Görüş Bildir
Haberler
Cuma Akşamı İş Çıkışı Sosyalleşmenin Size Kazandıracağı 12 Mükemmel Şey

Cuma Akşamı İş Çıkışı Sosyalleşmenin Size Kazandıracağı 12 Mükemmel Şey

Vakur Barut
26.01.2018 - 18:21

Çalışma hayatı insanı yoruyor. Bütün bunlara bir de büyük şehirde yaşamanın getirdiği trafik, kalabalık, toplu taşıma eziyeti, vb. unsurlar eklenince insanların tek derdi kendilerini bir an önce eve atmak oluyor. 

Oysa yıllardır bağırmıyor muyuz? Hayat sokaklarda demiyor muyuz? Bir günümüzü ayırıp arkadaşlarımızla birlikte vakit geçiremeyeceksek, yüzümüze bir gülümseme konduramayacaksak neden çalışıyoruz biz? Çalışmak, istediğimiz hayatı yaşamak için bir araç olmalı, onu amaç haline getirirsek maalesef hayatımızın pek bir anlamı kalmıyor. 

İşte size Cuma akşamı iş çıkışı arkadaşlarla buluşmanız için harika sebepler veriyoruz. Bütün bunlara rağmen, siz hala eve gitmek için mücadele verecekseniz sizin bileceğiniz iş. Kaçıracak çok şeyiniz olacak bizden söylemesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cuma akşamı arkadaşlarla yapılan küçücük bir kaçamak hafta boyunca vücudunuzda biriktirdiğiniz olumsuzlukların panzehiridir, sizi temizler, arındırır.

2. Nasıl ki insanlar vücutlarındaki zararlı maddeleri atmak için detoks yapıyorsa, Cuma akşamı planlanan etkinlik sosyal hayatınızın detoksudur, sizi kendinize getirir.

3. Gittiğiniz ortamda bir saat dahi kalsanız bu size “sosyalleştim” duygusunu vereceğinden kendinizi psikolojik olarak inanılmaz rahat hissedersiniz.

4. Hafta boyunca görmüş olduğunuz yüzlerden farklı simalar görmek, beyninizin kendini yenilemesi ve endorfin salgılaması için bulunmaz bir fırsattır.

5. “Ait olduğun yerde hissetmek” için Cuma akşamları; arkadaşlarla, dostlarla gidilecek aktivite bir nimettir, kendinizi yalnız hissetmenizin önüne geçer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu toplantılar beynin resetlenmesi için gereklidir, kafanızın içinde dolaşan gereksiz düşüncelerden arınır, hafiflersiniz.

7. Kendiniz olma fırsatını yakalarsınız, istediğiniz gibi rahat konuşur, dertlerinizden söz eder, elini omzunuza koyup “boş ver be!” diyebilecek insanların arasında huzur bulursunuz.

8. İnsanın hayattaki en büyük amacıdır “anı biriktirmek”, işte size kocaman bir kaynak, çıkın anı biriktirin.

9. Her şeyin dijitalleşmeye başladığı, hayatımızın RT’ler, favoriler, beğeniler, vs. arasında geçtiği günümüzde “gerçek” bir şeyler yapmak size varlığınızı hissettirir.

10. Eğer hafta sonu çalışan biriyseniz, Cuma akşamı size ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi verir, tabii akşamdan kalma olmamak şartıyla.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gündelik hayatınızın yoğunluğundan ve verdiği yorgunluktan fırsat bulamadığınız yeni insanlarla tanışma için harika bir fırsattır.

12. Kendinize zaman ayırıyor olmanın verdiği huzuru ve rahatlamayı anında hissedersiniz, bu sizi mutlu edecektir.

Bonus - Şehir hayatının, iş yaşamının hırpaladığı, yorduğu bünyenizi onarmak, kendinizi motive etmek, varlığınızı hissetmek için Cuma akşamı, iş çıkışında yapılan küçük bir kaçamak kadar kolay ve etkili bir yol daha yoktur.

Bu fırsatı kaçırmayın, bu Cuma kendinize bir sürpriz yapın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
16
6
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ege Sölemez

ya cumartesi sabahı işe gidenler?

Bozkurt

Bu tür konuların %95'i kamu, kurumsal firma ve beyaz yaka statüsünde çalışanları dikkate alınarak hazırlanıyor.

Nurettin GÖRSOY

buradan Tuba'ya sesleniyorum tamam Tuba bundan sonra ne zaman istersen gideriz canlı müziğe bahane yok faydası çokmuş :) Senin kutsal cumartesilerin