Görüş Bildir
Haberler
Çocukları Pistten Alınız: Her Düğünün Olmazsa Olmazı 15 Dansçı Tipi

Çocukları Pistten Alınız: Her Düğünün Olmazsa Olmazı 15 Dansçı Tipi

08.04.2016 - 15:30

Düğünler toplumumuzun en önemli etkinliklerinden, çiftlerin dünya evine girmesini önemseriz, evlilik kurumuna saygı duyarız ve bir düğün güzel olsun, konuklarımız memnun kalsın diye elimizden gelenin en iyisini yaparız. Böyle önemli bir ortamda dans etmeden olmaz. Düğünlerimizin olmazsa olması da dans pistini dolduran 15 bizden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kız kıza dans eden çiftler

1. Kız kıza dans eden çiftler

Bazı kesimler toplumumuza hoşgörüsüz dese bile bu ortamı gogoculuğun, itliğin zirve yaptığı Amsterdam'da bile göremezsiniz. Eyyy Avrupa...

2. Zuladan votkayı fazla kaçıran enişte

Votka limonun bu kadar popüler olmasının sebebi düğünlerde masa altından limonataya dökülen votkadır. İlla birileri bu limonatayı fazla kaçırır ve kendini pistte kendi şovunu yapar. Genellikle açık renk gömlek ve siyah kumaş pantolon kombiniyle katılırlar.

3. Amaaaan biz bildiğimizden mi oynuyoruzcu teyze

Düğünde herkes çekinirken, karizmayı bozmaktan korkarken ortaya çıkarlar. Sanki kutsal bir görev verilmiş gibi ufak bir kıvılcımı ateşe çevirirler. Karşısındakileri her zaman teşvik eder. Eltisi 'Ben oynamayı bilmem ki.' derse yapıştırır cevabı 'Amaaaan biz bildiğimizden oynuyoruz sanki.'.

4. Sonradan coşan düğün çekingeni

Gelen ısrarları ilk başta reddetse de sonradan coştukça coşar ve pistin yıldızı olur.

5. Agresif kız tarafı bireyi

Oynamaya isteksiz değildir ama belki takı törenindeki sahte bilezikten belki de uyuz olduğu garsondan dolayı suratı asıktır. Piste negatif enerji yayar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Minimalist takılanlar

Bu tip düğün bireyleri hem sürekli oturmak istemez hem de özgüven sahibi değillerdir. Pistte rezil olmaktan korktukları için köşede çok ufak figürlerle oynayanlara eşlik ederler.

7. Halaybaşı

Herkes halaybaşı olamaz. Bu doğuştan gelen bir liderlik özelliğinin yansımasıdır. Lider ruhlu halaybaşı hem mendille gerekli direktifleri verir hem de salonda kitleleri peşinden sürükler.

8. Kankalar

Düğündeki tek uyumlu çift gelin ve damat değildir. Piste kendilerine ve uyumlarına hayran bırakan ikili her düğünde ortaya çıkar.

9. Pistten alınan küçük çocuk

20 sene sonra düğün videosunu izlediğimizde kendimizden utanırız.

10. İstese de romantik olamayan çift

10. İstese de romantik olamayan çift

Anons yapılır; 'Çiftleri sahneye alalım.' diye. Ümit Besen şarkısı çalmaya başlar ama bazı çiftlerin fıtratında romantizm yoktur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Geçerken halayın içine karışan birey

11. Geçerken halayın içine karışan birey

Mesela lavaboya gitmeniz gerek ama önünüzde bir engel var; uzun halay konvoyu. Bu ahengi bozmak da yakışmayacağından girersin içlerine. Halay sırası o kadar uzar ki halaybaşına 'Zincirlikuyu'dan geçiyor mu?' diye sorabilirsiniz.

12. Kendi figürlerini deneyen orijinal birey

Yıllardır aynı şeylerden sıkılan kişiler de olacaktır illa ki. Bunlar sahneye çıkar ve kendi figürleriyle geleneksel tarza meydan okur.

13. Damat ve sadıçları

Pistte çember olmuş takım elbiseli bir topluluk görürseniz damadın yakın arkadaşlarıdır. Bunlar tarz, müzik dinlemez o coşkuyla her şeye oynarlar.

14. Oynarken herkesi inceleyen dedikoducu birey

Bazılarının derdi sadece kurtlarını dökmek değil aynı zamanda düğündeki tüm detayları kaydetmektir. Pist ise herkesi görmesi bakımından stratejik bir konumdadır. Meraklı birey dans bahanesiyle erkek tarafından kaç çeyrek takılmış, damatla gelin yakışmış mı gibi sorularının yanıtını arar. Sınırsız hafıza kapasitesiyle her anı kaydeder.

15. Gelinden rol çalan nedime

Gelin kadar olmasa da yanındaki yakın arkadaşı da kuğu gibi dansı ve sade figürleriyle kendini beyaz gelinlik içindeymiş gibi hisseder. Düğünde oynayanları izleyen bekar evlat sahibi teyzelerin 'Maaşallah' 'Tü tü tü' gibi övgülerini aldıkça iyice gaza gelirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
35
17
8
6
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Birik

Düğünü gereksiz buluyorum. Boşu boşuna masraf oluyor.

Pasif Kullanıcı

Düğünlerden nefret ederim

Fatih K.

Hayatta anlam veremediğim saçma şeylerden biride şu düğün olayı.