Görüş Bildir
Haberler
Çok Sık Çişi Gelen İnsanların Başına Gelmiş Olması Muhtemel 15 Trajikomik Durum

etiket Çok Sık Çişi Gelen İnsanların Başına Gelmiş Olması Muhtemel 15 Trajikomik Durum

Olur olmaz her yerde, aniden ve sık sık çişi gelen insanlar için hayatı çok zor kılan anlar vardır. 

Bir sağlık sorunu sonucunda sık idrara çıkmak zorunda kalan insanları hariç tutuyoruz elbette, onlara acil şifalar diliyoruz. Bahsettiğimiz, herhangi bir sağlık sorunundan bağımsız, sadece densiz bir mesaneye sahip olan insanlar.

İşte Eyfel'in tepesinde manzaranın tadını çıkarmaya dahi mani olabilecek kadar sık çişi gelen insanlara çok tanıdık gelecek olan 15 durum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Toplantının en önemli yerinde, iş görüşmesinde, patronunuz performansınızla ilgili geri bildirim yaparken çişiniz aniden bastırıverir. Kaşınız gözünüz oynar, fiti fiti odadan çıkmanın yolunu ararsınız. Gözünüzden yaş gelir.

- Geçen ayki performansını biraz durgun buldum. Aa neden ağlıyorsun?

+ Hiç. Aklıma doların ani yükselişi geldi.

2. Romantik bir randevunun ortasında, tam sevdiceğinize ilan-ı aşk edecekken o hain, o alçak çiş kapınızı çalar, yüzünüzü ateş basar, türlü akrobatlıklar yaparsınız.

Zaten heyecanınızı zar zor bastırmışsınızdır, ona açılmak için aylardır bekliyorsunuzdur, müsaade isteyip tuvalete gittiğinizde yeniden düşünme fırsatınız da olur ve açılmayı biraz daha erteleme kararı verebilirsiniz bile, mazallah.

3. Bar tuvaletinde yüzüncü kez sıraya girmişken acıdan duvar tırmalar, sonunda dayanamaz birkaç damla kaçırırsınız. Etrafa "Hiçbir şey olmadı ki, hiçbir şey yapmadım ki ehe" bakışları atarsınız.

O birkaç damlanın kimi zaman ucunu tutamadığınız da olur, ama oralara hiç girmeyelim.

4. Umumi tuvaletler mi korkunçtur, altına kaçırmak mı? Hep bu ikilemi yaşarsınız. Hele bir de kadınsanız, ayakta çiş yapmak için eksantrik yöntemler geliştirirsiniz.

Klozeti peçeteyle donatmak mı dersiniz, poponun konumunu ayarlamada artık uzmanlık geliştirmek mi, sık çişi gelen insanların umumi tuvaletlerle derdi çilesi bitmez.

5. Çişinizi yapıp evden çıkarsınız, ama gideceğiniz yere varana kadar mesaneniz çoktan sinyal vermiştir, bir noktadan sonra Mirkelam gibi koşmaya başlarsınız.

Fakat Mirkelam gibi havalı görünmezsiniz elbette, kulaklarınızdan duman çıkar adeta, elinizi nereye bastıracağınızı şaşırırsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Otobüs yolculuğu, uçak yolculuğu, sizi tuvaletten bir süreliğine mahrum bırakacak her şey düşmanınızdır. Tam "Şu karşıki dağlara kurban olam" diye iç geçirecekken çişiniz gelir.

Huzurla manzarayı seyrederek yolculuk etmek bir hayaldir. Çocukken sizin için kesin birkaç kez otobüs durdurulmuştur.

7. Uykunun en tatlı yerinde, tam rüyanızda sevdiceğinizi öpecekken aniden gelen çişiniz yüzünden kendinizi o duvarlara çarpa çarpa nasır tutarsınız.

İnsanın bazen 'Amaaan, koyuver gitsin, muç muç muç, canım sevdiceğim' diyesi gelir.

8. Düğün pastanızı kesmeniz için elinize samuray kılıcını tutuştururlar ve ta daaa! Tarlanız yanmış gibi olduğunuz yere çöküp zılgıt falan çekmek istersiniz.

Gelinseniz, gelinliğin kabarıklığını hesaba katıp birkaç damla kaçırdığınızda belli olur mu olmaz mı onun hesabını yapar hale gelirsiniz. Damatsanız da pantolonun siyah olması zalim mesanenizin çaresi olur mu diye kara kara düşünürsünüz.

9. Hoş bir akşam yemeği için sevgilinizin veya eşinizin ailesinin evine gidersiniz, kendinizi ne kadar tutsanız da birkaç kez tuvalete gitmekten kaçamazsınız. Aile üyeleri evlatlarının makus talihine hüzünlü bakışlar atarlar.

Neden bu kadar sık tuvalete gittiğinizi de soramadıklarından konu tamamen onların hayal gücüne kalır. Hakkınızda verilen hükümlerin hayırlısı olsun artık.

10. Dans etmek çişinizin gelmesini adeta hızlandırır. "Biraz da sola doğru gerdan kırayım" derken birkaç damla kaçıverir, ama alışmışsınızdır, hiç istifinizi bozmayıp biraz da bel kırarsınız.

Mesanenizle barış imzalamanız gerektiğini zamanla çözmüşsünüzdür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Şehir efsanesi mi, değil mi, asla emin olamıyoruz. Havuza çişinizi yaptığınızda birden etrafınızda kıpkırmızı bir çember oluşacak korkusu peşinizi bırakmaz.

Denizin aksine havuz sıvıyı bir arada tutan sınırlı bir alan. Hem kendi çişinizin içinde yüzmemek hem de diğer insanları buna mecbur bırakmamak için genelde böyle bir şeyi tercih etmezsiniz.

12. Sınavlar korkulu rüyanızdır, hele de ilk yarım saatinde dışarı çıkmanıza izin verilmeyen üniversite giriş sınavları gibi olanlar. Mesaneniz sanki geleceğinizle oynar.

Çiş üzerinize çöken bir lanet gibidir, matematik sorularına odaklanmak isterken içinizden 'Mesanemin efendisi benim' diye mırıldanırken bulursunuz kendinizi. Ve maalesef, mesaneniz sizin efendinizdir.

13. Sevgiliniz "Konuşmamız lazım" demiştir, eve gidersiniz, kaşları çatık, kolları kavuşturmuş sizi bekliyordur ama o kadar çişiniz vardır ki "Ayrılıyor muyuz? OK KİB BYE" demek istersiniz.

Evin kapısı önünde daha fazla dayanamayıp salıverme anılarınızı artık sayamıyorsunuz muhtemelen.

14. Sahil kenarında tatlı tatlı güneşlenirken çiş mihraklar pusuda bekler. Pıtı pıtı denize yürür, belinize kadar suya girer, hızla işinizi gördükten sonra "Ay belime su geldi" deyip sinsi bir mutlulukla dışarı çıkarsınız.

14. Sahil kenarında tatlı tatlı güneşlenirken çiş mihraklar pusuda bekler. Pıtı pıtı denize yürür, belinize kadar suya girer, hızla işinizi gördükten sonra "Ay belime su geldi" deyip sinsi bir mutlulukla dışarı çıkarsınız.

Bir şey olmaz hanımefendi dağılır.

15. Muhtemelen bu içeriğin sonuna gelene kadar çişiniz geldi, değil mi? Derste, otobüste, araçla seyir halinde olanlara kolaylıklar diliyoruz. Şıkır şıkır akan serin suları sakın aklınıza getirmeyin. Kış kış!

Evet, en yakın tuvalet çok uzakta değil, evet, biraz daha tutabilirsiniz. Mesanenizin efendisi sizsiniz. Tamam, efendisi değilsiniz, ama kölesi de değilsiniz, tamam, belki biraz kölesisiniz. Çok az kaldı. Sabır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Mesanesi zaman, mekan, sınır tanımayan herkes adına şimdi Megastar Tarkan konuşuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
223
81
38
20
15
14
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
haylaz adam

ahh ahh aktif mesane olayı var çekmeyen bilmez bu durumu. hiç unutmam bir gün trafikteyiz. ama öyle böyle değil yaklaşık 4 saat sürdü o trafikten çıkmamız. k... Devamını Gör

Chaos05

İçeriği okuyup bitirdikten sonra çişi gelenler? :)

venuskralicesi

Küçükken bahcede oyun oynadigim her seferinde altima yapip eve giderdim. Bir sure sonra eve git gel yapmamak icin cisimi tutmayi ogrendim. Suan 12 saat tuval... Devamını Gör