Görüş Bildir
Haberler
Değişik Gelinlik Seçimleriyle Alışılmışın Dışına Çıkarak Düğün Günlerinde Fark Yaratan Ünlüler

etiket Değişik Gelinlik Seçimleriyle Alışılmışın Dışına Çıkarak Düğün Günlerinde Fark Yaratan Ünlüler

Effy
03.10.2021 - 09:00

Gelinlik denilince herkesin aklına bembeyaz, kabarık prenses modeli geliyor değil mi? Tabuları yıkan seçimleri ile düğün günlerinde farklı gelinlikler tercih etmiş ünlüleri listeliyoruz!👇

*Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.*

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Chloë Sevigny

1. Chloë Sevigny

Gizli yaptığı düğününden bu fotoğrafı paylaşan Sevigny'nin, hiçbir standarda uyum sağlamak istemediği belli oluyor. Siyah elbise, siyah botları ve siyah çoraplarının üzerine beyaz bir duvak tercih etmiş.

2. Kristen Bell

2. Kristen Bell

Bell, sadece beyaz rengini değil elbiseyi de pas geçmiş. Hayatındaki büyük gün için siyah tişört ve pantolon tercih etmiş.

3. Christine Quinn

3. Christine Quinn

Realite şov yıldızı Quinn, elbisesi ile göz kamaştırırken renk seçimi ile herkesi şaşırtıyor. Masal prenseslerini andıran gelinliği oldukça alışılmışın dışında.

4. Şebnem Bozoklu

4. Şebnem Bozoklu

Bozoklu, beyaz mid-boy elbisesini pembe renkli parçalar ile tamamlamış.

5. Marilyn Monroe

5. Marilyn Monroe

Siyah beyaz olan bu fotoğraflarda ikon Monroe'nun tercihi aslında koyu kahverengi. Yakası ise beyaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Julianne Moore

6. Julianne Moore

Julianne Moore, gelinlik tercihini daha çok bir gece elbisesini andıran mor, uzun abiyeden yana yapmış. Ünlü aktris, bir duvak takma gereği de hissetmemiş.

7. Lilly Allen

7. Lilly Allen

Allen'ın elbisesi kesinlikle vintage bir havaya sahip. Adeta 50'li ve 60'lı yılların düğününden çıkmışa benziyor! Duvağını ve renkli çiçeklerini unutmamış.

8. Selma Ergeç

8. Selma Ergeç

Selma Ergeç'in gelinlik tercihi bu zarif elbiseden yana olmuş! Kendisinin zarafeti ve duruluğu da elbiseye bambaşka bir hava katmış.

9. Emily Ratajkowski

9. Emily Ratajkowski

Geleneksel çerçevenin sınırlarını aşmayı tercih eden Ratajkowski, ne beyaz rengini ne de elbiseyi tercih etmiş. Hardal rengi takımı, siyah şapka ve duvağı ile dünya evine girmiş.

10. Olivia Palermo

10. Olivia Palermo

Başta bir elbise gibi görünse de Olivia kaşmir bir süveter, ipek şort ve etek giyiyor. Mavi ayakkabıları ile renk katmayı da tercih etmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nil Karaibrahimgil

11. Nil Karaibrahimgil

Nil Karaibrahimgil'in gelinlik seçimi de elbette kendine özgü olacaktı! Fakat beyaz renk ve elbise tercih etmesiyle bir tık daha alışıldık.

12. Gwen Stefani

12. Gwen Stefani

Gwen'in gelinliği ilk bakışta göze normal geliyor ancak aşağı doğru baktıkça kararınız değişecek. Alt kısmı pembe olan gelinliği tamamlaması için duvağın da alt kısmı pembeye boyanmış.

13. Emina Jahovic

13. Emina Jahovic

Emina'nın seçimi de bir gelinlikten çok gece elbisesini andırıyor. Kendisine çokça yakışan bu elbisesi, beyaz rengi olmamasıyla da dikkat çekiyor.

14. Emma Thompson

14. Emma Thompson

Thompson'ın gelinlikle fotoğrafı sanki düğünde değil de, bir sette çekilmiş gibi duruyor. Renkli elbisesini, aynı renk şapka ve ayakkabılar ile tamamlamayı tercih etmiş.

Sizin de göz atabileceğiniz farklı modeller burada.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
25
23
18
15
12
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın