Görüş Bildir
Haberler
Dudaklarınızı Nemlendirirken Bakım Yapacak Ürünler

Dudaklarınızı Nemlendirirken Bakım Yapacak Ürünler

miray soysal
22.07.2022 - 11:24

Yapaylıktan uzak, doğal ve nemlenmiş bir dudak görünümü için tercihiniz kesinlikle Lip Balm kullanmaktan yana olmalı. Pürüzsüz ve nemlenmiş dudaklara sahip olmanıza yardımcı olacak ürünleri sizler için derledik!

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. ''

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dudaklarını ruja hazırla!

1. Dudaklarını ruja hazırla!

Makyaj yaparken dudaklara sadece ruj uygulamak, güzel bir görünüş ve kuruluğu engellemek için yeterli olmuyor. Bu yüzden ruj uygulamadan önce  nemlendirici sürmek, uygulanan rujun daha güzel gözükmesini sağlıyor.

Bee Beauty Lip Balm Vanilla Kiss renksiz oluşuyla hem dudak renginizi koruyacak hem de dudağınızı makyaja hazırlayacak. Ürünün fiyatı Gratis Kart ile: 10,00 TL buradan ulaşabilirsiniz.

2. Çilek dudaklarına🍓

2. Çilek dudaklarına🍓

Bee Beauty Lip Balm Strawberry Kiss dudak bakımında etkili formülü, içerdiği Shea Yağı ve E Vitamini sayesinde dudaklarınızı nemlendirirken kurumalarını önlemeye yardımcı olur.

• Dudaklarınıza bakım yapmanın yanısıra hafif ve doğal bir renk verir.

Bee Beauty Lip Balm Strawberry Kiss'in fiyatı Gratis Kart ile: 10,00 TL

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

3. Nane ferahlığı!🍃

3. Nane ferahlığı!🍃

Bee Beauty Lip Balm Minty Kiss dudak bakımında etkili formülü, içerdiği Nane Yağı ve E Vitamini sayesinde dudaklarınızı nemlendirirken kurumalarını önlemeye yardımcı olur. Günde iki kez temiz ve kuru dudaklara uygulamanız yeterli olacaktır. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

4. Şeker gibi 🍭🍬

4. Şeker gibi 🍭🍬

Bee Beauty Lip Balm Sugar Kiss dudaklarını nemlendirmekle kalmayıp hafif bir ışıltı verecek. Bu ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

5. Doğal ve nemli dudaklar!

5. Doğal ve nemli dudaklar!

Yaz makyajınızın son adımı, görünüşünüzü tamamlayacak olan bu ruj,  verdiği doğal rengi ile zaman zaman makyajınızın odak noktası haline gelebilir. Bee Beauty Lip Balm Cherry Kiss' e buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
7
5
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın