Görüş Bildir
Haberler
Düğün İçin Yolu Kapattılar, Uyaran Polise Saldırdılar

Düğün İçin Yolu Kapattılar, Uyaran Polise Saldırdılar

İstanbul Esenyurt’ta düğün için yolu kapatan bir grup ile polis arasında tartışma çıktı. Tartışmada vatandaşlar polise saldırınca ekipler, kalabalığı havaya ateş ederek dağıtmaya çalıştı. Bir süre sonra ikna edilerek dağılan grup ekipler gidince tekrar geri gelerek düğünlerine kaldığı yerden devam etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, önceki gün Esenyurt Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Ajansların aktardığına göre düğün için vatandaşlar yolu kapatınca olay yerinden geçen ekip tarafından uyarıldı. Duruma itiraz eden vatandaşlarla polis arasında çıkan tartışma sonucu polis bir kişiyi gözaltına almak istedi. 

Bu sırada olayların büyümesi üzerine polis ekiplerinin havaya uyarı amaçlı ateş açması ortalığı karıştırdı.

Saldırıya uğrayan polis ekipleri destek çağırdı. 📹

Polisin ihbarı üzerine onlarca polis olay yerine geldi. Çevik kuvvet ekipleri de çıkan tartışmada hazır olarak bulundu. Görevli polis amirleri tarafından vatandaşlar olayların sakinleştirilmesi için uzun süre dil döktü.

Polisin iknası sonucu vatandaşlar sakinleşerek dağıldı. Düğün için tekrardan sandalyeleri yerlerine koyan grup, yeniden davul, zurna, klarnet ve darbuka çalarak oynamaya devam etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
6
5
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ömer

Liyakat eksik olunca görevliyi kimse takmıyor. Kanunsuz davranışa kimse ceza vermeyecek. Namuslu vatandaş sıkıntı çekecek.

Şeytan

Şu konvoy olayına aşırı sinir oluyorum. Banane lan sizin evliliğinizden beni rahatsız edemezsiniz. Evliliklerine tükürdüğüm.

Çağatay Ergin

Düğün konvoyları ve sokak düğünleri yasaklansın. İnsanlar hala köyde zannediyor kendini. Hem yolu kapatıyorlar hem bütün mahalleyi saatlerce saçma sapan müzi... Devamını Gör