Görüş Bildir
Haberler
Doğum Haritana Göre Seninle İlgili 2022 Yılı Kehanetini %100 Söylüyoruz!

etiket Doğum Haritana Göre Seninle İlgili 2022 Yılı Kehanetini %100 Söylüyoruz!

Emilyy
21.10.2021 - 12:51

Doğum haritası; yıldızların konum ve hareketlerinin bir işaret sistemi oluşturduğuna ve bu sistem sayesinde gelecek, şimdiki durum ve geçmişe dair bilgi elde etmenin mümkün olduğuna dair kanıtlar sunuyor. Bu anlamda astroloji, astronominin metafiziğidir diyebiliriz. Biz de bu bilgilerden yola çıkarak 2022'de başına gelecek kehaneti sana söyleyeceğiz! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi cinsiyetten HOŞLANIYORSUN?

2. Doğduğun yılın ilk rakamını öğrenelim?

3. Doğduğun yılın sondan bir önceki rakamını soralım?

4. Doğduğun yılın son rakamı ne?

5. Kaçıncı ayda doğdun peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak ayın kaçında doğdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İşinden kovulacaksın!

2022'de başına geleceklerden biri işten kovulmak olacak gibi. Eğer şu an bir işte çalışmıyorsan ve eğitim alıyorsan o konuda sıkıntı yaşayacaksın. Bu okuldan uzaklaştırılmak, atılmak vs. olabilir. O yüzden adımlarını bu sene çok dikkatli atmalı ve kendini garantiye almalısın. İş yerindeki insanlara güvenmemeli, sırlarını dökmemelisin. Seni 2022'de iş veya eğitim hayatı olumsuz yönde etkileyecek!

Sevgilin/Eşin tarafından aldatılacaksın!

Şu an sevgilin vardır ya da yoktur orasını tam olarak kestiremeyiz. Bildiğimiz bir şey var ki, 2022'de hayatına biri girecek ve sen ona deliler gibi aşık olacaksın. Çok güzel vakit geçirecek, onunla ilgili hayaller kuracaksın. Öyle bir an gelecek ki duyduğun haberle tam anlamıyla yıkılacaksın. Onun senin aldattığını öğrenecek, epey etkisinden çıkamayacaksın. Bu yüzden hayatına soktuğun insanları çok dikkatli seçmelisin.

Sevdiğin birini kaybedeceksin!

2022'de yakından tanıdığın ve sevdiğin bir insanı kaybedeceksin. Bu kişi orta yaşlarda biri olacak. Bu seni derinden sarsacak ve kendini toparlaman uzun sürecek. 2022'nin sonuna doğru kendini daha iyi hissetmeye başlayacaksın. Kendini her türlü olumsuzluğa hazırlasan iyi edersin.

Psikolojik bir hastalığa sahip olacaksın!

2022'de kendini psikolojik olarak kötü hissedeceksin. İçten içe yaşadığın kaygılar, krizler ve kalp çarpıntıları yaşayacaksın. Bunları aslında daha önceden beri yaşıyordun ama 2022'de farkına varmış olacaksın. Bazen hayatın akışı içinde yaşadıklarımızın normal olduğunu düşünüyoruz. Sen de bu durumdasın. Yaşayacağın kötü bir bir olay senin bu sorunu fark etmeni sağlayacak. Sonrasında işin uzmanına danışarak gerekli önlemleri almaya başlayacaksın.

Hayatının aşkını bulacaksın!

Sen 2022'de hayatının aşkını bulacak ve çok mutlu olacaksın. Bunca zamandır beklediğin o kişiyle karşılaştığını bileceksin. Sana çok değer verecek ve hayatının belki de en iyi senesini yaşattıracak. İçin huzur dolu olacak ve mutluluktan ağzın kulaklarında olacak. Bu yüzden senin şansın 2022'de yüzüne gülecek. Demedi deme...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
511
308
128
98
43
41
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın