Görüş Bildir
Haberler
Çantanın İçindekileri Söyle, Sana Seni Anlatalım!

etiket Çantanın İçindekileri Söyle, Sana Seni Anlatalım!

Çantamızın içinde taşıdıklarımız, günlük yaşantı rutininde yanımızdan ayırmadığımız eşyalar kişiliğimiz hakkında çok şey anlatır. Bazılarımız çeşitli eşyaları yanında olmadan asla rahat edemezken, bazılarımızsa bir cüzdan, bir telefonla evden çıkıverir. Bakalım senin çantanın içindekiler kişiliğin için neler söylüyor? Cüzdan - telefon - anahtar üçlüsü dışında yanından ayıramadıkların senin hakkında neler anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz! Öncelikle çalışıp çalışmadığını öğrenelim.

2. Günlük yaşamında ne tarz bir çanta taşırsın genellikle?

3. Bunlardan hangisini senin çantanda görme ihtimalimiz daha yüksek?

4. Hangisi günlük olarak yanında taşıdığın şeylerden biri değil?

5. Hangisini senin çantanda görme ihtimalimiz daha yüksek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hangisini senin çantanın içinde pek göremeyiz?

7. Hangisi senin çantanda kendine daha çok yer bulur?

8. Hangisini yanından ayırmama ihtimalin daha yüksek?

9. Hangisi çantandan asla eksik olmaz?

10. Son olarak hangisi senin çantanın olmazsa olmazıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen ayakları yere sağlam basan birisin!

Seni tanımlayacak en doğru iki sıfat, çalışkan ve sorumluluk sahibi olur. Yerinde duramayan, hareketli bir kişiliğin var ve bunu yaptığın işlere enerji olarak aktarmayı iyi beceriyorsun. Her zaman çalışmaya çok bayılmasan da, elini attığın işte tuttuğunu kopardığını söyleyebiliriz. Sen gerçekçi bir insansın ve hayatında netlik çok önemli. Doğrularından taviz vermeyi sevmiyor, gereksiz risklere ve maceralara atılmıyorsun. Çünkü sahip olduklarının kıymetinin farkında olan birisin. Kısacası ayakların yere sapasağlam basıyor senin!

Her şeyi kafana takıyorsun!

Biraz takıntılı bir kişiliğin var ve bunun sen de farkındasın. Gerçi bu takıntılar senin mükemmeliyetçi ve detaylara önem veren kişiliğinden kaynaklanıyor; ama neticede, çoğunlukla en ufak sorunları büyütüp kendi kendini yiyorsun. Bu nedenle de tez canlı, algıları açık ve hayli tedbirli bir yapın var. Sürprizler pek sana göre değil. Daha planlı ve kontrollü gidişatları tercih edersin. Yine de her şeyi kontrol edemeyiz değil mi? Kafana takma huyundan biraz vazgeçmen lazım senin!

Sen tam bir işkoliksin!

Bu testi çözmeye vakit ayırmana inan şaşırdık! Çok çalıştığın kesin. Ama bunca çalışmak sadece yoğunlukla açıklamamaz bizce; sen yaptığın işi severek yapıyorsun! Senin gereksiz vakit kaybına asla tahammülün yok. Zaman kavramının değerinin çok iyi farkındasın; ama diğer yandan bunun büyük bir kısmını işine adıyorsun. Kuşkusuz ki eline aldığın her işin hakkını veriyorsun; ama kendine, ailene ve sevdiklerine daha çok vakit ayırman lazım!

Sen adeta bu hayata renk getirmeye gelmişsin!

Kesinlikle eğlenmeyi bilen biri olduğunu söyleyebiliriz. Azıcık delisin ayrı konu; ama eğlenebilmek için asla büyük paralar harcayıp uçuk kaçık işlere girmen şart değil. Sen kendi kendine de eğlenebilen, sadece varlığıyla karşısındakini neşelendirebilen nadir insanlardansın. Enerjin yüksek, bu yüzden de çevrende yokluğu hissedilen birisin. Yalnız, arkadaş konusunda seçicisin. Güvenemeyeceğin kişileri hayatına sokmamaya özen gösteriyorsun. Kesinlikle de iyi yapıyorsun! Doya doya yaşamaya ve çevrene renk saçmaya devam et!

Kendinden çok başkalarını düşünüyorsun!

Sen çok fedakar ve ince düşünceli birisin. Merhametli ve güvenilirsin. Eğer bir insanda merhamet namına bir şey yoksa onunla muhatap bile olmamaya özen gösteriyorsun. İnsanlar sana her şeylerini emanet edebilir; maddi manevi. Dert dinler, kendine dert edinirsin. Yalnız çokça suistimal ediliyorsun ve bunu da zaten deneyimlerinden sen de biliyorsun. Her seferinde “artık böyle olmayacağım!” desen de huyundan vazgeçemiyorsun; çünkü tabiatın bu. Bu kadar kendini paralama, biraz da kendine yaşa deriz!

Sen oldukça gizemli ve çözmesi zor birisin!

Ser veriyor sır vermiyorsun. Hayatına alacağın insanlar konusunda hayli seçici, ve hatta şüphecisin. Duygularını belli etmekten çok fazla hoşlanmıyorsun; bu da zaman zaman senin için soğuk ve hatta kibirli denmesine yol açıyor. Hiç sorun değil, çünkü bu huyun seni aynı zamanda fazlasıyla karizmatik ve zor ulaşılır gösterdiğini söyleyelim. İnsanlar senden öyle ya da böyle etkileniyor. Bu avantajı iş yaşamında şahane biçimde lehine çevirebilirsin deriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1212
479
240
177
75
64
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın