Görüş Bildir
Haberler
Cem Yılmaz Hakkında Klişe Eleştiriler

Cem Yılmaz Hakkında Klişe Eleştiriler

Tekil
19.01.2018 - 19:52

Cem Yılmaz Hakkında Klişe Eleştiriler

Bu aralar son filmi 'Arif v 216' filmiyle gündemde olan Cem Yılmaz en fazla hangi eleştirilerle karşılaşıyor?

Cem Yılmaz çok iyi 'Meddah' belki zamane adıyla, Stand Up sanatçısı.Bu başarısından dolayı onu beğenmeyen kişi sayısı sanırım çok azdır. Ancak onunla ilgili yapılan klişe eleştiriler de yok değil. 

İşte bunlardan birkaçı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Stand Up konusunda bir numara ama...

Stand Up konusunda bir numara ama...

Cem Yılmaz'ı birçoğumuz stand up gösteriyle tanıdık. Çok şey vadeden bir stile sahipti. Hepimizin gördüğü bazı hadiseleri kendisine has bir dille anlatırken bize, 'İşte budur abi' demek düşüyordu. Sinemaya geçmesinin ardından(komedi filmleri) Cem Yılmaz'ı sevenlerde genel olarak bir tatminsizlik duygusu oluştu. Tabii sinemada, sahnedeki dakikliği tutturmak çok daha zor. Her neyse Cem Yılmaz'ın komedi filmlerinden sonra genel fikir, 'Stand Up konusunda bir numara ama...', yaanii şeklinde.Bir yandan kararsızlık; seviyoruz adamı pek bir şey söylemesek mi? Öbür yandan çok iyi bir film diyememenin burukluğu!

Hep Arkadaşlarıyla film çekiyor

Hep Arkadaşlarıyla film çekiyor

Cem Yılmaz'la alakalı klişe eleştirilerden biri de bu: Hep arkadaşlarıyla film çekiyor! Sahiden de Yılmaz'ın bir arkadaş grubu var. Birlikte vakit geçirdiği arkadaşları filmerinde oynamıyor mu?Evet oynuyor. Cem yılmaz ise,'Onlar arkadaşım oldukları için değil, aktör oldukları için filmlerimde yer alıyorlar' dese bile ona bu eleştiriler her filminden önce ve sonra muhakkak yapılır. Sanırım artık buna alışmıştır.

Aslında sahnede anlatıklarını başkaları yazıyordu

Aslında sahnede anlatıklarını başkaları yazıyordu

Sahne gösterilerini beğenenler ise eleştiri noktası bulmakta gecikmedi:'Cem'in sahne gösterileri için devasa bir ekip çalışıyor, o yazmıyor o sadece anlatıcı' şeklinde eleştiriler yöneltiliyordu. Sanırım onlar esasında neyi beğendiklerinin farkında değiller. Zira orada esas olan anlatımın kendisi yani Cem yılmaz

Bu klişe eleştirilere neden hep siyah giydiği, magazin muhabirlerine neden esas duruşta cevaplar vermediği gibi maddeler eklenebilirdi.Ben gerek görmedim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın