Görüş Bildir
Haberler
''Daha Dün Gibi Hatırlıyorum’’ Diyeceğiniz Hepsini Ezbere Bildiğimiz 2007 Yılının Unutulmaz 18 Şarkısı

etiket ''Daha Dün Gibi Hatırlıyorum’’ Diyeceğiniz Hepsini Ezbere Bildiğimiz 2007 Yılının Unutulmaz 18 Şarkısı

Zaman su gibi akıp geçiyor. Daha dün gibi dilimize dolanan bir çok şarkının üzerinden tam 10 yıl geçtiğine inanamayacaksınız. İşte size 2007 yılında herkesin diline dolanan o şarkılar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burak Kut – Komple

2000 yılından tam 7 yıl sonra çıkardığı 'Komple'' isimli albümü ile aynı adı taşıyan şarkısıyla Burak Kut, 2007 yılında adeta küllerinden yeniden doğmuştu. Şarkı büyük küçük herkesin diline adeta marş olmuştu.

2. Demet Akalın – Tatil

''Tatil' isimli single ile plajlar ve klüpler yine Demet Akalın şarkısıyla 2007 yılında da eğlenceye doydu.

3. Rober Hatemo – Senden Çok Var

Rober Hatemo’nun altın çağı 2007 desek abartmamış oluruz. Çıkardığı ‘’Sihirli Değnek’’ albümünde hem ‘’Senden Çok Var ’’ hem de ‘’Beyaz ve Sen’’ şarkıları o yıl her yerde karşımıza çıktı.

4. Göksel – Bi Seni Konuşurum

10 yıl önce duyduğunmuzda içimizi kıpır kıpır yapan sürekli mırıldandığımız bir diğer şarkıda Göksel’in ‘’Bi' Seni Konusurum’’ şarkısıydı.

5. Hande Yener – Romeo

O yıllarda elektronik müziğe geçiş yaptığını açıklaması ile gündemden düşmeyen Hande Yener ‘’Nasıl Delirdim’’ ismini verdiği albümde seslendirdiği ‘’Romeo’’ şarkısı ile 2007 yılında herkesi etkisi altına aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Murat Boz – Püf

İlk single ile müzik listelerine hızlı giriş yapan Murat Boz, 2007 Ocak ayında çıkardığı ‘’Maksimum’’ albümü ile müzik listelerini alt üst etti. ‘’Püf’’ ve ‘’Üzüleceksin’’ şarkıları herkesin diline çabucak dolandı.

7. Betül Demir – Başka Bir Şey

2007 Nisan ayında çıkardığı ‘’Ayrılığın El Kitabı’’ albümü ile müzik dünyasına giriş yapan Betül Demir’in ‘’Başka Bir Şey’’ isimli şarkısı ister istemez herkesin dilinde yer alan şarkıların başında yer aldı.

8. Mustafa Sandal – İndir

Yaz başında çıkardığı ‘’Devamı Var’’ isimli albümünde Sinan Akçıl bestesi olan ''İndir'’ şarkısı tüm yaz adından daima söz ettirdi.

9. Sibel Can – Çakmak Çakmak

Ünlü şarkıcının ‘’Akşam Sefası’’ albümüne Tarkan’dan aldığı ‘’Çakmak Çakmak’’ şarkısı ve Tarkan’ın muhteşem düeti ile bütün yaz dillerden düşmedi.

10. Emre Aydın – Git

2006 yılının sonlarına doğru çıkardığı ‘’Afili Yalnızlık’’ albümündeki birçok şarkıyla patlayan Emre Aydın, ‘’Git’’ şarkısı ile o yıl büyük küçük herkesi etkisi altına aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Özcan Deniz – Bir Dudaktan

Şimdilerde oyunculuğu ve yönetmenliği ile adından söz ettiren Özcan Deniz, 2007 yılında çıkardığı ‘’Hediye’’ isimli albümündeki ‘’Bir Dudaktan’’ şarkısı o yıl oldukça popüler şarkılar arasına girmişti.

12. Yalın – Her Şey Sensin

Romantik şarkıları ile bilinen Yalın, çıkardığı ''Her Şey Sensin’’ albümü ve albüme ismini veren şarkı ile aşk acısı çekenleri yine mest etmeyi başardı.

13. Kenan Doğulu - Shake It Up Shekerim

2007 yılında ülkemizi Eurovision da temsil eden Kenan Doğulu’nun ‘’Shake It Up’’ şarkısı tüm yaz her yerde bol bol dilimize dolandı.

14. Gülşen – Kara Böcükler

Yaz ortasında çıkardığı ‘’Ama Bir Farkla’’ albümündeki ironik öğeler barındıran şarkısı ‘’Kara Böcükler’’ ile Gülşen de adından söz ettirdi.

15. Ferhat Göçer – Cennet

Ünlü şarkıcının o yıl şubat ayında çıkardığı ‘’Yolun Açık Olsun’’ albümündeki ‘’Cennet’’ şarkısı 2007 yılı ve sonrasında ki birkaç yılın düğün şarkısı olarak dillere pelesenk oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Emre Altuğ – Kapış Kapış

2007 Haziran ayında çıkardığı ‘’Kişiye Özel’’ albümünde yer alan ‘’Kapış Kapış’’ yaz ayında eğlence mekanları dahil her yerde dilimize dolandı.

17. Tan - Neler Neler

2007 yılında ‘’Sözümü Tutamadım’’ albümünü ile fırtınalar estiren bir diğer isimde Tan oldu. ''Neler Neler'' şarkısı tüm yıl boyunca dillerden düşmedi.

18. Bengü - Korkma Kalbim

2007 yılında Serdar Ortaç bestesi ve vokal desteği ile Bengü ‘’Korkma Kalbim’’ ile yine yazın hit şarkılarından birine imza attı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
348
163
82
42
38
35
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tugcelii

Okurken hepsini tek tek söyledim ahsh ne günlerdi

Elif Sara

“kırıp geçip,ezip geçip orgazm olanlar birde benden medet umuyor..” Gülshen ablamız alttan alltan yürümüştür gençliğe..

witch

Ah ahh.. " xD " ile güldüğüm yıllar. İnsan saçma ergenliğini bile özlüyor. Her zaman geçmişe bi özlem olacak maalesef :(