Görüş Bildir
Haberler
Doğduğun Güne Göre Kaderinin Şifresini Söylüyoruz!

etiket Doğduğun Güne Göre Kaderinin Şifresini Söylüyoruz!

koleksiyoner
18.10.2019 - 18:00

Hint astrolojisine göre haftanın her gününün ayrı bir enerjisi yani gezegeni vardır. Doğduğun günün enerjisinin de kişiliğine yansıdığına, kaderini ve kişiliğini şekillendirdiğine inanılır.  Hint astrolojisine göre senin doğduğun günün sana nasıl etkiler bıraktığını ve gezegeninin ne olduğunu merak ediyorsan seni teste alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Doğduğun günü seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Pazartesi : Ay günü!

Pazartesi : Ay günü!

Pazartesi gününün ingilizcesi 'monday' olarak geçer. Monday aslında ''moon'', ''day'' yani ay günü olarak geçer. Pazartesinin sendromlu anılması sadece ilk iş günü olmasından dolayı değil. Ay, astroloji anlamında inişli çıkışlı, gelgitlere ve duygusal etkilere açık enerji veren bir gök cismidir. Yani sen kontrolsüz duygu durumları gösteren birisin. Bazen ne kadar doğru olduğunu bilsen bile, aklın yerine kalbini dinlemeyi seçiyorsun. Saman alevi gibisin. Ani öfkelere ve duygusal hassasiyetlere yatkınlık gösterebiliyorsun. Suyu çok seversin. Deniz sana huzur verir. Denize yakın yerlerde yaşamak istersin. 

Senin için en önemli şey yaşam alanıdır. Evinin rahat edebileceğin gibi olması, dekorasyonu, muhiti senin için oldukça önemlidir. Hayvanlara ve çocuklara düşkün bir yapın var. Sahiplenici, oldukça merhametli ve fedakar birisin. Özgürlüğüne düşkünsün ve kısıtlanmayı sevmezsin. Yemek yapmakla aran iyidir. Yemeyi ve yedirmeyi çok seversin. İştahlı birisin ve damak tadın kuvvetlidir. Bugün doğmak sana hayatın boyunca şans getirir umarım :)

Salı : Gezegenin Mars!

Salı : Gezegenin Mars!

Fiziksel olarak hareket ve enerji veren bir gezegendir. Savaşçı ve mücadeleci yönün, gezegeninin temsil ettiği enerjilerden kaynaklanıyor olabilir. Oldukça cesaretli oluşuna bazen kendin bile şaşırıyorsun. Senin için 'pes etmek' diye bir şey yok. Sonunun kötü olacağını bilsen bile, ''en azından denedim'' diyebilmek senin için çok önemli bir husus. Bu yüzden çabalamayan ve bir yerlere kendi emeğiyle gelmeyen insanları çok kınıyorsun. Aktif ve sportif bir yapın var. Spor yapmak senin için bir yaşam biçimi. Çünkü fazla enerjini spor yaparak dengeleyebiliyorsun. Seni stresten uzak tuttuğunu düşünüyorsun. Bu çok doğru ve isabetli bir düşünce.

Monotonluktan ve durağanlıktan nefret edersin. Salı günü doğanlar genelde iletişim sektöründe başarı gösterirler. İnsanlarla iletişimin kuvvetli ve yaratıcı yönün gelişmiş. Monotonluktan nefret etmen sana ve hareketlerine de yansır. Bu yüzden en farklı düşünen ve en dikkat çeken genelde sen olursun. Klasik ilişkiler sana cazip gelmez bu yüzden enerjik ve sana ayak uydurabilecek partnerler ararsın. Fiziksel, teknik işlerde ve adrenalin isteyen işlerde daha çok başarı gösterirsin. Bugün doğmak sana hayatın boyunca sana şans getirir umarım :)

Çarşamba : Gezegenin Merkür!

Çarşamba : Gezegenin Merkür!

İletişime açık birisin. Merkür günü olmasından dolayı yazarlık, eğitmenlik, gazetecilik, basın, medya işlerinde başarı gösterebilirsin. Satış ve pazarlama yönün kuvvetlidir. Konuşmayı, iletişim kurmayı seven bir tarafın var. Kriz yönetimini iyi yaparsın, pratik düşünebilirsin. Bu pratik düşünme senin analitik bir insan olduğunu da gösterir. Eğer istesen derslerde her zaman en çok başarı gösteren biri olabilirsin. Ama derslerle uğraşmak sana zor gelebilir. Entelektüel bilgi senin için çok önemlidir. 

Sanata düşkünsün. Sanat senin için yaşamının bir parçasıdır.  Müzik dinlemeyi seversin ve bir enstrümanın olmasının ne kadar önemli bir şey olduğunun farkındasın.  Zihninin iki tarafını da çalıştırabilecek potansiyele sahipsin. Sayısal yönünde, sözel yönünde oldukça kuvvetlidir. Yeşil rengi seviyorsun ve sana enerji katan bir renk. Takıları seviyorsun, değerli taşlara önem verirsin. Anılar da senin için çok önemli. Hatırası olan ya da sana özel günleri hatırlatan şeyleri saklamak senin için büyük bir zevk. Bugün doğmak hayatın boyunca sana şans getirir umarım :)

Perşembe : Gezegeni Jüpiter!

Perşembe : Gezegeni Jüpiter!

Çevrende güler yüzlü, mutlu, pozitif, dışa dönük olarak biliniyorsun. Seni etrafına yaydığın enerji ile  tanırlar. Ne kadar kötü hissetsen bile duygularını dışa vurmayı sevmezsin. Herkesle arkadaş olabilirsin ama yakın arkadaş konusunda çok seçicisin. Herkese duygularını açmadığın gibi herkese her olayını anlatmayı da sevmiyorsun. Bu yüzden yakın arkadaş olmak senin için önemlidir. Zaten dost ve aile ilişkilerine önem veren bir yapın var. Paylaşımcısın, hayvanları seversin, beslersin. Merhametli ve şefkatli birisin. Empati kurma yönün oldukça gelişmiş. Hem bu yönünle hem de çevrenin senden destek beklemesiyle sen yol gösterici birisin. Akıl veren taraf genelde sen oluyorsun. 

Yardımsever, akıl verici bir misyonun var. Hislerin kuvvetlidir. Sende bunu biliyorsun ve hislerine güvenerek hareket edersin. Genelde seni yanıltmaz. Zaten doğuştan gelen ruhsal alanlara eğilimin var. Ruhsal gelişime, dini bilgilere önem veriyorsun. Bu tarz hem mistik hem boyutsal konularla ilgilenmek sana cazip geliyor. Bugün doğmak hayatın boyunca sana şans getirir umarım :)

Cuma : Gezegeni Venüs!

Cuma : Gezegeni Venüs!

Sosyal, rahat yaşamayı seven, keyfine ve duygusal hayatına düşkün birisin. Geniş bir arkadaş çevren var. Arkadaşlığa ve iletişime önem veriyorsun. Güzel arabalar, evler, giysiler içinde olmayı seviyorsun. Lükse düşkün bir yapın var. Bu yüzden paranı cebinde tutabilen biri değilsin. Senin için konforun ve rahatlığın her şeyden önemli. Bu şekilde lükse düşkünlüğün kariyer hayatına da yansır. Memur kafası hiç sana göre değildir. Ticarete atılmak, kendi işini yapmak ya da sana daha çok gelir sağlayacak işler yapmak istersin.

 Kendinle çok barışıksın. Kendinle barışık olman, seni daha öz güvenli kılıyor. Stresi, kavgayı asla sevmezsin. Bu  tarz ortamlarda bulunmazsın. Çünkü stresli ortamlarda sen tam olarak negatif enerjinin esiri oluyorsun. Bu yüzden modunu hiçbir şeyin düşürmesine izin vermiyorsun. Olayların her zaman iyi tarafından bakarsın. Deyimi yerindeyse sen bardağın dolu tarafını görmeyi seven ve kendine bunu hayat mottosu edinin birisin. Bugün doğmak hayatın boyunca sana şans getirir umarım :)

Cumartesi : Gezegeni Satürn!

Cumartesi : Gezegeni Satürn!

İngilizce cumartesi günü ''saturday'' olarak geçer. Eskiden bu ''saturn-day'' yani Satürn günü olarak adlandırılırmış. Satürn sabır ve metaneti temsil eder. Sen dışarıdan, ciddi ve mesafeli görünebilirsin. Çünkü sağlam bir kişiliğin ve hayata karşı net bir duruşun vardır. Birçok olay seni bulabilir. Ama bu olaylar seni her zaman olgunlaştırır ve bir adım daha öteye götürür. Bununla beraber mükemmeliyetçilik senin kanında var. Yaptığın işi tam anlamıyla düzgün yaparsın. Titiz çalışırsın. Olmuşken en iyisi olsun lafını oldukça sık kullanıyorsun.

Sonuç odaklı olduğun için birkaç işi bir arada yapmayı sevmezsin. Sonucun en güzel bir şekilde olması için işlerini teker teker ele alırsın. Prensiplerinden dışarı çıkmayı sevmeyen birisin. Senin için kötü şey düzeninin bozulmasıdır. Kurallarını kendin koymak istediğin gibi düzenini de kendin belirlersin. Bu yüzden biraz aşık olmaktan korkan bir yapın olabilir. Ama birini sevdiğinde tüm fedakarlıkları yapabilecek bir yüreğin de var. Sadece yanlış birini bulmaktan korkuyorsun diyebiliriz. Bugün doğmak, hayatın boyunca sana şans getirir umarım :)

Pazar : Güneş günü!

Pazar : Güneş günü!

Sen tam bir doğal lidersin. İdari yetenekleri yüksek, insan kaynakları gelişmiş, yönetsel konularda becerikli birisin. Güneş baba figürünü temsil ettiği için koruyucu bir yapın var. Aynı zamanda bundan kaynaklı kontrolcü ve önde olmayı seven bir tarzında var. Senden en çok yakınılan şey otoriter oluşun olabilir. Etik kurallar ve eşitlik senin için en önemli konulardır. Hak yemeyi ve yedirmeyi sevmezsin. Bu halinden dolayı kendinde dürüst ve sözünün erisin. 

Yalandan kimse hoşlanmaz ama sen bu konuda ekstra titizsin. Senin için, yalan söyleyen birinin tekrar gözüne girmesi zordur. Eğlenmeyi seven ama yerinde bir insansın. Her ortamda yerine göre hareket etmeyi çok iyi biliyorsun. Savruk biri değilsin ama cimri asla değilsin. Zor günlerin için kenarda paran olduğunu bilmek seni rahatlatıyor. Kenara ayırdığın dışında cebinde duran paranın lafını yapmazsın. Lüks ve konforu seviyorsun. Bu yüzden harcamaktan senin için kaçınılmaz bir gerçek. Bugün doğmak hayatın boyunca sana şans getirir umarım :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1718
596
351
197
189
187
114
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Kabil

Ben cuma doğmadım mı acaba? Yazlıkların benimle hiç alakası yok.

Asdfghsjsjsj

Benim de öyle ya

Alyel karasu

pazar güneş günü 💙💙💙

vay-bee

bu arada Pazartesi : Ay günü!