Görüş Bildir
Haberler
Defne Samyeli'nin Kızı Derin Talu Aşka Geldi! Sevgilisi ile Öpüşürken Kameralara Yakalandı

Defne Samyeli'nin Kızı Derin Talu Aşka Geldi! Sevgilisi ile Öpüşürken Kameralara Yakalandı

Defne Samyeli ve ailesi magazin dünyasında sıkça gündemde. Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen 18 yaşındaki kızı Derin Talu magazin gündeminden düşmüyor. Bu kez Derin Talu ve sevgilisi bir kafede öpüşürken görüntülendi. Fotoğraf çekildiğini farkeden Talu, gazetecilere sinirlenip soruları yanıtsız bıraktı. İşte Derin Talu ve sevgilisinin öpüştüğü anlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyada paylaştığı iddialı pozlarla sık sık magazin gündeminde olan Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu bu kez sevgilisi ile öpüşürken bir kafede yakalandı. İlk etapta görüntülendiğinin farkında olmadan sevgilisini öpmeye devam etti ardından görüntülendiğini farkedince sinirlendi. İşte Derin Talu ve sevgilisi öpüşürken...

Derin Talu ve Sevgilisi Öpüşürken Yakalandı

Derin Talu ve Sevgilisi Öpüşürken Yakalandı

Bir mekanda sevgilisiyle buluşup keyifli vakit geçiren Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, kameralardan habersiz mekanda otururken sevgilisiyle öpüştü ardından gazetecileri görünce sinirlenip çift ayrı ayrı mekandan çıktı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Derin Talu'nun tedirginlik gözden kaçmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın