Görüş Bildir
Haberler
Darbe Girişiminde Hayatını Kaybeden 208 Kişinin İsmi Bursaspor Forması'nda Yer Alacak

Darbe Girişiminde Hayatını Kaybeden 208 Kişinin İsmi Bursaspor Forması'nda Yer Alacak

Bursaspor Başkanı Ali Ay '15 Temmuz gecesi ülkemizde yaşanan olaylarda hayatlarını kaybeden 208 vatandaşımızın isimleri, alınan karar neticesinde 'Bursaspor Hatıra Forması' kapsamında, ligde oynanacak ilk 2 maçta göğsümüzde anılacak.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da Başkan Ali Ay, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Ali Ay yaptığı açıklamada, '15 Temmuz gecesi ülkemizde yaşanan olaylarda hayatlarını kaybeden 208 vatandaşımızın isimleri, alınan karar neticesinde 'Bursaspor Hatıra Forması' kapsamında, ligde oynanacak maçta göğsümüzde anılacak.' dedi.

Ali Ay yaptığı açıklamada şunları söyledi:

'Öncelikle hepimizin başı sağ olsun. Meslektaşınız Yunus Hakan Güler’i kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu arada 15 Temmuz gecesi yaşananlar hepimizin malumu. Türkiye çok ciddi bir sınavdan geçti. AzizTürk milletinin devletine sahip çıktığı, demokrasiye bağlığını güçlü bir şekilde gösterdiği bir gece yaşadık. 208 demokrasi şehidi verdik. Bursaspor olarak milletimize, devletimize bağlılığımızın ve şehitlerimize duyduğumuz sonsuz saygının bir ifadesi olarak 'Hatıra Forması' kapsamında bir karar aldık. Adanaspor ile oynayacağımız veya bir sonraki haftaBaşakşehir ile oynayacağımız maçta 208 şehidimizin adını yazdıracağımız bir formayla sahaya çıkacağız.'

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın