Görüş Bildir
Haberler
Coresatin Yeniden Eczanelerde

Coresatin Yeniden Eczanelerde

Pegarose
11.11.2015 - 23:03

Coresatin Yeniden Eczanelerde

Coresatin ürünlerinin Türkiye içerisinde satış, pazarlama ve dağıtımını yapan Corena İlaç Satış Pazarlama Tic. Ltd. Şti. ürünlerin kortizon içerdiğine ilişkin asılsız ithamlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Corena İlaç Ticaret Müdürü Onur AYHAN, “Gösterdiği hızlı ve kuvvetli etkinlik nedeniyle, ürünlerimizin “kortizon” içerdiğine dair çeşitli spekülasyonlar yapılmıştır. Oysaki ürünlerimiz, alışılagelmiş teşhis ve tedavi yöntemlerinin dışında kalan, cilt bariyerinin ve bütünlüğünün esas alındığı farklı bir yaklaşımın sonucu olarak geliştirilmiştir.

Güçlü etkinliğine bağlı olarak, Coresatin markalı ürünlerimizin içeriğinde kortizol ve kortikosteroidler bulunmamasına rağmen bir kısım aksi yönde iddia ve şikayeti müteakip T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından ürün numuneleri alınarak analize gönderilmiştir. Bakanlığın Analiz ve Kontrol Laboratuvarı Daire Başkanlığı’nın 27.10.2015 tarihli yazısı ile ürünlerimizin teşhis kontrolleri testlerinde “kortizol” ve “kortikosteroid”e rastlanmadığı tarafımıza rapor edilmiştir. Yani daha önce yetkili makamlara sunulmuş olan, ulusal ve uluslararası laboratuvarların verdiği raporlardan sonra, üçüncü bir bağımsız laboratuvar olarak kabul görecek T.C. Sağlık Bakanlığı Analiz ve Kontrol Laboratuvar’ı da ürünlerimizin kortizonsuz olduğunu teyit etmiştir.” dedi.

Coresatin ailesi olarak kullanıcılarla tekrar buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen AYHAN, hedeflerinin her zaman olduğu gibi, cilt antisepsisinde daha optimal çözümler sunmak ve daha etkin rol oynamak olduğunu belirtti.

Kaynak: http://www.pegarose.com/coresatin-yen...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın