Görüş Bildir
Haberler
Doğum Gününe Özel En Güzel Ofis Hediyeleri

Doğum Gününe Özel En Güzel Ofis Hediyeleri

Hediye Denizi
22.09.2014 - 15:45

Ofis ortamında çalışanların ofis ortamları genelde çok da

eğlenceli olmayabiliyor. Mesai saatinin bitimini iple çeker, sürekli oflayıp

puflayabilirler. Sizin de böyle bir tanıdığınız varsa ve doğum günü önümüzdeki

günlerdeyse, ona verebileceğiniz doğum günü hediyesi seçeneklerini

değerlendirebilirsiniz. Bu doğum günü hediyeleri ile sıkıcı ofis ortamları bir

nebze anlam bulacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kişiye Özel Kahverengi Set

Kişiye Özel Kahverengi Set

Ofiste çalışan sevdiklerinizin en büyük ihtiyaçları bu sette yer alıyor. USB bellek, kartvizitlik, kalem ve defterden oluşan bu kahverengi set ile tek hediyede tam 4 kuş vurabilirsiniz :)

Ukalalara Özel Mousepad

Ukalalara Özel Mousepad

Ukalalık konusunda master yapmış bir iş arkadaşınız varsa sıkı durun! Çünkü tam da ona layık bir hediye buldunuz! Ona ne kadar ukala olduğunu esprili bir hediye ile söyleyebilirsiniz. Ukalalara Özel Mousepad, ukala arkadaşınızın her an elinin altında olacak ve o da ne kadar ukala olduğunun farkında olacak. Onu ukala yapan meşhur sözlerini de hediyenize yazdırabilir, bir de fotoğraf yükleyebilirsiniz.

Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi

Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi

İşi gereği sürekli sunum yapan sevdiklerinizi de unutmadık! Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi ile sunumlar artık çok kolay. Ürünün kalitesi ile birlikte kişiye özel olması da hediye edeceğiniz kişiyi daha çok etkileyecektir.

Logo İşlemeli Akrilik Masa İsimliği

Logo İşlemeli Akrilik Masa İsimliği

Yeni işe başlayan arkadaşınızın neden kendine özel bir masa isimliği bulunmasın ki? Yeni iş heyecanı ile belki o bunu düşünemedi ama siz düşünebilirsiniz! Logo İşlemeli Akrilik Masa İsimliği,doğum günü hediyesi olarak verebileceğiniz en özel hediyelerden biri.

Sevgiliye Özel Masaüstü Takvim

Sevgiliye Özel Masaüstü Takvim

Sevgilinizin ofis masasında neden sizi anlatan bir şey olmasın ki? Ona klasik hediyeler ve klasik masaüstü takvimler yerine Sevgiliye Özel Masaüstü Takvim'ini hediye edebilirsiniz. Takvimin ön kapağındaki yazıyı belirleyebilir, her aya da özel olarak fotoğraf yollayabilirsiniz. Sevgilinizin de bu hediyeyi çok beğeneceğinden emin olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıllı Telefon İçin USB Bellek

Akıllı Telefon İçin USB Bellek

Telefondan bilgisayara veri aktarmak artık çok daha kolay! Hem flash bellek olarak hem de USB kablosu olarak kullanılabilecek Akıllı Telefon İçin USB Bellek'in, aynı zamanda 2 GB'lık da kapasitesi bulunuyor. Tabi kişiye özel olması da bu ürünü daha özel hale getiriyor.

Kişiye Özel Kalem & Çakmak Seti

Kişiye Özel Kalem & Çakmak Seti

Karizmatik insanlara özel karizmatik doğum günü hediyesi.. Kişiye Özel Kalem & Çakmak Seti'nin içinde 2 adet kalem ve 1 adet çakmak bulunuyor. Lacivert ve siyah renklerden oluşan bu hediye seti, hediye vereceğiniz kişinin unutulmaz doğum günü hediyelerinden biri olacak.

İsme Özel Deri kalem

İsme Özel Deri kalem

Daha nostaljik ve farklı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız İsme Özel Deri kalem'i düşünebilirsiniz. İsim yazılabilen bu deri kalem,  meraklıları için güzel bir alternatif olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın