Görüş Bildir
Haberler
Demet Akalın ve Fatih Ürek Birbirine Girdi: Kanal D’de Demet Akalın Depremi!

Demet Akalın ve Fatih Ürek Birbirine Girdi: Kanal D’de Demet Akalın Depremi!

Kanal D ekranlarında gündüz kuşağının sevilen yapımlarından biri olan Gelinim Mutfakta adlı yarışmanın sunuculuğunu Demet Akalın yürütüyordu. Bugün TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Fatih Ürek, Demet Akalın’ın Gelinim Mutfakta adlı programdan ayrıldığını söyledi. Bunun üzerine Demet Akalın programa telefonla bağlandı ve Fatih Ürek’i azarladı. İşte Kanal D’de yaşanan Demet Akalın depreminin perde arkası…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demet Akalın: O Ne Karışıyor!

Demet Akalın: O Ne Karışıyor!

Fatih Ürek’in programda yaptığı açıklamalar sonrası yayına bağlanan Demet Akalın, ‘O hiçbir şey bilmeden benim adıma ne konuşuyor!’ sözleriyle Fatih Ürek’e tepki gösterdi.

DEMET AKALIN GELİNİM MUTFAKTA’DAN AYRILDI MI?

Kanal D’de yayınlanan Gelinim Mutfakta isimli yarışma hakkında da konuşan Demet Akalın şunları söyledi;

'Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Ben 2 gün diye anlaştım. 3 güne çıktı. 10 gün önce ayrıldım. Beni bırakın Gülben'i alın Songül Karlı'yı alın dedim.

Biz haftanın 2 gününe anlaştık, haftanın üç gününe çıkarıldı. Kaç yaşında geldik, hala böyle çirkin çirkin şeyler konuşacak mıyız? Bana kimse disiplinsiz diyemez. Ben kendim söyledim Gülben'i alın diye. Bana Gülben yazdı 3 gün önce, 'Emin misin?' diye. Fatih çok iyi biliyor, orasını burasını kaşımasın.' ifadelerini kullandı.

Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu ise henüz belli olmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın