Görüş Bildir
Haberler
Dumping Sendromuyla Boğuşan Seren Serengil'in Eski Eşi Yaşar İpek Hakkında Olay İddia!

Dumping Sendromuyla Boğuşan Seren Serengil'in Eski Eşi Yaşar İpek Hakkında Olay İddia!

GNS
02.12.2021 - 18:55

İki yıl öncesinde yaptırdığı mide küçültme ameliyatı sonrası Dumping Sendromu'na yakalanan ve 70 kilodan 44 kiloya düşmesiyle olay olan magazin yıldızı Seren Serengil gün geçtikçe kilo vermeye devam ediyor. Yaşadığı zor süreci paylaşan ve herkesi şaşkına çeviren Serengil'in eski arkadaşı Seyhan Soylu herkesi şaşırtan bir iddiayı dile getirdi. Eski eşi Yaşar İpek hakkında çıkan ortaya atılan iddialar sosyal medyada olay oldu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçirdiği mide ameliyatı sonrası Dumping Sendromu'na yakalanan ve kilo vermeyi durduramayan Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek hakkında olay yaratan iddialar ortaya atıldı. İddiaların kaynağının Serengil'in eski dostu Seyhan Soylu olması ise herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Dumping Sendromu'yla Mücadele Eden Serengil'e Şok İddia

Dumping Sendromu'yla Mücadele Eden Serengil'e Şok İddia

Seren Serengil, yakalandığı Dumping Sendromu’yla mücadele ediyor. 44 kiloya düşen Serengil, gün geçtikçe durumunun kötüye gittiğini açıklamış ve yanlış ameliyat olduğunu itiraf etmişti. Bu konu gündemdeyken Seren Serengil'in eski dostu Seyhan Soylu ilginç iddialarda bulundu.

Yaşar İpek'ten "Yanındayım" Mesajı

Yaşar İpek'ten "Yanındayım" Mesajı

Seyhan Soylu açıklamasında 'Seren'in kavgalı olarak ayrıldığı eşinin de bu duruma üzüldüğü haberleri geliyor kulağıma. Seren'in hayatındaki en büyük aşkıdır Yaşar İpek ve halen de aşık. Bana bunu itiraf etti. Seren Serengil aşkından dolayı ekranda olmasının sebebi bu' dedi. Seyhan Soylu açıklamasının devamında 'Yaşar İpek bu süreçte her anlamda yanındayım mesajı atmış' iddiasında bulundu.

Seyhan Soylu, Serengil'in yeni sevgilisi Mustafa'yı ise Dadı dizisindeki Gülben Ergen-Haldun Dormen ilişkisine benzetti.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın