Görüş Bildir
Haberler
Date Uygulamalarında Karşınıza Çıkması Muhtemel 8 İnsan Tipi

Date Uygulamalarında Karşınıza Çıkması Muhtemel 8 İnsan Tipi

01.07.2022 - 20:04

Date uygulamalarında karşısınıza çıkması muhtemel 8 insan tipini sizin için listeledik. İyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaslı!

Bu insan tipini tercihen aynadan çekilmiş kaslı fotoğrafları sayesinde tanıyabilirsin. Genelleme yapmaktan hoşlanmasak da, bu tiplerin çoğunlukla kısa süreli arayışlarda olduğunun bilincinde olmanı tavsiye ederiz. Bu kötü bir şey olduğu için değil, beklentini ona göre ayarlaman için söylüyoruz!

Zengin!

Bu insan tipini direksiyonun ortalandığı, Rolex saatlerin kadraja sokulduğu fotoğraflardan rahatlıkla tanıyabilirsin!

Kasıntı!

Ciddi yüz ifadeleriyle çekilmiş fotoğraflar, uzun uzun düşünülerek yazılmış gibi duran özlü sözler, her cümleye hayat dersi içerikli cevaplar verecekmiş gibi bir eda, bu insan tipi şıp diye anlamanı fark edecek başlıca özellikler!

Romantik!

Date uygulamalarında aşkı arayan, romantik tarafıyla öne çıkan kişilerle karşılaşman da mümkün! Böyleleri genellikle yazdıkları cümleler ve fotoğrafları ile kendilerini belli ederler; samimi olup olmadıklarını ayırt etmek de oldukça kolay olur.

Sanatçı!

Böyleleri gerçek sanatçı da, sanatçı kisvesiyle bir şeyler elde etmeyi amaçlayan kişiler de olabilir. Maalesef ikinci kategoriye giren insanların sayısı daha fazla! Profilindeki resimli, müzikli fotoğraflar, bio metnindeki fiyakalı alıntılar bu kişileri rahatlıkla ele verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fırlama!

Uygulamada karşına çıkabilecek tiplerden biri de, özgüven patlaması yaşayan, uzun sürebilecek muhabbetleri açmak için fırsat kollayan, hayatı büyük bir şaka gibi yaşayan fırlama tipler.

Çekingen!

Date uygulamalarında karşına diyalog kurmakta zorlanan ve kendinden bahsetmekten çekinen kişiler de çıkabilir! Bu kişiler genellikle çevrelerinin zorlamasıyla bu uygulamalara başvurup karşılarına hayallerindeki insanın çıkmasını beklerler. Bu kişilerin kendilerine has özelliklerini keşfedebilmen için biraz uğraşman gerekebilir!

Heyecanlı!

Son olarak, heyecanını bastırmakta güçlük geçen tiplerle karşılaşabilirsin. Doğa yürüyüşünden 'scuba diving'e, sergilerden safari görüntülerine onlarca fotoğrafla profilini Facebook'a çeviren bu aşırı heyecanlı tipler, oldukça iyi kalpli ve samimi de çıkabilirler!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
3
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın