Görüş Bildir
Haberler
Dev Karakter Testi: Bize Kaşının Şeklini Söyle, Sana Seni Anlatalım!

Dev Karakter Testi: Bize Kaşının Şeklini Söyle, Sana Seni Anlatalım!

Bakalım senin kaş tipin karakterinle ilgili neler söylüyor? Cevabı testte!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaş tipinizi seçin hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gelenekselci!

Gelenekselci!

Eğer böyle sıradan kaşların varsa, bir şeyleri dramatik hale getirmekten hiç hoşlanmıyorsun demektir. Aynı zamanda kaşlarının ortasındaki bölge ve kaşlarının birbirinden uzak olması geleneksel değerlere önem verdiğinin bir göstergesi. Dürüstsün, her zaman da sözünün arkasında durursun sen. Öyle insanların arkasından konuşma gibi bir huyun asla yok, neysen osun!

Sosyal!

Sosyal!

Ortamların aranan insanı, sosyal, neşeli ve enerjik! Gelsin bütün stresler bildiği gibi, sen her türlüsüne dayanırsın! Güçlüsün, enerjin asla bitmiyor. Her probleme bir çözümün var ve kimseyi dahil etmeden kendi sorununu kendin çözüyorsun. Nadiren insanlarla paylaşırsın içsel durumunu. Dağ gibi dimdik bir insansın, heyt be!

Ayrıntıcı!

Ayrıntıcı!

Ayrıntılar senin için çok önemli, öyle pas geçeyim yok sende. Her işin özenli ve düzenli. Karşındaki insandan da aynısını bekliyorsun. Ama ne yazık ki herkes senin gibi olamaz canım. İnsanların hayatlarıyla ilgili şikayetleri seni resmen bezdiriyor, dinlemek dahi istemiyorsun. Çünkü sen zorluklarla baş edebiliyorsan, sana göre herkes edebilir!

Çekici!

Çekici!

İç sesine kulak veren ve hemen hemen o sese göre kararlar veren bir yapın var. Çünkü sezgilerin çok güçlü. Dış görünüşünle insanları büyülüyorsun, oldukça çekicisin. Kendine hedef koyduğun anda ona ulaşana kadar pes etmiyorsun. Başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü asla takmıyorsun. Kendi hayatını özgürce yaşıyor, başkalarının hayatına da burnunu sokmuyorsun!

Şefkatli!

Şefkatli!

İncecik kaşların varsa, doğuştan zarafet akıyor senden demektir, baştan bunu bir belirtelim. Bir insanla tartıştığında asla kaybetme diye bir şey yok sende. Çünkü savunduğun şeyin doğruluğuna inanmadan biriyle kavga etmezsin sen. İkna gücün kuvvetli. Aynı zamanda da mükemmel bir dinleyicisin. İnsanlar bu özelliğini çok seviyor!

Hassas!

Hassas!

Çok seçici bir insansın. Hayatının her alanında böyle. Aynı zamanda da oldukça hassassın. İnsanlarla ilk buluştuğunda seni burnu havada, küstah ve bencil buluyorlar, haberin olsun. Yanlış izlenim veriyorsun ancak bu senin elinde olan bir şey değil tabii ki. Yapın öyle! Ama seni tanıdıktan sonra öyle olmadığını anlıyorlar. Mükemmelliyetçisin, tam güvenini kazanmadığın insanlara asla açılmıyorsun.

Güvenilir!

Güvenilir!

Ciddiyet, güvenilirlik ve ilgi çekici bir kişilik! Daha ne diyebiliriz? İnsanların her başı sıkıştığında koştuğu yegane kişisin sen. Herkes seni çok seviyor, çevren inanılmaz geniş. İnsanlara yaydığın pozitif enerji sayesinde onların güvenini hemen kazanıyorsun. Ağzın çok sıkı, asla dedikodu sevmiyorsun. İkili ilişkilerinde de bu böyle. Uzun ilişki insanısın sen!

Dinamik!

Dinamik!

Problemler ve sorunlar karşısında verdiğin kararlar oldukça hızlı ve mantıklı. Doğal bir insansın, yapmacıklığa gelemiyorsun. İçindeki enerji resmen yüzüne vurmuş. Çok eğlencelisin aynı zamanda. İnsanlar senin yanında asla sıkılmıyor. Sorumluluk almaktan kaçmazsın ve her işi zamanında hızlıca halledersin. Lider olmak için doğmuşsun yani, insanların ilham kaynağısın!

Yardımsever!

Yardımsever!

Her zaman dikkatlisin. Her konuda ama. Karşındaki insanı gerçekten dinlediğini hissettiriyorsun ve onların problemlerine çözüm üretmek seni mutlu ediyor. Vurdumduymazlık yapamıyorsun, kayıtsız kalamıyorsun hep yardım ediyorsun insanlara. Davranışlarından adeta nezaket akıyor! Ne iyi bir insansın sen!

Mantıklı!

Mantıklı!

Kavissiz ve neredeyse düz bir kaşın varsa eğer mantıklı düşünen ve kararları yine mantığıyla veren bir insansın demektir. Çok dobrasın, lafını asla esirgemiyorsun. Hiçbir şeyden çekinmezsin, çok girişkensin. Duygularını ifade etmekten hiç korkmuyorsun. Hayata bakış açın ise: 'İki ölç, bir biç'. Biraz da olaylara duygusal bakmaya ne dersin? Belki daha az yorulursun!

Başarılı!

Başarılı!

Ruhunun içinde adeta güç, hırs ve başarı var! Sen dünyaya bir şeyleri başarmak için gelmişsin. Kendine olan özgüveninle insanları hayran bırakıyorsun. Yeni tanıştığın insanların üzerinde kalıcı bir etki bırakıyorsun aynı zamanda. Hayattan ne istediğini bilen, beklentisi yüksek bir insansın ve elde edemeyeceğin hiçbir şey yok!

Çekingen!

Çekingen!

Nadir bulunan bu kaşa sahipsen eğer, biraz özgüvensizliğin var demektir. Bu da seni ürkek ve çekingen yapıyor. Her şeye hemen atlamadığın için ve kendini geri planda tuttuğun için çok fazla canını acıtan olaylar yaşamıyorsun. Yani kendini sürekli bir koruma kalkanının arkasına saklıyorsun. Artık bırak bir şeylerden şüphelenmeyi ve kabuğundan çık! Kendine olan güveninle dağları devireceğinden hiç şüphemiz yok, istediğin her şeyi başarabilirsin! Yeter ki vazgeçme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
344
149
101
52
36
30
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çikolatalı pasta

Çekici çıktı açıkçası kalın kaş dediğim için tipsiz falan çıkar sanmıştım

Ayşenur Manavcı

Kaş tipimin ismini bilsem bakayım da bilmiyorum ki

Ezgi

vallahi aynısı :D Ciddiyet, güvenilirlik ve ilgi çekici bir kişilik! Daha ne diyebiliriz? İnsanların her başı sıkıştığında koştuğu yegane kişisin sen. Herkes... Devamını Gör