Görüş Bildir
Haberler
Dikkat Çekmekte En Az Yeni Başbakanları Kadar Başarılı Olan 10 Kanadalı Süper Model

etiket Dikkat Çekmekte En Az Yeni Başbakanları Kadar Başarılı Olan 10 Kanadalı Süper Model

1. Alana Zimmer

1. Alana Zimmer

2008 yılında Vogue Rusya'nın kapağında yer alması birçokları için bir sürprizdi. Zira derginin kapağında Rus olmayan bir modele yer vermesi sık rastlanılan bir durum değildi. Ancak Zimmer daha sonra Elle Kanada'nın da kapağında yer alarak, kariyerine emin adımlarla devam ettiğini herkese kanıtlanmış oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Jessica Lewis

2. Jessica Lewis

Lewis için klasik bir model tanımlaması yapmak pek doğru olmaz. Zira doğru beslenme, estetik ve feminizm konularında sıkça kamuoyu önünde fikirlerini açıklıyor.  Ayrıca, demeçlerini takip eden ve destek veren insanların sayısının da her geçen gün artıyor.

3. Andi Muise

3. Andi Muise

1987 doğumlu Andi Muise, çoğu moda takipçisinin adını yakından bildiği bir isim. 14 yaşında başladığı kariyerinde bugüne kadar Emporio Armani, Intimissimi, Urban Outfitters, Kenneth Cole, FCUK, Allure ve daha nice ünlü markalarla çalışma başarısını gösterdi. Ayrıca kendisi bir  Victoria's Secret güzeli.

4. Tasha Tilberg

4. Tasha Tilberg

1979 doğumlu Tilberg, sık değiştirdiği saç modelleri ve vücudunun çeşitli bölgelerinde bulunan hızmaları ile her zaman aykırı bir isim olmayı başarmıştır. Ne var ki, oldukça başarılı bir kariyeri olduğunu da söylememiz gerekir. Versace, Esprit, Fendi ve Gucci dersek, ne kadar iyi bir kariyere sahip olduğunu anlarsınız..

5. Laura Winges

5. Laura Winges

Ottawa doğumlu olan Laure Winges, şu aralar moda sektöründe en çok aranılan modellerden biri. Dahası, henüz sadece 20 yaşında ve çoğu büyük markanın defilelerinde boy gösteriyor.

6. Irina Lăzăreanu

6. Irina Lăzăreanu

Aslen Romanya doğumlu olan Irina Lăzăreanu, henüz 5 yaşındayken ailesiyle birlikte Kanada'ya taşınmış. Küçük yaşlarda başladığı bale eğitimini yaşadığı ağır bir sakatlık yüzünden bırakmak zorunda kalınca da modellik kariyerinin kapıları açılmış. Geldiği nokta ise, her şerde bir hayır vardır sözünü kanıtlayan cinsten..

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Jessica Stam

7. Jessica Stam

Ontario'da bir çiftlikte büyüyen Stam'a, biri gelip günün birinde Vogue'un kapağında ve Victoria's Secret defilesinde yer alacağını söylese acaba ne düşünürdü? Belki bu bilinmez ama bildiğimiz bir şey varsa, o da Stam'ın tüm bunları ve fazlasını başarmış olduğudur.

8. Ash Foo

8. Ash Foo

Geçtiğimiz günlerde 18. yaş günün kutlayan genç model, aynı zamanda listemizdeki en genç isim. Toronto'da İlk kez podyuma çıktığı günden bu yana Foo, kariyerinde hızla yol almaya devam ediyor. E güzelliğine bakınca insan şaşırmıyor.

9. Sasha Hronis

9. Sasha Hronis

Hronis halen insanların ondan beklediği büyük çıkışı gerçekleştiremedi. Modellik kariyerine geç başlaması da bu noktada önemli bir etken. Fakat Hronis'in oldukça iddialı bir fiziği var. Ve yakın bir gelecekte onun adını büyük markalarla birlikte duyacağımızdan eminiz.

10. Grace Mahary

10. Grace Mahary

1.80'lik boyuyla ve egzotik güzelliğiyle Grace Mahary, moda sektöründe en çok aranılan modellerden biri.  Victoria's Secret defilelerini takip edenler zaten hemen kendisini anımsamıştır. Alberta, Edmonton doğumlu güzel modelin ailesi Eritreliymiş.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
191
104
40
12
10
10
1