Görüş Bildir
Haberler
Cilt Lekeleriyle Başı Dertte Olanlar İçin 12 Mucizevi Ürün

etiket Cilt Lekeleriyle Başı Dertte Olanlar İçin 12 Mucizevi Ürün

Pam Beesly
12.03.2022 - 18:45

Pürüzsüz ve lekesiz bir cilt herkesin hayali! Siz de cilt lekeleriyle mücadele edenlerdenseniz, gelin bu mücadelede kullanabileceğiniz etkili ürünleri birlikte inceleyelim. 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Murad C Vitaminli Yüz Temizleme Jeli

1. Murad C Vitaminli Yüz Temizleme Jeli

Cilt lekelerinizden kurtulmak için öncelikle cilt temizliği aşamasına özen göstermeniz gerekiyor. Bu aşamada C vitamini içeren ürünlere yönelebilirsiniz.  Murad C Vitaminli Yüz Temizleme Jeli, içeriğindeki A, C ve E vitaminlerinin yüksek antioksidan özellikleri sayesinde, cilt lekeleriyle mücadelenizde size yardımcı olacak ürünler arasında yer alıyor. 

Gerçekten kaliteli bir ürün. Etkisini yüzünüze verdiği parlaklıktan hissediyorsunuz. Cildimde kuruma da yapmadı. Hatta ve hatta sivilcelerimi de sakinleştirdi.

2. Missha Oryantal Bitkisel İçerikli Leke Karşıtı Güneş Kremi

2. Missha Oryantal Bitkisel İçerikli Leke Karşıtı Güneş Kremi

Lekelerle mücadele ederken güneş kremi seçiminde de titiz davranmalısınız. Tam anlamıyla etkili bir ürün için Missha Oryantal Bitkisel İçerikli Leke Karşıtı Güneş Kremini kullanabilirsiniz. 

Harika çok beğendim Missha'nın bütün güneş kremleri çok güzel, yumuşak bir yapısı var. 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

3. The Ordinary Niacinamide

3. The Ordinary Niacinamide

Cilt lekelerinizle başınız dertteyse, iyi bir serum işinizi görecektir. The Ordinary Niacinamide, cilt lekeleriniz için tercih edebileceğiniz serumlar arasında yer alıyor. Üstelik bu ürünle gözenek görünümünüzü de azaltabilirsiniz. 

Beyaz tenli, geniş gözenekli, t bölgesi yağlı, hassas bir cildim var. Ürünü gece yatmadan önce sürüp denemek istedim. İlk kullanımda gözeneklerimi küçülttü, cildimi gergin, capcanlı ve tek ton yaptı. Kısacası ben aşık oldum. Mükemmel bir ürün! 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

4. Doa Kozmetik C Vitamini %10 Serum

4. Doa Kozmetik C Vitamini %10 Serum

Cilt lekelerinizi azaltmak için C vitamininden yardım alabilirsiniz. Cildiniz bu tarz ürünlere alışkın değilse, bizim önerimiz Doa Kozmetik C Vitamini %10 Serum

Ürünü 10 gündür kullanıyorum. Cildimde parlaklık fark ediliyor. İlk sürdürüldüğünde hafif yapış yapış his, emilince kısa sürede normale dönüyor. Bir sonrakine %20 sini alacağım. Memnun kaldım.

5. Abtira | Garden Herbal Elıxır | Nazik Aydınlatıcı Leke Karşıtı İksir

5. Abtira | Garden Herbal Elıxır | Nazik Aydınlatıcı  Leke Karşıtı İksir

Cilt lekeleri arasında yer alan sivilce izi pek kolay yok olmayan zorlu bir tür. Siz de sivilce lekelerinizden muzdaripseniz, Abtira | Garden Herbal Elıxır | Nazik Aydınlatıcı  Leke Karşıtı İksiri deneyebilirsiniz. 

Şişeyi bitirmek üzereyim. Başka destekleyen ürünlerle birlikte sivilce izlerim üzerinde oldukça etkili oldu. Benim izlerim çok zor geçer. Bu yüzden daha az inatçı ciltler için çok daha hızlı etki edeceğini düşünüyorum. Çok kuru olmayan ciltlere güzel bir nem desteği sağlayacaktır. Plastiğe sarılmadan gönderilmesi, hayvansal içerik barındırmaması ve deneysiz olması en güzel özellikleri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yves Rocher Leke Karşıtı Gençleştirici Arındıran Yüz Yıkama Kremi

6. Yves Rocher Leke Karşıtı Gençleştirici Arındıran Yüz Yıkama Kremi

Cildinizi temizlerken lekelerinizden kurtulmak ister misiniz? O halde %98 doğal içeriğiyle kullananlardan tam not alan Yves Rocher Leke Karşıtı Gençleştirici Arındıran Yüz Yıkama Kremini deneyebilirsiniz. 

Çok başarılı bir ürün cildi tertemiz yapıyor, ölü hücreleri temizliyor. Tamamlayıcı ürünlerle kullanıldığında ciltte belirginleşen aydınlanmayı görebiliyorsunuz.

7. Farmasi Çay Ağacı Yağı Sos Serumu

7. Farmasi Çay Ağacı Yağı Sos Serumu

Lekelerinizle mücadele ederken çay ağacı yağının mucizelerinden de faydalanabilirsiniz. Farmasi Çay Ağacı Yağı Sos Serumu, özellikle sivilce izlerinde iddialı leke karşıtı ürünler arasında yer alıyor. 

Gerçekten etkili sivilce lekelerinin rengini açıyor.

8. L'Oreal Paris Revitalift Lazer x3 Kırışıklık ve Leke Karşıtı Krem

8. L'Oreal Paris Revitalift Lazer x3 Kırışıklık ve Leke Karşıtı Krem

30 yaş sonrası bakım kremleri arasında yer alan L'Oreal Paris Revitalift Lazer x3 Kırışıklık ve Leke Karşıtı Krem, yine bu aşamada tercih edebileceğiniz etkili ürünlerden. Siz de hem kırışıklıklarınızdan hem de cilt lekelerinizden kurtulmak için bu ürüne şans verebilirsiniz. 

Ürünü uzun zamandır kullanıyorum. Düzenli kullanıldığında ciltte olumlu etkiler sunuyor. Ben memnunum, teşekkürler.

9. Darphin Leke Karşıtı Fondöten

9. Darphin Leke Karşıtı Fondöten

Leke karşıtı etkili bir fondöten ile cilt lekelerinizden kurtulurken, bir yandan da pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz. Darphin Leke Karşıtı Fondöten, etkili yapısı ile hem cilt lekeleri ile savaşıyor hem de kusursuz bir görünüm vadediyor. 

Yıllardır kullanıyorum çok memnunum.

10. Dermokil Leke Karşıtı Aydınlatıcı Maske

10. Dermokil Leke Karşıtı Aydınlatıcı Maske

Renk eşitsizliği ve leke görünümü pek çok kişinin muzdarip olduğu bir konu. Siz de uzun zamandır cildinizdeki lekelerden kurtulmak ve aynı zamanda renk eşitsizliğinizi gidermek istiyorsanız, Dermokil Leke Karşıtı Aydınlatıcı Maskeyi deneyebilirsiniz. 

İşe yarıyor gibi renk tonumu eşitlenmeye başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dr. Clinic Cilt Kusursuzlaştırıcı Leke Kremi

11. Dr. Clinic Cilt Kusursuzlaştırıcı Leke Kremi

Gelelim günlük olarak kullanabileceğiniz etkili bir ürüne... Dr. Clinic Cilt Kusursuzlaştırıcı Leke Kremi içeriğindeki güçlü etkiler sayesinde, cildin yenilenmesini sağlar ve leke görünümünü azaltır. 

Sürekli kullandığım bir ürün. Kullanmaya başladığımdan beri lekelerim üzerinde etkisi çok büyük oldu. 😍

12. Missha Leke Karşıtı C Vitamini İçerikli Aydınlatıcı Tonik

12. Missha Leke Karşıtı C Vitamini İçerikli Aydınlatıcı Tonik

Missha Leke Karşıtı C Vitamini Aydınlatıcı Tonik, içeriğindeki ascorbic asit sayesinde leke görünümünü azaltır ve cildin daha aydınlık görünmesine yardımcı olur. Cilt bakım rutininize ekleyebileceğiniz bu tonik ile uzun vadede lekelerinizden kurtulurken, cildinizdeki renk eşitsizliğini de giderebilirsiniz. 

Gerçekten çok güzel bir ürün. Yüzümde renk eşitliği sağladı ve sivilce lekelerimi hızla iyileştirdi. 

**Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.**

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ender A.

Gano excel sabunu bi deneyin hele de bi görün..😎 “Market34 Gano excel sabun” https://www.market34.com/urun/gano-keci-sutlu-sabun