Görüş Bildir
Haberler
Dekorasyonda Turuncu Etkisi

Dekorasyonda Turuncu Etkisi

Filli Boya
15.04.2015 - 02:06 Son Güncelleme: 20.04.2015 - 00:34

Enerjik, genç ve yaratıcı... Turuncuyu dekorasyonda kullanmak için geçerli üç sebep olabilir.  Doğru kullanıldığında modern ve göz alıcı bir etki yaratan turuncu, yanlış ellerde evi sirk çadırına da dönüştürebilir. Baskın ve parlak bir renk olan turuncuyu dekorasyonda nasıl kullanmalısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Biraz Ahşap Biraz Altın

Biraz Ahşap Biraz Altın

Duvarlarınızı turuncuya boyamak isterseniz mobilyalarınızı ahşap tercih etmenizi öneririz. Retro bir etki yaratmak için altın aksesuarlardan yardım alabilirsiniz.

Turuncunun 50 Tonu

Turuncunun 50 Tonu

Şeftali tonlarındaki bir oturma grubunu koyu turuncu perdelerle süsleyerek salonunuzda modern bir tarz yakalayabilirsiniz. Aksesuarlarınızı sakin renklerde seçmeniz gerektiğini de hatırlatalım.

Hem Dingin Hem Sakin

Hem Dingin Hem Sakin

Su mavisine boyadığınız bir odayı turuncu mobilyalarla kombinleyebilirsiniz. Özellikle bu kombini mutfaklarınızda kullanabilirsiniz. Mutfağınıza renkli aksesuarlar da eklediğinizde odanın iştah açıcı görüntüsüne bayılacaksınız.

Feng Shui Rengi Turuncu

Feng Shui Rengi Turuncu

Feng shui rengi turuncuyu yatak odasında kullanarak dingin bir tasarım yaratabilirsiniz. Turuncunun açık tonlarını tercih ederek odanızın aydınlık görünmesini sağlayabilirsiniz. Beyaz nevresim takımı ve sade bir abajur odanızın tamamlayıcıları olabilir.

Sarı Turuncu Uyumu

Sarı Turuncu Uyumu

Turuncu duvarlı odanızın tavanını sarıya boyayarak ferah bir oda elde edebilirsiniz. Sarı yatak başlığınızın kenarlarına turuncu renkli çizgilerle de sıradışı bir tarza sahip olabilirsiniz. Turuncu ve sarının onlarca farklı renk seçeneğini Renxmatik Sistemi’nden temin edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siyahla Daha Klas Bir Hava

Siyahla Daha Klas Bir Hava

Turuncuyu siyahla kombinlediğinizde ortaya modern ve oldukça klas bir tarz çıkacaktır. Duvarlarınızın bir kısmını turuncu bir kısmını siyah yapabilirsiniz. Aksesuarlarınızı da bu iki renkten faydalanarak seçebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
4
1
1
0
0