Görüş Bildir
Haberler
Çek Cumhuriyeti Biletleri Satışa Çıktı

Çek Cumhuriyeti Biletleri Satışa Çıktı

Caner
23.09.2014 - 21:28
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çek Cumhuriyeti Biletleri Satışa Çıktı!

Futbolseverlerin; Türkiye-Çek Cumhuriyeti karşılaşması için TFF.ORG üzerinden biletlerini alırken TC kimlik numaralarını da vermeleri gerekmektedir. Satın alınan biletler ise ücretsiz olarak kargoyla futbolseverlerin adreslerine gönderilecektir.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda 10 Ekim 2014 Cuma günü TSİ 21.45'te başlayacak Türkiye-Çek Cumhuriyeti müsabakasının bilet fiyatları şu şekilde:

Kategori 1 : 125 TL Fenerium Alt & Fenerium Üst

Kategori 2 : 80 TL Maraton Alt & Maraton Üst

Kategori 3: 50 TL Okul Açık Tribünü & Migros Tribünü

Letonya-Türkiye maçı biletleri hakkında

Letonya'nın başkenti Riga'daki Skonto Stadı'nda 13 Ekim 2014 Pazartesi günü TSİ 21.45'te oynanacak Letonya-Türkiye EURO 2016 Elemeleri A Grubu karşılaşması için Türk taraftarlara ayrılan biletler ise kişi başı 45 TL olmak üzere TFF.ORG üzerinden satışa çıktı.

Futbolseverlerin; Letonya-Türkiye karşılaşması için TFF.ORG üzerinden biletlerini alırken TC kimlik numaralarını ya da pasaport numaralarını da vermeleri gerekmektedir. Bu karşılaşmaya TFF.ORG üzerinden bilet alan futbolseverlerin biletlerini nereden teslim alacağı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

A Milli Takım forması ve tişörtü alma imkanı

Diğer yandan; TFF.ORG üzerinden bu karşılaşmalara bilet alan futbolseverler ilk kez; bilet satış linki üzerinden A Milli Takım forması ile A Milli Takım tişörtü de satın alma fırsatına erişebilecek.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/cek-cumhur...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0