Görüş Bildir
Haberler
Didem Soydan ve Burak Deniz’den Kötü Haber: Olay Aşk Sona Erdi!

Didem Soydan ve Burak Deniz’den Kötü Haber: Olay Aşk Sona Erdi!

GNS
22.10.2021 - 18:21

Oyuncu Burak Deniz ve manken Didem Soydan yaklaşık iki yıldır sürdürdükleri medyadan saklamadıkları bir aşkın içindeydiler. Beraber mutlu olduklarını ifade eden çiftin cephesinden beklenmedik ayrılık haberi geldi. Yakın bir dönem içinde Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaşacağı Şahmeran dizisi için hazırlanan Burak Deniz’i sevgilisi Soydan’ın kıskandığı iddia edildi. İşte Didem Soydan ve Burak Deniz’in ayrılık haberine dair detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk Laftan Anlamaz, Bizim Hikaye, Yarım Kalan Aşklar ve Maraşlı gibi birçok diziyle ekran karşısında seyirciyle buluşan Burak Deniz bir seneyi aşkındır Didem Soydan ile yürüttüğü ilişkisini noktaladı. 30 yaşındaki oyuncu şimdilerde Serenay Sarıkaya ile kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. 37 yaşındaki manken Didem Soydan ise geçtiğimiz günlerde ilişkilerinde her şeyin yolunda olduğunu ve çok sevdiğini ifade etmişti. İşte ayrılık haberinin detayları…

Çok Aşığım Gözüm Kimseyi Görmüyor

Çok Aşığım Gözüm Kimseyi Görmüyor

Geçtiğimiz aylarda bir programa konuk olan ve samimi açıklamalarda bulunan Didem Soydan, 'İngiliz oyuncu Tom Hardy ile aynı asansörde kalmak ister miydin?' sorusuna, 'Bir şey itiraf edeceğim; hayranıyım ama şu an çok aşığım ve gözüm gerçekten de başkasını görmüyor' yanıtını vermişti.

Birbirlerini Sildiler

Birbirlerini Sildiler

İkili hakkında daha önce de ayrılık iddiası ortaya atılmıştı. Burak Deniz ve Didem Soydan, paylaştıkları fotoğrafla haberleri yalanlamıştı.

Son olarak final yapan 'Maraşlı' dizisinde rol alan Deniz ile Soydan, ayrılık sonrası sosyal medya hesaplarından birbirlerini sildi. İkilinin ayrılık nedeni ise merak konusu oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın