Görüş Bildir
Haberler
Dota 2'nin Garip ve İnsanlıkdışı 15 Kahramanı

Dota 2'nin Garip ve İnsanlıkdışı 15 Kahramanı

Çağrı Budakoğlu
10.09.2014 - 21:50 Son Güncelleme: 13.09.2014 - 16:28

1. Viper

1. Viper

Uçan, kanatlı yeşil bir zehirden oluşan, vatozumsu bir yaratıktan söz ediyoruz. Balgam atar gibi zehir atması ve konuşması da cabası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Nyx Assassin

2. Nyx Assassin

Devasa boyutlarda bir böcek düşünün, büyüden nefret eden, konuşan, görünmez olan ve suikastlar düzenleyen dev bir böcek!

3. Spectre

3. Spectre

Mor renkli ruhani bir yaratık, düşmanlarına duman atarak ağaçların içinden geçen, herkese illüzyon gönderen sık suratlı...

4. Morphling

4. Morphling

Tamamen sudan oluşan, dalgaya dönüşen gücünü çevikliğe dönüştürebilen ve suyu kullanarak kahramanların illüzyonunu yapan bir varlık.

5. Weaver

5. Weaver

Büyük bir karınca gibi, görünmez oluyor, yavrularını yolluyor ve zamanda yolculuk yapıyor. Aynı zamanda kıt kıt kıt kıt diye gülüyor :)

6. Phantom Lancer

6. Phantom Lancer

İlginç bir eleman, tek kişi olup bir ordu gibi gezen bu eleman, vurdukça illüzyon çıkarıyor, ama ne çıkarıyor! 15 civarı bir sayıya kadar gezebiliyor, ve görünmez olup geride gittiği yöne doğru giden bir illüzyon bırakıyor, bu çok acı sonuçlar doğurabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Dazzle

7. Dazzle

Çok ilginç bir yaratık, yüzü hiç bir şeye benzemiyor. Dişleri var ama ısırmıyor, gülüyor. Healer görevi görüyor, ilginç de bir sesi var.

8. Sand King

8. Sand King

Akrep! Ama depremler yaratan, yeri yarıp aynı saniye içerisinde 3 metre öteden havaya fırlayan, kum fırtınaları yaratan, birimleri patlatan bir akrep!

9. Slark

9. Slark

Warcraft oynayanların bileceği Murloc'lara benziyor. Uzunca bıçak kullanıyor, zıplıyor, görünmez oluyor, görünmeyince kendini olağanüstü şekilde iyileştiriyor, ilaç alır gibi attığı siyah bir dumanla bütün 'debuff'lardan kurtuluyor. Garip bir balık!

10. Bane

10. Bane

Kabuslarla beslenen, insanları uyutabilen, kabus yaşatan, gözleri olmayan, kanat ve ayak gibi mor elleri olan gülmeyi de bilen bir abimiz.

11. Pudge

11. Pudge

Vücudunun hammadesi yüzlerce ceset. Düşmanlarını bu cesetlerin kokusuyla öldürebiliyor, satırıyla onları parçalıyor, kancasıyla uzak mesafelerden tutup kendine çekiyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Brewmaster

12. Brewmaster

2 ayak üstünde gezen, fıçıdan bira içen ve bu birayı düşmanıyla da paylaşan, yerleri yaran bir panda! Üstelik aynı anda ateş, su, toprak ruhlarına da dönüşebiliyor!

13. Shadow Fiend

13. Shadow Fiend

Ruhlarla beslenen kara bir ruh, hem çok güçlü, hem çok güçsüz. Öldürdüklerinin ruhunu içine alıp daha da güçleniyor ve bunlarla devasa bir patlama yaratabiliyor. Zalim bir ruh koleksiyoncusu!

14. Puck

14. Puck

Dota 2 Lore'unun en yaşlı kahramanı (Zeus'tan bile yaşlı!). Bir periye benziyor, bir top yaratıp o topa ışınlanıyor, bir anda haritadan kayboluyor, uçuyor  ve tatlı tatlı konuşuyor.

15. Wisp (Io)

15. Wisp (Io)

Bir ışık süzmesi, konuşamıyor ama ışınlanıyor, dostlarına bağlanıyor onları güçlendiriyor ve ruhları kullanıyor, yine de gönüllerin şampiyonu!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
14
7
4
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizem

Garip ve insanlikdışı olmayan pek hero yok oyunda. Onlari paylassan daha mantikli olurmuş.

Alişer Akkoyun

yüze ihtiyacı olmayan adam gibi carry void neden yokki :(

Eldarwen

Daha vardı ya...