Görüş Bildir
Haberler
Cristiano Ronaldo Tarihe Geçti: Ronaldo'dan Çifte Rekor!

Cristiano Ronaldo Tarihe Geçti: Ronaldo'dan Çifte Rekor!

EURO 2020 F Grubu ilk maçında turnuvanın favorilerinden olan Portekiz, deplasmanda Macaristan'ı 3-0 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Son Avrupa Şampiyonu Portekiz'e galibiyeti getiren golleri Raphael Guerreiro ve Cristiano Ronaldo (2) kaydetti. Ronaldo, attığı 2 golle Avrupa Şampiyonları tarihinin en çok gol atan futbolcusu oldu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Avrupa Şampiyonları Tarihinin En Çok Gol Atan Futbolcusu

Avrupa Şampiyonları Tarihinin En Çok Gol Atan Futbolcusu

EURO 2020 E Grubu ilk maçında turnuvanın favorilerinden olan Portekiz, Puskas Arena'da Macaristan'a konuk oldu. 84 dakika gol olmayan maçta Portekiz, son anlarda açıldı ve karşılaşmayı 3-0 kazanarak turnuvaya galibiyetle başladı.

Portekiz'e 3 puanı getiren golleri Raphael Guerreiro ve Cristiano Ronaldo (2) kaydetti. Ronaldo, attığı golle Michel Platini'yi geçerek 11 golle Avrupa Şampiyonları tarihinin en çok gol atan futbolcusu oldu.

175 Maçta 105 Gol

175 Maçta 105 Gol

Milli formayla çıktığı 175 maçta 105 gol kaydeden Ronaldo, EURO 2004'te iki, 2008'de bir, 2012 ve 2016'da ise üçer kez ağları sarsmıştı. 36 yaşınhdaki yıldız ayrıca 22 maçla Avrupa Şampiyonası finallerinde en çok forma giyen futbolcu konumunda bulunuyor.

'Ölüm Grubu'

'Ölüm Grubu'

'Ölüm Grubu' olarak nitelendirilen F Grubu'nun diğer dev maçında ise son Dünya Şampiyonu Fransa ile Almanya karşı karşıya gelecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın