Görüş Bildir
Haberler
'Dövizi Olanlar Parasını Altına, TL'ye Dönüştürsün'

etiket 'Dövizi Olanlar Parasını Altına, TL'ye Dönüştürsün'

Batuhan
02.12.2016 - 13:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yastığının altında döviz olanlar gelsin parasını altına dönüştürsün, gelsin parasını TL'ye dönüştürsün. Türk lirası, altın değer kazansın.' dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Ankara Esenboğa yolunda otomobil galerilerinin bulunduğu OTONOMİ'nin açılışına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Ankara Esenboğa yolunda otomobil galerilerinin bulunduğu OTONOMİ'nin açılışına katıldı.

OTONOMİ'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yastığının altında döviz olanlar gelsin parasını altına dönüştürsün, gelsin parasını TL'ye dönüştürsün. Türk lirası, altın değer kazansın.' dedi.

Konuşmasında döviz kurlarındaki dalgalanmaya da değinen Erdoğan, 'Hiç endişe etmeyin, bu oyunu kısa zamanda bozarız. Bundan önce de bunu yaptılar, 2007-2008'de de yaptılar. O zaman ne dedim, 'teğet geçecek.' Aynı şeyi yine söylüyorum, teğet geçecek.' ifadelerini kullandı.

Erdoğan ayrıca faizin düşürülmesi gerektiğini de tekrarladı.

Erdoğan ayrıca faizin düşürülmesi gerektiğini de tekrarladı.

'Faizi düşürmekten başka çare yok' diyen Erdoğan, 'Biz dünyaya bakalım. Amerika'da, Japonya'da, Avrupa'da faiz yüksek mi? Peki ya onlarda bu kadar düşük de biz niye 14, 15, 16'larda dolaşıyoruz. Biz düşük faizle yatırımcının önünü açacağız. Yüksek faiz finans sektörünü ihya eder. Bunu aynı zamanda kamu bankaları için de söylüyorum.' diye konuştu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
345
218
137
47
17
14
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ömer Çelik

Ülkeyi diplomasız, cahil, hırsız,yalancı, bi dediği diğerini tutmayan birine teslim ederseniz olacağı bu..

oldestCoder

+1.

raheanne

Benim paralarım nerede biliyor musun ? kollarınıza taktığınız saatler de, kutulara doldurduğunuz paralarda. ona buna aldığınız yatlar da, aldığınız evlerde, ... Devamını Gör

Melissa Kasparoğlu

Ay resmen Osmanlı💕🐾... Hazine tamtakır, bol olan tek şey ise din🌿 Çöküşe doğru süphaneke dinimiz amin👻

Melissa Kasparoğlu

15 senedir din adı altında uyutuluyorsunuz ben dalga geçmedim din tüccarlığı yapmıyorum sadece bu ;)