olarak da Suudi Arabistan’daki NCB-Samba birleşmesinde görev almıştı.

Alınan terfiler ile Gökhan Özkan Global Yatırım Bankacılığı Departmanında, Banu Ulutunçel de Global Piyasalar departmanında yönetici konumuna geldi.

2020'de 29 milyar dolar net kar açıklayan JP Morgan, 465 milyar dolarlık piyasa değeri ile dünyanın en değerli bankaları arasında yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
8
6
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayhan Ceylan

Beyin göçü en büyük sorunumuz... Meritocracy diye bir kavram yok bizde o yüzden kaçabilen kaçıyor ve hayallerini oralarda kovalıyor. Kalite çok azaldı. Insan... Devamını Gör

KucukEniste

Beyın gocu dıye abartmayalım Türkiye tekrardan yatırım yapılabilir ülke seviyesine gelse ve doğrudan direkt yatırım artsa merak etmeyin bu arkadaşlar ve fonl... Devamını Gör

KucukEniste

Ismarlama haber gibi geldi yatırım bankacısı abimiz ile ablamız çok kritik pozisyonlarda değiller Emerging Markets'ta en az 20 developed da 50 kişi vardır bu... Devamını Gör

napole0n

Turkiye’den neden bir sey olmadigini ve olmayacagini canli canli yorumlarda goruyoruz. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ustune bir de artistlik yapmak... Devamını Gör

Sedat Yılmaz

Hayırlı olsun da, bize bir faydası mı var bu terfinin?