Görüş Bildir
Haberler
Dünyaca Ünlü Hangi Resim Seni Anlatıyor?

etiket Dünyaca Ünlü Hangi Resim Seni Anlatıyor?

Taner Bayram
10.04.2017 - 18:59

Ruhun en önemli yansımasıdır sanat. Peki senin ruhunu hangi ünlü resim anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ya hangi mevsimde kendini buluyorsun?

2. Gündüzleri mi yoksa geceleri mi daha kendinsin?

3. Şu muhteşem manzaralardan birini seç şimdi de!

4. Peki, bir ressam olsan kimin portresini çizmek istersin?

5. Sırada yazarlık var: Bir roman yazsan türü ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çocukluğuna gidiyoruz şimdi de...Hangisi senin rüya mesleğindi?

7. Peki öyleyse, şimdi de kendine antika bir obje seç lütfen!

8. Peki son olarak aşk evliliği mi mantık evliliği mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mona Lisa çıktı!

Mona Lisa çıktı!

Sen 'Altın Oran'ın insanısın. Hayatta en değer verdiğin şey denge yani: Siyahla-beyazın dengesi, sevgiyle-nefretin dengesi, ölümle-yaşamın dengesi... Terazin hiçbir zaman şaşmaz kısacası. Bunun yanında oldukça ironik bir insansın. Gülüşüne aldanmak hata olur. Onun içinde çok gizli anlamlar ve hatta acılar var belki. İki kişi barındırıyorsun içinde sanki: Ying ve Yang misali!

Yıldızlı Gece çıktı!

Yıldızlı Gece çıktı!

Ruhun tıpkı Yıldızlı Gece gibi. Çevrenin ve zamanın ötesinde hayata bakışın; öylesine derinlikli. Bir yandan bir gecenin karanlığı var sende, bir yandan rengârenk ışıklar. Ruhunun daraldığı küçücük bir pencereden dahi baksan hayata, yıldızlı ve kocaman bir gökyüzü görebilmek senin marifetin.

Çığlık çıktı!

Çığlık çıktı!

Elbette bir boğuntun var hayata karşı, hatta bir isyan! Dünyanın derdine, tasasına, sıkıntılarına karşı bir isyan... 'Olmak ya da olmamak' senin için temel mesele bu. Hayatın acılarına goğüs germek mi, yoksa hepsini bırakıp gitmek mi? Evet, belki kararsız bir insansın; ama bu kararsızlığının sebebi, meselenin büyük olması. Daha da önemlisi senin derin bir bir derya olman!

Öpücük çıktı!

Öpücük çıktı!

Sen aşkın, tutkunun insanısın ama öyle günümüzün sıradan aşklarının değil. Gerçek aşkın, gerçek tutkunun, sevginin, fedakârlığın insanı. Seni seven, senin tarafından sevilen öyle şanslı ki!  Yakışıklısın/güzelsin, tavırların şahane, estetiksin de. Senin yerinde bir başkası olsa belki farklı biri olurdu. Ancak sen sevdiğin kişiye ölümüne bağlanan bir insansın. Sadıksın, ömürlük aşkların insanısın.

İnci Küpeli Kız çıktı!

İnci Küpeli Kız çıktı!
www.tufeyli.com

Kimse sana benzemiyor. Bakışın, tavırların bir başka! Belki hatasız ve kusursuz değilsin fakat  bunu kabullenecek hatta bir kıyafet gibi giyebilecek kadar cesursun. Zincirlerinden ve aşamadığın duvarlardan başka korkacak hiçbir şeyin yok senin. Onları aşarsan, hatıran asırlar boyu yaşayacak belki de!

Venüs'ün Doğuşu çıktı!

Venüs'ün Doğuşu çıktı!

Sen, seni kendi düşüncelerinle var ediyorsun; kimi zaman kendini, kendi düşüncelerinle yıktığın gibi. Yani, ekmeksiz susuz yaşayabilirsin belki; ama düşünmeden asla. Senin en büyük etkinliğin düşünmek bu yüzden. Seni diğerlerinden ayıran bu özelliğin hiç kuşkusuz! Senin için söylenebilecek diğer şeyse asla ama asla sabit fikirli olmaman. Her daim yeni fikirlere açıksın. Sadece fikirlere de değil, yeni ve rengârenk dünyalara da...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
661
307
98
90
62
41
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
verita

Venüs'ün doğuşu çıktı ve açıklama cuk oturdu

Onur Özalp

Mona Lisa çıktı!