Görüş Bildir
Haberler
Deniz Gezmiş ve Arkadaşlarının Hikayesi Film Oluyor! Deniz Gezmiş'i Kim Oynayacak?

Deniz Gezmiş ve Arkadaşlarının Hikayesi Film Oluyor! Deniz Gezmiş'i Kim Oynayacak?

GNS
19.01.2022 - 18:00

Son dönemde halk kahramanlarının yaşadıkları ve hayatları beyazperdede son derece ilgi gören konular arasında yer alıyor. Bahsi geçen bir habere göre 6 Mayıs 1972 yılında idam edilen devrimci Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının yaşam öyküsü, Mustafa Uslu'nun önderliğinde sinemaya yansıyor. Yapımcı Uslu'nun konu ile ilgili çalışmalar yürütmeye başladığı ve oyuncu kadrosunu da belirlediği ifade edildi. Peki Deniz Gezmiş'i kim oynayacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcı Mustafa Uslu, yankı uyandıran bir projeye başlamaya hazırlanıyor. 6 Mayıs 1972 yılında idam edilen devrimci Deniz Gezmiş'in hayat hikayesi ve arkadaşlarının yaşadıklarını beyazperdeye dökmeye hazırlanan Uslu'nun, oyuncu kadrosunu da oluşturmaya başladığı belirtiliyor. tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Deniz Gezmiş için Murat Ünalmış ile görüşüldüğü bildirildi. İşte detaylar...

Deniz Gezmiş'in Hayatı Film Oluyor!

Deniz Gezmiş'in Hayatı Film Oluyor!

Üç haftada 972 bin 102 seyirciye ulaşan “Kesişme İyi Ki Varsın Eren” filmi ile rekora koşan başarılı yapımcı Mustafa Uslu yine iddialı bir proje için çalışmalara başladı. Uslu, 6 Mayıs 1972’de idam edilen Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının hikâyesini sinema perdesine dökmeye hazırlanıyor.

Deniz Gezmiş'i Kim Oynayacak?

Deniz Gezmiş'i Kim Oynayacak?

Yapımcı Mustafa Uslu'nun, Deniz Gezmiş rolü için Murat Ünalmış ile görüştüğü ifade edildi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmasının üstüne hangi projede yer alacağı merak edilen ünlü oyuncunun bu role olumlu yaklaştığı ve tarafların prensipte anlaştığı iddia edildi.

Filmin Yönetmenliğini Kim Yapacak?

Filmin Yönetmenliğini Kim Yapacak?

Mustafa Uslu, şimdi Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın ailelerinden izin almak için hazırlandığı ifade edildi. Filmin yönetmenliğini yapması için Mustafa Uslu'nun aklında Ömer Faruk Sorak ve ünlü oyuncu Timuçin Esen olduğu söylendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın