Görüş Bildir
Haberler
Dünya Bir Saniyeliğine Güzelleşti! İzni Bittiği İçin Çok İstediği Konsere Gidemeyen Çalışanın İznini Uzatan Genel Müdür

etiket Dünya Bir Saniyeliğine Güzelleşti! İzni Bittiği İçin Çok İstediği Konsere Gidemeyen Çalışanın İznini Uzatan Genel Müdür

Sercan Bey, kurumsal bir şirkette çalışıyor malum izinler sınırlı. İzninin son günlerine denk gelen ve çok istediği konsere gidemeyeceğini Facebook hesabından üzülerek arkadaşlarıyla paylaşmış. Çalıştığı şirketin genel müdür yardımcısı Şeref Bey de tesadüfen gördüğü mesajlara bir müjdeyle karşılık vermiş! Ve o andan itibaren dünya Sercan Bey için 2 günlüğüne güzelleşmiş. 😄

Sizin de okuyunca umut dolacağınız 'Vay be ne iyi insanlar var!' diyeceğiniz içeriğimize doğru yola çıkalım o zaman!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sercan Bey özel bir şirkette çalışıyor ve aynı zamanda müziğe de çok ilgili olan bir müzisyen.

Geçtiğimiz günlerde, bir festivale dünyaca ünlü sevdiği bir grubun geleceğini öğrenmiş fakat konser günü yıllık izni bittiği için gidemeyeceğini Facebook hesabından arkadaşlarıyla üzülerek paylaşmış.

Daha sonra birkaç arkadaşı ile Facebook'tan bu konu üzerinde konuşmuşlar. Genel müdür yardımcıları Facebook'ta çok zaman geçirmediği için Sercan Bey mesajların okunabileceğini hiç düşünmemiş.

Çalıştığı holdingin genel müdür yardımcısı da şans eseri mesajlara denk gelmiş ve kendisinin de sevdiği bir grup olduğu için bir müjde ile çalışanı Sercan Bey'e mesaj atmış.

Şirketin genel müdür yardımcısı Sercan Bey'e yıllık izninin iki gün uzatıldığını söylemiş ve iyi eğlenceler dileklerini iletmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tabii bu mesaj Sercan Bey'in arkadaşları tarafından da çok beğenilmiş ve genel müdür yardımcısının çalışanına verdiği bu destek ayakta alkışlanmış.

👇

👇

Biz de umutları yeşerten bu cömert tavrından dolayı Sercan Bey'in iş yerindeki genel müdür yardımcısı Şeref Bey'e teşekkürlerimizi sunuyor ve kendisini ayakta alkışlıyoruz!

Valla helal olsun ne anlayışlı müdürler var!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
524
190
39
12
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?