Görüş Bildir
Haberler
Demet Akalın'ın Şerefsizleri Kocasına Dövdürttüğü Klibi: "Şerefime Namusuma"

Demet Akalın'ın Şerefsizleri Kocasına Dövdürttüğü Klibi: "Şerefime Namusuma"

Klip analizlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sırada nostaljik olmayan, hatta epey yeni sayılabilecek bir klip var. Demet Akalın'ın Pırlanta albümünde yer alan 'Şerefime Namusuma'  şarkısının klibini ele alacağız. Klipte eniştemiz Okan Kurt, uçan tekmeler ile ekranlarımızda yer alıyor. Buyrun Kurt çiftimizin sinirli klibine...

1. Demet Akalın'ın gelişinden anlıyoruz ki bu geliş, öbür gelişler gibi değil. Rüzgarından elektrik direkleri yıkılır, tsunami falan çıkar; o derece!

2. Aaa Okan Enişte? Canım eniştem de gelmiş! Demek ki karı koca baş başa kebap mebap yiyecekler diye düşünürken işin rengi biraz değişmeye başlıyor.

3. İnsan ağız tadıyla eşiyle dışarı çıkamayacak galiba! Çünkü gördüğünüz gibi cengaverin biri çıkıp canım enişteme şekil şukul yapıyor. Sen kimsin ya???

4. Bu arada kenarda olayları seyrettikçe zevklenen kalantor beyefendiye dikkat lütfen! Amca sen eve gidip torunlarını sevsene? Bak burası karışacak birazdan!

5. Burası Fight Club olsa severdiniz ama burası AVM otoparkı! Millet orda birbirinin kafasını kırarken bir kısım değişiklerin gülüşüne bakın hele!

6. Amcanın yanındaki kadın garsondan hamburger ister gibi para dolu çantayı istiyor. Allah herkese böyle tek parmakla gelecek çanta dolusu para versin. Tabii, biz kimiz ki?

7. Bu arada Demet Akalın'ın "Senin ağzına beton dökerim, belediye gelse sondaj yapamaz!" ifadesiyle şarkı söylemesine dikkat çekmek lazım. Biraz aklınız varsa sataşmazsınız! Açıkçası ben korkuyorum kendisinden.

8. Dünyadaki insanlar gerçekten çok ilginç. Orada bir dram yaşanıyor, ciğerler böbrekler yerlere düşmüş, hanımefendi de tribünlerden dövüşçü kesiyor! Valla bravo!

9. Olaylar artık çığrından çıktı. Kolay değil, o adam Demet Akalın'a "Şerefsiz" gibisinden şeyler söylemiş, bu dayağı biraz da kendi hak etti! (Şu amcanın kızını, oğlunu falan arayın gelip alsın adamı)

10. Canım eniştem dövüşten çıkınca duşunu alıp giyinmiş. Gördüğünüz gibi gayet de yakışıklı olmuş, çekemeyen anten taksın! O yanındaki kız herhalde kuzeni???

11. Ya bu adam bela mıdır nedir. Yine bir yerden çıkıp laf sokuyor ve elbette leziz bir yumruğu hak ediyor. Şiddet iyi bir şey değil ama adamı delirttiler, görüyoruz burda sabahtan beri!

12. Yediği yumruk hazımsızlık yarattığı için silahını çekip ateş ediyor şerefsiz adam. Okan Enişte'yi korumak isteyen kuzeni de yanlışlıkla vuruluyor. Pis herif!

Canım eniştem aşırı şaşırmış :(

Klibin tamamı ve aşırı sinirli Demet Akalın için böyle buyurun...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
422
378
55
22
19
16
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ezgi

kadını dobralığından ötürü seviyorum lakin görgüsüzlüğü insanı deli ediyor.

hdjfhkdh

Demet'i klip çekiminden sonra halı saha maçına da götürsünler

Birol Resitoglu

Bu kadinda ne ses var ne bir şey ve buralara kadar gelmiş. Yahu canlı bile söyleyemiyor hep Playback. Bir kere hatırlıyorum söylemişti o da şarkıyı bok etmiş... Devamını Gör