Görüş Bildir
Haberler
DNA'sı Uyumlu Çıktı! Aleyna Çakır'ın Şüpheli Ölümünde Yeni Gelişme

etiket DNA'sı Uyumlu Çıktı! Aleyna Çakır'ın Şüpheli Ölümünde Yeni Gelişme

Batuhan
04.02.2021 - 12:28

Ankara'da evinde ölü bulunan, Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'de tespit edilen doku ve sperm örneğinin, ölümüyle ilgili gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan Ümitcan Uygun'a ait olduğu belirlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen, geçen yıl 3 Haziran'da Keçiören'deki evinde boynunda iple ölü bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun'un, daha önce Sema Esen'e şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler ise ölümünden kısa süre sonra sosyal medyada yer aldı.

Bunun üzerine Esen'in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Ümitcan Uygun, polis ekiplerince gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Günlerce televizyon programına katılan Sema Esen'in ailesi, kızlarının ölümünden Ümitcan Uygun'u sorumlu tuttu.

Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi açıklandı

Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi açıklandı

Bu kapsamda yaklaşık 1 ay önce iki kadınla uyuşturucu kullanırken görüntülerinin sosyal medyada yer alması ardından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınıp tutuklanan Ümitcan Uygun'dan, cezaevine sevk edilmeden önce DNA örneği alındı.

DNA örneği, karşılaştırma yapılması için Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi'ne gönderildi. Yapılan incelemede, Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'den çıkan sperm ve dokuların Ümitcan Uygun'a ait olduğu belirlendi. Savcılığa gönderilen raporda Esen'de bulunan sperm ve doku örneklerinin, Ümitcan Uygun'un DNA'sı ile uyumlu olduğu belirtildi.

1 ay önce tutuklanmıştı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
345
203
36
11
9
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can_Can

Sürpriz oldu gerçekten. Gayet temiz yüzlü dersinde okulunda bir çocuk aslında, tekrar mi baksanız?

berna ateş

Orospu çocugunu ne zaman tutuklayacaksınız amk ? Herşey ortada hala bahane aramaya calısıyorlar

Kzlt

Kurumlar çürümüş ve liyakatsizlik var dediğimizde zorlarına gidiyor. Sosyal medya baskısı olmasa dna testi dahi yapmayacaklardı. Bir suç ne kadar ilgi çekers... Devamını Gör

melike

Dediklerine göre ısmarlama tutuklama yapmıyorlarmış