Görüş Bildir
Haberler
Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın Davalık Olan Havuz Görüntülerine Mahkemeden Karar Çıktı!

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın Davalık Olan Havuz Görüntülerine Mahkemeden Karar Çıktı!

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı bir dönem magazin gündeminden düşmüyordu. Geçtiğimiz yaz Bodrum'da tatil yapan eski sevgililer Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, yazlığın havuzunda görüntülenmişlerdi. Bu durum üzerine ünlü komedyen Cem Yılmaz, eski sevgilisi oyuncu Serenay Sarıkaya ile havuzda çekilen fotoğrafları hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Yılmaz, ‘Özel hayatın ihlal edildiği’ni gerekçe göstererek şikayetçi olmuştu. Jandarma ekipleri tarafından hadisenin yaşandığı Cem Yılmaz'ın Bodrum'daki yazlığında incelemeler yapıldı. İncelemelerin ardından mahkeme kararını verdi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz yaşadıkları aşkla magazin gündemine bomba gibi düşmüşlerdi. Ünlü çift birlikte oldukları dönemde Bodrum'da beraber tatil yapmışlardı. Sarıkaya ve Yılmaz'ın havuz görüntüleri medyaya düşmüştü. Bu duruma öfkelenen Cem Yılmaz “Özel hayatım ihlal edildi” diyerek  izinsiz görüntü alan gazeteciler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Savcılık ise olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

Cem Yılmaz, evinin gözden uzak olduğunu söyleyerek şikayetçi olmuştu...

Cem Yılmaz, evinin gözden uzak olduğunu söyleyerek şikayetçi olmuştu...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, şikayet dilekçesinde evinin gözden uzak, bahçesinin ise ağaçlarla kaplı olduğunu söyleyip kendisini görüntüleyenlerin düzenek kurarak, objektifle özel hayatının ihlal edilerek görüntülediğini belirtmişti.

Mahkeme takipsizlik kararı verdi!

Mahkeme takipsizlik kararı verdi!

Mahkemeye evin havuzunun çevreden çıplak gözle görülebilmesine imkan olduğuna dair rapor verildi. Savcılık, oluşturulan bu rapora dayanarak Cem Yılmaz’ın özel hayatının ihlal edilmediği, evin mahrem alanına girilmediği ve her ne kadar bahçe konutun bir parçası olsa da içerinin çıplak gözle görülebildiğini, çekilen fotoğrafların suç teşkil etmediğini belirterek takipsizlik kararı verdi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
9
6
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın