Görüş Bildir
Haberler
Dilmen'den Emenike İçin Olay Sözler

Dilmen'den Emenike İçin Olay Sözler

Fatih
09.05.2015 - 22:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

NTV ve NTVSpor'da yayınlanan '%100 Futbol' programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından çarpıcı tespitlerde bulundu.

İşte Dilmen'in açıklamaları;

Bir tarafta İsmail Kartal, Fenerbahçe teknik direktörü. Bir tarafta Sergen Yalçın, Sivasspor teknik direktörü. İsmail Kartal, maça yanlışlıklarla başladı. İstatistikler de, performanslarda Webo'nun başlaması gerektiğini gösteriyor. Neden Emenike tercihi yaptı anlamadı.

Yanlış başlayan İsmail Kartal, maçı doğru bitirdi. Doğru başlayan Sergen Yalçın ise maçı yanlışlarla bitirdi. Orta sahasız top oynanmaz. Orta sahayı kaybeden maçı da kaybeder. Sergen Yalçın, maçı kazanmak için hamleler yapmak istedi ama maçı orta sahayala da kazanabilirsiniz. Adem'in çıkıp Utaka'nın oyuna girmesi maçı Fenerbahçe'ye çevirdi.

'EMENİKE AKRABAN MI SENİN?'

Webo, oyuna girince Sow'un performansı da değişti. Emenike, akraban mı senin? Emenike'yi de kaybettin sen şimdi. Volkanda kötü oynadı. Emenike'ye haksızlık yapmayalım. Emenike'nin bireyselliğine bir şey demiyorum ama Webo neden oynamıyor bu takımda?

Haber7

Kaynak: http://spor.haber7.com/spor-medyasi/h...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın