Görüş Bildir
Haberler
TV
Dünden Bugüne Moda Konusunda Bize İlham Veren, Türk Televizyonlarında Yayınlanmış Moda Programları

Dünden Bugüne Moda Konusunda Bize İlham Veren, Türk Televizyonlarında Yayınlanmış Moda Programları

Moda programları gündüz kuşağının en eğlenceli ve ilham verici yanını oluşturuyor! Kıyafet seçimlerimizden saç stilimize kadar yenilik arayışımızda bize zaman zaman yol gösteriyor, gardırobumuzdaki kıyafetleri yeniden yorumlamamızı sağlıyor. Programların formatları birbirinden farklı olsa da ortak konu tabii ki de moda...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Bugün Ne Giysem"

1. "Bugün Ne Giysem"

'Bugun Ne Giysem' programı yıllar içinde 'Bu Tarz Benim' ve 'İşte Benim Stilim' adlarıyla uzun süre yayın hayatına devam etti. Ivana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Çağla Şıkel gibi isimlerin jüri koltuğuna oturduğu yarışmanın sunuculuğunu ise Özge Ulusoy üstleniyordu.

2. "İşte Benim Stilim"

2. "İşte Benim Stilim"

Eski ismi ''Bu Tarz Benim'' olan programın, daha sonraki ismi ''İşte Benim Stilim'' olarak değişti. Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jüri koltuğunda ise Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Ivana Sert'in bulunduğu yarışmada eleme gecelerine ise Uğurkan Erez eşlik ediyordu. Aynı zamanda eleme gecelerinde bi' konuk da programa katılıyordu. Yayınlandığı yıllarda yoğun ilgi gören program, 2015 yılında final yaptı. 2016 yılında Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'ın yerini Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya aldı. Program yayınlandığı yıllarda uzun süre bizi ekran başına kitlemeyi başardı.

3. "Tülin Şahin ile Moda"

3. "Tülin Şahin ile Moda"

Sunuculuğunu Tülin Şahin'in üstlendiği program, güzellik, moda ve sağlıklı yaşam gibi birçok konuyu ele alan konsepti ile uzun soluklu bir başarı yakalamıştı.

4. "Gardırop Savaşları"

4. "Gardırop Savaşları"

Programın jüri koltuğunda Gül Gölge Saygı, Raşit Bağzıbağlı ve Ayşe Brav yer almıştı. Beş yarışmacının yarıştığı programda yarışmacılar, sınırlı bütçeleri ile iki saatlik sürelerini aşmadan o günün konseptini oluşturuyorlardı. Makyajlarından saçlarına kadar kendi oluşturmaları gereken stillerini tamamladıktan sonra gün sonunda jüri karşısına çıkıyorlardı.

5. "Bana Her Şey Yakışır"

5. "Bana Her Şey Yakışır"

Modacı Cengiz Abazoğlu'nun sunduğu yarışmada saç tasarımından makyaja, takıdan elbiseye kadar üç saatlik bi' süre içinde kendi konseptlerini oluşturan yarışmacılar, en şık kadın olabilmek için yarışıyorlardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Böyle Çok Daha Güzelsin"

6. "Böyle Çok Daha Güzelsin"

Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu'nun üstlendiği programın jüri koltuğunda Sema Çelebi ve Alp Kavasoğlu yer alıyordu. Yarışmacılar eşlerinin istekleri doğrultusunda bi' değişim sürecine giriyor ve en etkili değişime uğrayan yarışmacı birinci oluyordu.

7. "Bir Başka Güzel"

7. "Bir Başka Güzel"

Sunuculuğunu Esra Eron'un üstlendiği programda jüri üyesi olarak Raşit Bağzıbağlı, Selin Ciğerci ve Bige Daruga Çalışkan yer almaktaydı. Bir kasa altın ödülü verilecek olan programda, hırs ve rekabet oldukça ön plandaydı. 12 yarışmacının önce takımı için daha sonra da bireysel yarıştığı programda stiline, zekasına ve yeteneğine güvenen yarışmacılar vardı.

8. "Stil Avcıları"

8. "Stil Avcıları"

Uğurkan Erez, Hakan Akkaya ve Demet Şener gibi ünlü isimlerin jüri koltuğunda oturduğu moda yarışmasında Melekler ve Yıldızlar adında iki takım yarışıyordu. 5 ünlü, 5 gönüllüden oluşan bu takımlardaki yarışmacılar; saçtan makyaja ve kıyafet stiline kadar kendi oluşturdukları stilleri ile kendi takımlarını temsil ediyorlardı. Bütün hafta en çok puanı alan takım ise yüklü bi' paranın sahibi oluyordu.

9. "Alışveriş Melekleri"

9. "Alışveriş Melekleri"

Alışveriş Melekleri programının hem sunuculuğunu hem de jüri üyeliğini Ivana Sert ve Kemal Doğulu üstlenmişti. Moda programlarıyla tanınan Simay Tokatlı, Nihal Candan ve Ayşegül tokatlı ise programdaki yarışmacılara koçluk yapıyordu. Jüri üyelerinin belirlediği konsepte uygun şekilde sınırlı bütçe ile en güzel tarzı yaratacak olan yarışmacıya 10 bin lira ödül veriliyordu.

10. "Doya Doya Moda"

10. "Doya Doya Moda"

Hâlâ TV8'de yayınlanan 'Doya Doya Moda' programının jüri üyeleri de zaman içinde değişti. Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever gibi isimlerin jüri üyeliği yaptığı yarışmada Hakan Doğulu ve Seray Sever programdan ayrılmıştı. Daha sonra Serdar Uzuntaş ve Yasemin Yılmaz jüri üyesi olarak programa katıldı.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın