Doğum Yaptıktan Sonra Kendisine Anne Diyen Doktorlara Saldıran Adamın Müge Anlı'yı Aratmayan Hikayesi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
37 yaşındaki trans birey Bennett Kaspar-Williams, geçtiğimiz yıl ekim ayında eşi Malik ile çocuk sahibi oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Ancak hastanede yaşadıkları olay herkesi şaşırttı diyebiliriz.

Doğumdan sonra doktor ve hemşirelerin Kaspar-Williams'a anne şeklinde seslenmeleri ve Kaspar-Williams'ı kadın olarak adlandırmaları kendisini sinirlendirdi.

Ardından da rahatsızlığını dile getirmesine rağmen davranışlarına devam etmelerinin üstüne kendilerine şiddet uyguladı.

2011 yılında cinsel kimliğini sorgulamaya başlayan Kaspar-Williams, 2014 yılında cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Cinsiyet değiştirme konusunda da memelerini aldırdıktan sonra özgürleştiğini belirtti.

Williams'a sürekli cinsiyet atamalarının üstüne Williams, kendi bebeğini dünyaya getiren bir baba olmaktan daha güçlü bir şeyin olmadığını ekledi.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım...

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam





Yorum Yazın