Görüş Bildir
Haberler
Chris Rock Gösterilerinin Bilet Fiyatlarında Rekor Artış! Chris Rock'ın Gösteri Bilet Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Chris Rock Gösterilerinin Bilet Fiyatlarında Rekor Artış! Chris Rock'ın Gösteri Bilet Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Will Smith ile Chris Rock Oscar Ödülleri Gecesi'nde gündem oldular. Jada Pinkett Smith hakkında şakanın dozunu kaçıran sunucu Chris Rock'a eşi oyuncu Will Smith tokat attı. Ödülleri gölgede bırakan olayın ardından Will Smith özür diledi. Akademi, Pazar gecesi En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan Rock ve Smith'in karıştığı olayla ilgili resmi bir inceleme başlattı. Gün içinde Will Smith'in tokat attığı Chris Rock'ın gösterilerinde talep artışı gözlemlendi. Tokat olayı, Chris Rock'a maddi yönden fayda sağladı. Rock'ın gösteri biletlerinin fiyatları da yükseldi. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oscar Töreni'nde sunucu olan Chris Rock'ın, Will Smith'in saçkıran hastalığı ile mücadele vermek zorunda kaldığı eşi Jada Pinkett hakkında espri yapması tansiyonları bir anda yükseltti. Eşine hakaret ettiğini söyleyen Will Smith, Chris Rock'a herkesin önünde tokat attı. 2016 yılınının Oscar Töreni'nde de Will Smith'in eşine sataşan Chris Rock, dünyada gündem oldu. Yediği tokat ise maddi yönden Rock'a avantaj sağladı, gösterilerine olan talep arttı.

Chris Rock'ın Gösteri Biletleri Daha Fazla Satılıyor!

Chris Rock'ın Gösteri Biletleri Daha Fazla Satılıyor!

Variety'de yer alan habere göre; Bilet satışı yapan TickPick sitesi, Chris Rock'ın gösterilerinin biletlerinin geçen aya kıyasla daha fazla satıldığını belirtti.

Gösteri Bilet Fiyatları Yükseldi!

Gösteri Bilet Fiyatları Yükseldi!

Olayın ardından Chris Rock  'Bu televizyon tarihine geçecek muazzam bir geceydi' ifadelerini kullanmıştı. Will Smith ile olay yaşayan Chris Rock'ın gösteri bilet fiyatlarının 46 dolardan 341 dolara yükseldiği de belirtildi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deborah Crimson

Amerika'da ofansif mizah abartılmış durumda. Yani maksadı sırf güldürmek olduğu için dilediğiniz kişi hakkında dilediğiniz şeyi söyleyip gülebiliyorsunuz. Mi... Devamını Gör