Görüş Bildir
Haberler
Doğu Avrupa'nın En Büyük Dijital Pazarlama Konferansı Bu Sene İstanbul'da Düzenlenecek

Doğu Avrupa'nın En Büyük Dijital Pazarlama Konferansı Bu Sene İstanbul'da Düzenlenecek

Pegarose
26.11.2015 - 15:35

2013 yılında ilk kez düzenlenmiş olan dijital pazarlama alanındaki sayılı konferanslarından olan SEOzone etkinliğinin üçüncüsü bu sene 27 ile 29 Kasım tarihleri arasında Şişli Marriott Hotel’da gerçekleşecek. Doğu Avrupa’nın en büyük dijital pazarlama konferansı olan SEOzone üç gün boyunca devam edecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Etkinliğin ilk iki gününde, diijtal pazarlama konferansı SEOzone ve basın dünyasının merakla beklediği Türkiye’nin ilk içerik pazarlaması konferansı olan Contentzone gerçekleşecek. Etkinliğin üçüncü gününde ise dijital pazarlama dünyasında uygulanabilir fikirlerin yer aldığı aksiyona dayalı olan workshop’lar düzenlenecek.

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen 24 konuşmacının yer alacağı etkinlikte bir araya gelecek olan ünlü isimler arasında dünyaca ünlü pazarlama teknolojisi araçlarının yaratıcıları olan Marcus Tandler, Marcus Tober ve Mark Thomas da yer alacak. Aynı zamanda online yayıncılığın lider isimlerinden Huffington Post gibi dünyaca ünlü gazetelerin dijital pazarlama danışmanları da etkinlikte yer alacak.

İlk SEOzone Etkinliğinde Neler Olmuştu?

2013 yılında ilk kez düzenlenen SEOzone etkinliğinde Majestic kurucusu Dixon Jones, Distilled Dijital Pazarlama Ajansı danışmanı Stephanie Chang, Google’ın arama ekibinin eski çalışanlarından Kaspar Szymanski’nin de dahil olduğu 9 önemli konuşmacı yer almıştı. 2013 ve 2014 yıllarında yoğun bir ilgi ile karşılaşan SEOzone etkinliği bu yıl ise daha dolu bir içerik ve daha fazla konuşmacı ile ziyaretçilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

27 ile 29 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan SEOzone’15 etkinliğinde aynı zamanda bir ilke daha imza atılacak. Uluslararası katılımcıların da sunumları ile birlikte etkinliğin ikinci gününde Türkiye’nin ilk içerik pazarlama konferansını yapacak. SEOzone ve Contentzone olarak iki ayrı oturum halinde geçecek olan etkinliğin üçüncü gününde ise aksiyona dayalı olan workshop etkinlikleri yer alacak.

SEOzone’15 Etkinliğinde Yer Alacak Ünlü İsimler

SEOzone ve Contentzone konferanslarında yer alacak olan konuşmacılar ve anlatacakları konuları ise şu şekilde:

Onpage sayfasının kurucusu Marcus Tandler, arama motorlarının geleceği ile ilişkin tüm gelişmeleri anlatacak. Teknik SEO yöntemleri ile dünyaca ünlü bir hale gelen Deepcrawl’ın yönetici direktörü Mark Thomas, aksiyon tabanlı 5 temel SEO stratejisini açıklayacak. Son olarak Feverbee’den tanıdığımız Richard Millington, SEO çalışmaları için komünite inşaası hakkında katılımcılara bilgi verecek.

Etkinlik organizatörü ve SEOzeo.com.tr şirketinin kurucusu olan Yiğit Konur’un açılış konuşması ile 27 Kasım saat 09:30’da ziyaretçilerine kapılarını açacak olan SEOzone’15 etkinliği, Şişli Marriott Hotel’da gerçekleşecek. Etkinlik 28 Kasım tarihinde 2. oturumu olan Contentzone ve 29 Kasım tarihinde uygulamalı workshop etkinlikleri ile devam edecek.

Etkinliğin detaylarına şu adres üzerinden ulaşılabiliyor: http://seozeo.com.tr/seozone-2015

Kaynak: http://www.pegarose.com/dogu-avrupani...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0