Görüş Bildir
Haberler
Doğa Dostu Markalarıyla Para Kazanırken Dünya'mıza Zarar Vermeyen Ünlüler

Doğa Dostu Markalarıyla Para Kazanırken Dünya'mıza Zarar Vermeyen Ünlüler

esma çetin
21.04.2022 - 07:15

Bildiğiniz gibi son zamanlarda birçok ünlü insan kendi markasını çıkartıyor. Bakalım hangi 10 ünlünün çıkardıkları markalar çevre dostu. Hadi buyurun 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pharrell Williams

1. Pharrell Williams

Pharrel Williams 2014 yılında Raw isimli bir kıyafet markası kurmuştu. Bu markayı özel kılan şey ise kullandığı geri dönüşüm tekniği! Raw for the Oceans koleksiyonunda, okyanuslardan toplanan plastik ve atıklar biyolojik bir ipliğe dönüştürülüyor. Bu biyolojik iplik de normal ipliklerden 4 kat daha sağlam!

2. Rihanna

Rihanna, kozmetik markası olan Fenty Beauty'i 2017 yılında kurmuştu. Markanın her ten rengine uygun makyaj ürünleri çıkarması Fenty Beauty'i diğer markalardan üst bir noktaya taşımıştı. Markanın birçok kozmetik ürününün şişesi tekrar doldurulabilir olarak tasarlandığı için doğayı kirletmiyor.

3. Drew Barrymore

3. Drew Barrymore

Aktrist Drew Barrymore'un Flower Beauty adında bir kozmetik markası bulunuyor. Flower Beauty, hayvanlar üzerinde deney yapmıyor ve içerikleri de organik. Bunun yanı sıra, taşımacılığın çevresel zararını azaltmak için markanın ürünleri ABD'de üretiliyor.

4. Miranda Kerr

4. Miranda Kerr

Supermodel Miranda Kerr de kendi markası olan ünlülerden. KORA Organics isimli güzellik markasının ürünlerinin içeriği tamamen organik. Miranda Kerr, markasını 2017 yılında Avustralya'da kurmasına rağmen şu an dünyaya açılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Katie Holmes

5. Katie Holmes

Uzun zamandan beri Alterna Haircare markasını severek kullanan Katie Holmes, 2013 yılından beri bu markanın marka elçisi ve müşterek maliki. Doğal içerikler kullanan ve zararlı materyallerden uzak duran Alterna Haircare de çevre dostu markalardan biri.

6. Selena Gomez

6. Selena Gomez

Selena Gomez de kendi kozmetik markasını çıkaran ünlüler arasında. Rare Beauty isimli doğa dostu markanın ürün içerikleri oldukça temiz ve marka gelirlerinin yüzde 1'i de hayır kurumlarına bağışlanıyor.

7. Kris Jenner

7. Kris Jenner

Kris Jenner, Safely isimli temizlik ürünleri markasını çıkardığını duyurmuştu. Markanın çevre dostu ve her bütçeye uygun olduğunu söyleyen Kris Jenner, ürünlerinin bitki kökenli olduğunu ve tüm ambalajların geri dönüştürebilir ve tekrar doldurulabilir olduğunun altını çizdi.

8. Gisele Bündchen

8. Gisele Bündchen

Brezilya menşeili bir ayakkabı markası olan Ipanema'yı kuran Giselle Bündchen, markasının sandalet ve parmak arası terliklerinin geri dönüştürülen materyallerden yapıldığını söyledi. Marka ayrıca çevreye duyarlı girişimleri de destekliyor.

9. Leonardo DiCaprio

9. Leonardo DiCaprio

Ünlü yıldız Leonarda DiCaprio'nun ne kadar duyarı bir çevre aktivisti olduğunu bilmeyen yoktur. Ünlü oyuncu, doğa ile alakalı farkındalık oluşturmak adına kendi vakfını kurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Gwyneth Paltrow

10. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow, 2008 yılında yaşam stili markası olan Goop'u kurmuştu. Temiz içerikli güzellik markalarıyla işbirliği yapan Goop markası, sürdürülebilir tekstil ürünlerini de çıkardı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın